Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Ja chyba garba od tego sprzętu dostane:angryy: :mad: . Dobrze że jeszcze psa nie musze nosić!!!! Emeryta wykończą jak amen w pacierzu.:placz: :placz:

nie dajcie się, ja ją znam, na litość bierze :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Monika a nie zdaj to ci nogi z dupy powyrywam!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Dzisiaj są imieniny Nory:eviltong:

kurczaczki, kogutki no jak mozna tak bez przygotowania??????? na zawał przez was zejde... Aga masz przesmarkane:mad::mad::mad:!!! Myslałam , że chociaż na jednych zajątkach powtórzymy wszystko to co trzeba zdać.... Ja wiem ze Pyrosik nie musi ale my sprawne inaczej :p

Posted

ayshe napisał(a):
:multi: super by bylo gosia.

Tresser popiera:multi: to ja następnym razem na gryzaka Josha biorę:multi: tylko proszę mieć przygotowany numer na ostry dyżur jak sie załamię pod nim:razz:

Posted

asher napisał(a):
Przeczytałam regulamin egzaminu... Ło Jezu, jezu, co mnie podusiło, żeby przypominać o tym, że Bugajski go nie zdał :smhair2: :splat:
:evilbat: :evilbat: :evilbat: ja tego nie pisalam tylko uwe.
a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie: w przyplywie geniuszu ktory niewatpliwie mial w dniu egzaminu czego pancia mu nie wybaczy do konca zycia:painting: :cooldevi:

Posted

monisieczka napisał(a):
kajam sie, ale nie mogłam odmówic najukochanszej tesciowej pomocy :oops:

Zobaczcie do czego może się przydać teściowa:eviltong: :evil_lol: Szkoda że jej nie mam.:placz:

Posted

ayshe napisał(a):
:evilbat: :evilbat: :evilbat: ja tego nie pisalam tylko uwe.
a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie: w przyplywie geniuszu ktory niewatpliwie mial w dniu egzaminu czego pancia mu nie wybaczy do konca zycia:painting: :cooldevi:

No nie maja nas za ostatnie tępaki:placz: :placz: :placz: Chyba przestaniemy przychodzić żeby poziomu za bardzo nie zaniżać:cool1: .Jak emeryt to be od razu go skreślają:placz: :-( To my sobie idziemy do kącika i badolka pogryziemy ,a pańcia ma 5kg pojemnik ukochanych lodów to dla odstresowania go wtrąbi.

Posted

[quote name='ayshe']a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie:Nie no, wiem, że nie jest trudny.

Od wczoraj cały czas to sobie powtarzam i chyba w końcu uwierzyłam :cool1:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
No nie maja nas za ostatnie tępaki:placz: :placz: :placz: Chyba przestaniemy przychodzić żeby poziomu za bardzo nie zaniżać:cool1: .Jak emeryt to be od razu go skreślają:placz: :-( To my sobie idziemy do kącika i badolka pogryziemy ,a pańcia ma 5kg pojemnik ukochanych lodów to dla odstresowania go wtrąbi.
widze ze emeryt to bron wielosieczna-nadaje sie do wykorzystywania w kazdej sytuacji:cool3: :eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
widze ze emeryt to bron wielosieczna-nadaje sie do wykorzystywania w kazdej sytuacji:cool3: :eviltong:

Jak mic innego nie ma???? :placz: Zeby przeżyć w tym pełnym brutalności i niesprawiedliwości świecie to nawet ostrza noża człowiek się chwyta!!:eviltong: już takie głupoty gadam że sama przestaje je rozumieć:shake: :cool3:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
już takie głupoty gadam że sama przestaje je rozumieć:shake: :cool3:
uwazaj bo to rozwojowe jest-znam z autopsji:rolleyes: :mdrmed: :krolik:

Posted

Cholera, wydlubałam własnie z Pyrosa 4 kleszcze a preparacik juz sie powinien konczyc. Kluseczek jakis taki zmęczony jest, ale o ile mi sie dobrze wydaje wczoraj byl tak samo radosny i kicający jak zwykle?? Bo ja juz widze u niego chorobsko i dostaje ataku mamusiowatości- chyba daruję mu ten egzamin , niech sie chłopak nie męczy :p :cool3: nie no z egz żart ale będę go bacznie obserwować. Mam lęki :roll: paskudne kleszcze :mad:

Posted

czyzby z dzialeczki cosik przytargal?:cool3: .niedobrze,obserwuj,mierz temperature przez tak ...z 5 dni.
z egzaminu to ja ci radze sie nie wycofuj bo reszte w to wladowalas proponujac taki termin wiec lincz pewny:eviltong: :roll:

Posted

no właśnie z działeczki przytargal a to akurat dobrze bo z tamtąd nigdy nie bylo żadnego zarazonego i mam nadzieję że teraz też nie zarażone. Ale one byly martwe jak je wydlubywałam to chyba znaczy że preparacik jeszcze działał?? O boszsze ale sie denerwuje...:shake:

Posted

Temperatura w normie 38 st, ale Klusek przygnębiony..:shake: .Może siem chlopak denerwuje egzaminem a ja juz choroby mu wymyślam :p

A te cholerstwa nie byly ususzone ale nieżywe bo nie ruszaly łapkami, ale teraz to juz mi sie wydaje ze i mogły być żywe...Ach panika- co to robi z umyslem człowieka...bylam pewna już nie jestem..