ayshe Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 monisieczka napisał(a):a kto ci słonko naopowiadał takich rzeczy :razz:???statystyka wyznaniowa w polandzie:cool3: aga-bede chodzic,nie boj zaby:diabloti: .wydzierac sie na pewno bede mogla.:eviltong: Quote
monisieczka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ayshe napisał(a):statystyka wyznaniowa w polandzie:cool3: aga-bede chodzic,nie boj zaby:diabloti: .wydzierac sie na pewno bede mogla.:eviltong: statystyka kłamie :-(!!! upsss całkiem niedawno zdawałam egzamin ze statystyki to chyba nie powinnam tak bredzić. statystycznie pownnam byc normalna hehehehe Quote
ayshe Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 monisieczka napisał(a):statystyka kłamie :-(!!! upsss całkiem niedawno zdawałam egzamin ze statystyki to chyba nie powinnam tak bredzić. statystycznie pownnam byc normalna hehehehestatystycznie to w sumie wszyscy powinnismy byc normalni.tj.kiedys sadzilam ze po 40stce to bede juz calkowicie nieposiadala odpalow a tu taka niespodzianka:crazyeye: :roll: :evil_lol: Quote
Pyros-Aga Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Monisieczka co z ta książką?? Znalazła sie może? Bo chcialabym w koncu sie porozumieć z kluskiem...:cool3: :loveu: Quote
asher Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Hmmmm... Nas chyba nie będzie jutro na szkoelniu :oops: A w niedziele to nas nie bedzie raczej na pewno, gdyż część dogomanii robi mi najazd na chaupę i sama nie wiem, jak to sie skończy :evil_lol: Quote
Wojenka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Zdrówko :drinking: za Tressera :drinking: . [Normalnie,tak się podnieciłam dniem jutrzejszym,że spać nie mogę...:roll: :morning: ,ale chyba sie postaram przyłożyć do poduchi...:sleep2: ] Quote
Ewa-Jo Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 asher napisał(a):Hmmmm... Nas chyba nie będzie jutro na szkoelniu :oops: A w niedziele to nas nie bedzie raczej na pewno, gdyż część dogomanii robi mi najazd na chaupę i sama nie wiem, jak to sie skończy :evil_lol: oczywiście bez grupy onkowej ,która nie została zaproszona:cool1: Quote
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Ewa-Jo napisał(a):oczywiście bez grupy onkowej ,która nie została zaproszona:cool1:przeca i tak mamy szkolenie:eviltong: .a ty chodzic nie mozesz......:roll: :cool3: . a ja takich wielorasowych spotkan to.......malo towarzyska jestem wot co:evil_lol: Quote
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ewa-Jo napisał(a):oczywiście bez grupy onkowej ,która nie została zaproszona:cool1: a będziesz paskudo jutro? Quote
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 z powodu za duzego wyboru dla onkarzy zajec sa zmiany: po 1:nie ma zajec w poniedzialek po 2:na zajecia we wtorki i czwartki nie moga przychodzic psy ze zdanym egzaminem po 3:za dobrze wam jest i tyle. ewa-jo-spotkalybysmy sie w srode o 8?6 raczej jest bezsensu bo upalu juz nie ma. od jutra wprowadzamy nowe elementy ktore bedziemy powtarzac w srode ewent.a w sobote znowu cos nowego.dzieki temu jak ktos zawali zajecia to bedzie mial do tylu:diabloti: .uwazam ze dalam wam za duzo do wyboru i efekt tego taki ze nie moge przeprowadzic planowych zajec bo praktycznie na kazdych zajeciach sa inne psy.zaczyna mnie to z lekka irytowac jesli mam byc szczera. Quote
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ayshe napisał(a):z powodu za duzego wyboru dla onkarzy zajec sa zmiany: po 1:nie ma zajec w poniedzialek po 2:na zajecia we wtorki i czwartki nie moga przychodzic psy ze zdanym egzaminem po 3:za dobrze wam jest i tyle. eeee tam od razu za dobrze :oops::oops::oops: Quote
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Pseprasamy :oops: To głównie my wprowadzamy zamieszanie. Ale już jesteśmy zaawansowani i będziemy chodzic tylko na swoje :p A jako że chodzilismy na zaawansowanych to nie jesteśmy w tyle :multi: Ale juz nie będziemy mieszać:Rose: Quote
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 monisieczka napisał(a):eeee tam od razu za dobrze :oops::oops::oops:taka prawda .mozliwosc do wyboru do koloru zajec 5 razy w tygoniu a wlasciwie 7[bo slady dla was chcialam robic-a zrobie wam egzamin skoro tak dzielnie cwiczycie slady .....sami]widzocznie nie wplynelo pozytywnie na zajecia planowe tj.weekendowe.mam dosc.nie moge zrobic nic na zajeciach to mam gdzies takie zajecia.:angryy: .chcecie sie rozwijac czy pogadac o *******ach godzine i pojechac do domu?jesli to drugie to nie u mnie na zajeciach.zaczne robic program nie czekajac na wasze zmilowanie i laskawe stawienie sie na zajeciach.przepraszam ale w tym tygodniu szlag mnie po prostu trafil.:shake: Quote
