Szira/Gosia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Aneczka napisał(a):Gosia spoko, tego towaru nigdy nie za dużo:multi: Teren spory, zmieszczą się wszystkie i jeszcze trochę:loveu: To mi ulżyło:bigcool: :lol: :lol: :lol: Quote
Aneczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Dobra, to muszę ją zobaczyć, lubię czuby :multi: Quote
Szira/Gosia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Aneczka napisał(a):Dobra, to muszę ją zobaczyć, lubię czuby :multi: To widać to widać:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aneczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Szczegulnie gdy patrzy się na Lalunie:pissed: Quote
Aneczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Szczegulnie gdy patrzy się na Lalunie:pissed: Quote
Szira/Gosia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Aneczka napisał(a):Szczegulnie gdy patrzy się na Lalunie:pissed: Niedobra z Ciebie mamunia:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aneczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Niedobra z Ciebie mamunia:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem o tym, skutecznie wpędza mnie w poczucie winy:angryy: Quote
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a):a byl leniuch wczoraj ze sie tak oburza?:diabloti: kajam sie, ale nie mogłam odmówic najukochanszej tesciowej pomocy :oops: Quote
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Ja chyba garba od tego sprzętu dostane:angryy: :mad: . Dobrze że jeszcze psa nie musze nosić!!!! Emeryta wykończą jak amen w pacierzu.:placz: :placz: nie dajcie się, ja ją znam, na litość bierze :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Monika a nie zdaj to ci nogi z dupy powyrywam!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Dzisiaj są imieniny Nory:eviltong: kurczaczki, kogutki no jak mozna tak bez przygotowania??????? na zawał przez was zejde... Aga masz przesmarkane:mad::mad::mad:!!! Myslałam , że chociaż na jednych zajątkach powtórzymy wszystko to co trzeba zdać.... Ja wiem ze Pyrosik nie musi ale my sprawne inaczej :p Quote
Szira/Gosia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a)::multi: super by bylo gosia. Tresser popiera:multi: to ja następnym razem na gryzaka Josha biorę:multi: tylko proszę mieć przygotowany numer na ostry dyżur jak sie załamię pod nim:razz: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Przeczytałam regulamin egzaminu... Ło Jezu, jezu, co mnie podusiło, żeby przypominać o tym, że Bugajski go nie zdał :smhair2: :splat: Quote
ayshe Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 asher napisał(a):Przeczytałam regulamin egzaminu... Ło Jezu, jezu, co mnie podusiło, żeby przypominać o tym, że Bugajski go nie zdał :smhair2: :splat::evilbat: :evilbat: :evilbat: ja tego nie pisalam tylko uwe. a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie: w przyplywie geniuszu ktory niewatpliwie mial w dniu egzaminu czego pancia mu nie wybaczy do konca zycia:painting: :cooldevi: Quote
Ewa-Jo Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 monisieczka napisał(a):kajam sie, ale nie mogłam odmówic najukochanszej tesciowej pomocy :oops: Zobaczcie do czego może się przydać teściowa:eviltong: :evil_lol: Szkoda że jej nie mam.:placz: Quote
Ewa-Jo Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ayshe napisał(a)::evilbat: :evilbat: :evilbat: ja tego nie pisalam tylko uwe. a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie: w przyplywie geniuszu ktory niewatpliwie mial w dniu egzaminu czego pancia mu nie wybaczy do konca zycia:painting: :cooldevi: No nie maja nas za ostatnie tępaki:placz: :placz: :placz: Chyba przestaniemy przychodzić żeby poziomu za bardzo nie zaniżać:cool1: .Jak emeryt to be od razu go skreślają:placz: :-( To my sobie idziemy do kącika i badolka pogryziemy ,a pańcia ma 5kg pojemnik ukochanych lodów to dla odstresowania go wtrąbi. Quote
asher Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='ayshe']a tak na powaznie.egzamin nie jest trudny skoro zdal go....josh:cool3: :jumpie:Nie no, wiem, że nie jest trudny. Od wczoraj cały czas to sobie powtarzam i chyba w końcu uwierzyłam :cool1: Quote
ayshe Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No nie maja nas za ostatnie tępaki:placz: :placz: :placz: Chyba przestaniemy przychodzić żeby poziomu za bardzo nie zaniżać:cool1: .Jak emeryt to be od razu go skreślają:placz: :-( To my sobie idziemy do kącika i badolka pogryziemy ,a pańcia ma 5kg pojemnik ukochanych lodów to dla odstresowania go wtrąbi.widze ze emeryt to bron wielosieczna-nadaje sie do wykorzystywania w kazdej sytuacji:cool3: :eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ayshe napisał(a):widze ze emeryt to bron wielosieczna-nadaje sie do wykorzystywania w kazdej sytuacji:cool3: :eviltong: Jak mic innego nie ma???? :placz: Zeby przeżyć w tym pełnym brutalności i niesprawiedliwości świecie to nawet ostrza noża człowiek się chwyta!!:eviltong: już takie głupoty gadam że sama przestaje je rozumieć:shake: :cool3: Quote
ayshe Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ewa-Jo napisał(a): już takie głupoty gadam że sama przestaje je rozumieć:shake: :cool3:uwazaj bo to rozwojowe jest-znam z autopsji:rolleyes: :mdrmed: :krolik: Quote
Pyros-Aga Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cholera, wydlubałam własnie z Pyrosa 4 kleszcze a preparacik juz sie powinien konczyc. Kluseczek jakis taki zmęczony jest, ale o ile mi sie dobrze wydaje wczoraj byl tak samo radosny i kicający jak zwykle?? Bo ja juz widze u niego chorobsko i dostaje ataku mamusiowatości- chyba daruję mu ten egzamin , niech sie chłopak nie męczy :p :cool3: nie no z egz żart ale będę go bacznie obserwować. Mam lęki :roll: paskudne kleszcze :mad: Quote
Żmija Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Aga, trzymam kciuki. Wierzę,że nic nie złapie. Moje dzis też śpią cały dzień. Mam nadzieję,że w końcu zdam ten egzamin dla tłuków:-( Quote
ayshe Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 czyzby z dzialeczki cosik przytargal?:cool3: .niedobrze,obserwuj,mierz temperature przez tak ...z 5 dni. z egzaminu to ja ci radze sie nie wycofuj bo reszte w to wladowalas proponujac taki termin wiec lincz pewny:eviltong: :roll: Quote
Pyros-Aga Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 no właśnie z działeczki przytargal a to akurat dobrze bo z tamtąd nigdy nie bylo żadnego zarazonego i mam nadzieję że teraz też nie zarażone. Ale one byly martwe jak je wydlubywałam to chyba znaczy że preparacik jeszcze działał?? O boszsze ale sie denerwuje...:shake: Quote
ayshe Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 jak padniete smiercia ususzonea to dzialal znaczy siem.:evil_lol: Quote
Pyros-Aga Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Temperatura w normie 38 st, ale Klusek przygnębiony..:shake: .Może siem chlopak denerwuje egzaminem a ja juz choroby mu wymyślam :p A te cholerstwa nie byly ususzone ale nieżywe bo nie ruszaly łapkami, ale teraz to juz mi sie wydaje ze i mogły być żywe...Ach panika- co to robi z umyslem człowieka...bylam pewna już nie jestem.. Quote
Recommended Posts