Pyros-Aga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):uial jest z 24 lipca.juz nie tak teraz sie rodzila i dopiero co..stare kroofsko jest...8 miechow zaraz bedzie....:evil_lol: .... No toż to przecież przed chwileczką było :cool3: jakos tak czas mi szybko leci ;) takie szczureczki przed chwilą pokazywałaś i takie brzydkie kaczątka :loveu: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 noooo...yanta jest z 11 czerwca,parth z 22 czerwca...czas leci....poza uial ktora naprawde mi sie podoba[w przeciwienstwie do mamuski ktora z ladnej suki wyrosla na blee]parth i yanta to oblesniaki.zwlaszcza parth.ja nie wiem jak ja to przezyje ...parth napewno jedzie do norwegii a yanta ma zostac u mnie tyle ze nie wiem...ale to dopiera za 2 lata,jak wroca...:p Quote
Ewa-Jo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):jassssne ze podjedz.ja byc pasozyt.:cool3: dostalam zdjatka z usa parth ,yanty i uial a nie moge wejsc na imageshack.no to wam nie pokaze.moge meilem przeslac.kto chce? ja tez poprosze zdjątka. Zdrowka dla Maii:thumbs: . Powiadomiłam Grześka od haskiego i ta babke z bokserka wiec z tego powodu owsikiem nie bedziesz ,ale czy wogole nie bedziesz to nie wiem:eviltong: :hand: Quote
monisieczka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ewa-Jo napisał(a):ja tez poprosze zdjątka. Zdrowka dla Maii:thumbs: . Powiadomiłam Grześka od haskiego i ta babke z bokserka wiec z tego powodu owsikiem nie bedziesz ,ale czy wogole nie bedziesz to nie wiem:eviltong: :hand: bedziesz w sobote na tresurce? jesli tak to może poswięce sie i się zwleke z wyra :diabloti: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Ewa-Jo napisał(a):ja tez poprosze zdjątka. Zdrowka dla Maii:thumbs: . Powiadomiłam Grześka od haskiego i ta babke z bokserka wiec z tego powodu owsikiem nie bedziesz ,ale czy wogole nie bedziesz to nie wiem:eviltong: :hand: och dziekuje ci bardzo....pewnie bede....zbiera mi sie:razz: Quote
Szira/Gosia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):och dziekuje ci bardzo....pewnie bede....zbiera mi sie:razz: Beata owsiku:loveu: co robisz jutro między 11 a 13:razz: Quote
Ewa-Jo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):och dziekuje ci bardzo....pewnie bede....zbiera mi sie:razz: Jeszcze jedno -ja im powiedzialam to co napisałaś ze tresurke przekładasz na jutro -nie zapomnij. Babowej jeszcze nie bedzie -chrycha -dojdzie dopiero w przyszłym tygodniu.Rozmawiałam z wetką powiedziała ze jest mase baeszi wiec radzi poza zakropieniem założyć jednak obroze. Przed robotą jade po preventika dla muchomorka- strzeżonego ..... itd.Zdrówka dla Maii i przyślij te zdjątka do jasnej anielki bo jeszcze nie dostałam.:mad: :mad: Quote
Ewa-Jo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 monisieczka napisał(a):bedziesz w sobote na tresurce? jesli tak to może poswięce sie i się zwleke z wyra :diabloti: raczej nie -niezbyt sie jeszcze nadaje. Quote
shida Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 do wszystkich zainteresowanych - dorwalam fiprex ;) do odbioru dzis lub w sobote na zajeciach ;) Quote
Pyros-Aga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Tika lubi piłkę, Tika lubi piłkę Tika lubi piłkę :multi: :multi: :multi: :loveu: Trochę jeszcze popycha noskiem ale głównie biega za i nosi dumnie w pysiu :loveu: :multi: Quote
Eddiii Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A Aga mialam ci powiedziec ze sprawdzialam i ta Jodkowska (stomatolog) przyjmuje tez na sggw - jakbys sie wybierala Shida - a dla mnie tez bo juz sie pogubilam, czy ja chcialam czy nie Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Beata owsiku:loveu: co robisz jutro między 11 a 13:razz:a co chcesz sie umowic na szybki seksik skarrrbie?:cool3: Quote
shida Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 jupi !!!!! brawo zabawy pilka !!! szybko poszlo ;))))))))) tak trzymac :))) fiprex kupilam na zapas wiecej ;) Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Ewa-Jo napisał(a):Jeszcze jedno -ja im powiedzialam to co napisałaś ze tresurke przekładasz na jutro -nie zapomnij. Babowej jeszcze nie bedzie -chrycha -dojdzie dopiero w przyszłym tygodniu.Rozmawiałam z wetką powiedziała ze jest mase baeszi wiec radzi poza zakropieniem założyć jednak obroze. Przed robotą jade po preventika dla muchomorka- strzeżonego ..... itd.Zdrówka dla Maii i przyślij te zdjątka do jasnej anielki bo jeszcze nie dostałam.:mad: :mad:pamietam.sklerozy nie mam.zdjecia wszystkim wyslalam ..tobie tez....:eviltong: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Tika lubi piłkę, Tika lubi piłkę Tika lubi piłkę :multi: :multi: :multi: :loveu: Trochę jeszcze popycha noskiem ale głównie biega za i nosi dumnie w pysiu :loveu: :multi:mowilam ze wszystko bedzie ok:evil_lol: Quote
Pyros-Aga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Eddiii napisał(a):a fajnie z ta pilka :loveu: Szaleństwo to to nie jest ale od czegoś trzeba zacząć :cool3: :loveu: Quote
Pyros-Aga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ale dlaczego popycha to nochem :hmmmm: ? taką dużą to rozumiem, ale gappaya? czubek :stupid: ale potem bierze w pysio i nawet pocumkała tochę i malutkie przeciąganie zrobiłtśmy :bigcool: oczywiście wygrała :loveu: Quote
Pyros-Aga Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):pamietam.sklerozy nie mam.zdjecia wszystkim wyslalam ..tobie tez....:eviltong: nieprawda ja nie dostałam :shake: Quote
Eddiii Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):pamietam.sklerozy nie mam.zdjecia wszystkim wyslalam ..tobie tez....:eviltong: ja tez nie dostalam :evil_lol: Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Eddiii napisał(a):ja tez nie dostalam :evil_lol:bo ci chyba nie wyslalam-pewnie wyslalas mi meila jak mialam wylaczony net. juz wysylam. Quote
ayshe Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 saJo napisał(a):a ja dostalam :eviltong:o o o o wlasnie...ktos dostal...zeby nie bylo:evil_lol: Quote
Eddiii Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 ayshe napisał(a):bo ci chyba nie wyslalam-pewnie wyslalas mi meila jak mialam wylaczony net. juz wysylam. :evil_lol: ja ci nie wyslalam podania o zdjecia, ale myslam ze sama chetnie sie pochwalisz :evil_lol: dawaj je, chetnie zobacze :p Quote
Recommended Posts