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Pseprasamy :oops: To głównie my wprowadzamy zamieszanie. Ale już jesteśmy zaawansowani i będziemy chodzic tylko na swoje :p A jako że chodzilismy na zaawansowanych to nie jesteśmy w tyle :multi: Ale juz nie będziemy mieszać:Rose:agnieszka-ja rozumiem ze ktos nie moze-czaesem.ale jesli nie moze zawsze to zaczynam byc nerwowa.potem przyjdzie po miesiacu i co ja mam zrobic?samobojstwo popelnic?taka robota jest do doopy i ja tak nie umiem pracowac.:shake: po niedzieli wracaja ci co wyjechali na wczasy i koniec tego stania w miejscu.ja nienawidze pracowac po lebkach i nie bede tego robic. wystarczy ze grupa belgowa mnie doprowadza do rozpaczy bo przychodza jak chca.....a ja tylko moge powtarzac zajecia......eeee.....z taka robota:( Quote
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ayshe napisał(a):przepraszam ale w tym tygodniu szlag mnie po prostu trafil.:shake: :calus: no nie gniewusiaj się :Rose:, żeby było jane tłuczki - wtorek czwartek. a co z weekendem? pozostaje czy odwołany? jakoś wolno chwytam Quote
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 monisieczka napisał(a)::calus: no nie gniewusiaj się :Rose:, żeby było jane tłuczki - wtorek czwartek. a co z weekendem? pozostaje czy odwołany? jakoś wolno chwytamjutro masz byc na 8-to chwyta kobieta czy nie?:mad: Quote
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Nie no weekendy chyba na wspaniałą godz 8 rano są aktualne. Ja o tej porze mało kojarze- snuje sie jak zjawa, wracam do domu i śpie :sleep2: Ale juto bede- jak Tommy Lee w ściganym Quote
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ayshe napisał(a):jutro masz byc na 8-to chwyta kobieta czy nie?:mad: tylko nie bij :modla:, chwytam, co prawda wolno ale jednak :thumbs: Quote
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Nie no weekendy chyba na wspaniałą godz 8 rano są aktualne. Ja o tej porze mało kojarze- snuje sie jak zjawa, wracam do domu i śpie :sleep2:jak sie czlowiek chce wyspac to niech sobie psa pluszowego kupi najlepiej.o 8 jest super-pusto,cicho,swiety spokoj.:cool1: Quote
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ayshe napisał(a):jak sie czlowiek chce wyspac to niech sobie psa pluszowego kupi najlepiej.o 8 jest super-pusto,cicho,swiety spokoj.:cool1: no przeca nie narzekam, wracam jak rodzina śpi i nawet nie wiedza, że mnie nie było :evilbat: Quote
ayshe Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 monisieczka napisał(a):tylko nie bij :modla:, chwytam, co prawda wolno ale jednak :thumbs:a bo czasem mam wrazenie jakbym was zmuszala do pracy a na to to ja nie mam juz energii zeby ciagnac was za uszy do pracy z psami i spedzania z nimi czasu na czyms sensownym.:-? :flaming: :tard: Quote
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ayshe napisał(a):a bo czasem mam wrazenie jakbym was zmuszala do pracy a na to to ja nie mam juz energii zeby ciagnac was za uszy do pracy z psami i spedzania z nimi czasu na czyms sensownym.:-? :flaming: :tard: słońce ty moje jedyne, czy ja wyglądam jakbys mnie zmuszała? poza tym raczej cięzko jest mnie zmusić do czegoś czego nie chcę. a że marudzę czasem, no cóż taka moja uroda :cool3:. ostatnio chodzę na zajątka i wyciskam ósme poty z mojego srajtka. no chyba że treserek widzi to inaczej, to juz się pochlastam chyba :flaming: Quote
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ale my bardzo lubimy spędzać czas z psami i coś sensownego coś z nimi robić :loveu: Do niczego nie zmuszasz- sami wybraliśmy taki sposób spędzania czasu. Ja to lubie, nawet bardzo... Quote
Pyros-Aga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 monisieczka napisał(a):no chyba że treserek widzi to inaczej, to juz się pochlastam chyba :flaming: przyłączę sie do chlastania :wallbash: :grab: Quote
monisieczka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Pyros-Aga napisał(a):przyłączę sie do chlastania :wallbash: :grab: a pomyslałaś o kluseczku???? co chłopina zrobi bez ciebie :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts