Szira/Gosia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ayshe napisał(a):pokazac sie na szkoleniu,przyjechac tylko dac mi znac do 17 czy przyjedzie.:cool3: OK dam znać wcześniej:lol: Eddiii napisał(a):kurna ta szalejaca babeszjoza :shake: gosia - bedzie dobrze - trzymamy :kciuki: ja bym tez chyba zrobila na wszelki wypadek Musi byc dobrze trzy razy przeżyłam to teraz też przeżyję:lol: dzięki za paluchy;) Quote
Szira/Gosia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Eddiii napisał(a):i kolejna cieczka :placz: ja chyba oszaleje No cieszycie się prawda???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Szira/Gosia napisał(a):No cieszycie się prawda???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:timon kochas bedzie szczesliwyyyyy:cool3: :diabloti: Quote
Eddiii Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 tak bardzo :placz: ale mamy tajny plan :p bedziemy sie uczyc zyc normalnie kolo tego :mad: a jak nie to ciach i juz :diabloti: Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Eddiii napisał(a):tak bardzo :placz: ale mamy tajny plan :p bedziemy sie uczyc zyc normalnie kolo tego :mad: a jak nie to ciach i juz :diabloti:boszsz jaka jestem z ciebie dumna:loveu: .Eddiii Waleczne Serce:loveu: :loveu: :loveu: .a tak na serio-warto. Quote
Szira/Gosia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ayshe napisał(a):timon kochas bedzie szczesliwyyyyy:cool3: :diabloti: No Szira trochę mniej bo ona woli kundelki:diabloti: :evil_lol: Eddiii napisał(a):tak bardzo :placz: ale mamy tajny plan :p bedziemy sie uczyc zyc normalnie kolo tego :mad: a jak nie to ciach i juz :diabloti: Niedobra pańcia:evil_lol: tak nie ładnie:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Eddiii Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 bede potrzebowac wsparcia :modla: by wytrwac :oops: Quote
Eddiii Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Gosia - a ty chyba mialas jechac krew zbadac - to jedz juz :mad: i wracaj z dobrymi wiesciami ;) Quote
Szira/Gosia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Eddiii napisał(a):Gosia - a ty chyba mialas jechac krew zbadac - to jedz juz :mad: i wracaj z dobrymi wiesciami ;) No juz jadę:cool1: papa Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Eddiii napisał(a):bede potrzebowac wsparcia :modla: by wytrwac :oops:poniewaz tu chodzi o bezpieczenstwo timona to bede ci udzielac wsparcia.a szira chce tylko pyrosa.reszta won:roll: :diabloti: . aaaa wszyscy wyjechali.:placz: :placz: :placz: .kojce puste:placz: .rrrrany ja chyba zwariuje.:-( .miesiac pustki.2onki to tak smetnie malo...bez uchachanego tlumku pyszczakowatego,gremialnego chamstwa zycie jest do bani.:shake: Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 agis moze zainteresuj sie wypelniaczem boscha?wtedy dodawalabys tylko miecho i mialabys jak karme?:razz: Quote
BeataG Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Beata, nas jednak w tym tygodniu nie będzie. :-( Mam powtórkę z rozrywki - Emil wczoraj zrobił luźną kupę z krwią. Więc dopóki nie będę miała wyników badań i nie wyleczę do końca obu psów, to wolę nie ryzykować, że komuś coś "sprzedamy". Quote
Eddiii Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ayshe napisał(a):poniewaz tu chodzi o bezpieczenstwo timona to bede ci udzielac wsparcia.a szira chce tylko pyrosa.reszta won:roll: :diabloti: . aaaa wszyscy wyjechali.:placz: :placz: :placz: .kojce puste:placz: .rrrrany ja chyba zwariuje.:-( .miesiac pustki.2onki to tak smetnie malo...bez uchachanego tlumku pyszczakowatego,gremialnego chamstwa zycie jest do bani.:shake: dziekuje :p napewno bedzie mi potrzebne a szirka nie wiadomo jeszcze nie miala cieczki przy Timonie :eviltong: moze jej sie chlopak spodoba :evil_lol: kobieto odpoczniesz troche od zgielku i nim sie obejrzysz wroca :loveu: Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 BeataG napisał(a):Beata, nas jednak w tym tygodniu nie będzie. :-( Mam powtórkę z rozrywki - Emil wczoraj zrobił luźną kupę z krwią. Więc dopóki nie będę miała wyników badań i nie wyleczę do końca obu psów, to wolę nie ryzykować, że komuś coś "sprzedamy".boszsz:shake: biedny Emil Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Eddiii napisał(a):dziekuje :p napewno bedzie mi potrzebne a szirka nie wiadomo jeszcze nie miala cieczki przy Timonie :eviltong: moze jej sie chlopak spodoba :evil_lol: kobieto odpoczniesz troche od zgielku i nim sie obejrzysz wroca :loveu:chcielismy troche odpoczac od takeigo codziennego grafiku bo robienie caly czas tego samego to nudne zacyzna byc...moze nei nudne co nuzace:cool1: .tyle ze ja jestem strasznie schematyczna i juz mnie szlag trafia bo niby co mam teraz ze soba zrobic?zagrabilam teren teraz bede malowac kraty w kojcach i co dalej?mam szczoteczka do zebow tartan w kojcach pucowac?:placz: Quote
Eddiii Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 rannyyy jak ja bym chciala tak miec zeby se znajdowac zajecie i sie ponudzic troche :placz: Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 cholera nie lubie miec przeczucia....szira ma babeszje....a mialam nadzieje....:shake: Quote
Eddiii Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 cholera :placz: gosiu - trzymajcie sie ja popadne w paranoje :shake: niunius tez mi sie oslabiony wydal :roll: wczoraj poszedl spac o 21 :cool1: Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 ja zaciskam zeby bo tez czuje lekka paranoje:-( ....najgorsze jest to ze mam obawy co do szirki bo to jej 4 babeszja.boszsz migotka...:placz: Quote
Aga i Eto Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 dobrze ze szybko stwierdziłyście że to babeszja .... na pewno będzie dobrze :loveu: trzymamy kciuki, wredne kleszcze ,,, a to dopiero początek roku :-( Quote
ayshe Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 mamy wprawe niestety w rozpoznawaniu babeszjozy:-( Quote
Eddiii Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ayshe napisał(a):ja zaciskam zeby bo tez czuje lekka paranoje:-( ....najgorsze jest to ze mam obawy co do szirki bo to jej 4 babeszja.boszsz migotka...:placz: no przestan, wypluj :mad: :placz: ja tez zaciskam :-( Quote
Recommended Posts