Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Dodatkowe pytanko jutro sa zajecia o 20 na cypelku czy też pod siekierkowskim??? Bo może my byśmy z Joshem zamiast dzisiaj przyszli jutro .Jutro macie posłuszeństwo??? Tresserek mi jeszcze nie odpisał o skali trudności dzisiejszych śladzików to może na wszelki wypadek jutro wpadniemy bo posłuszeństwo najbardziej nam się przyda. Nie no ja tak naprawde nie wiem czy dziś będą śladziki- tak sobie powiedziałam...bo w zeszlym tygodniu byly. Ale są proste i krótkie -300m. A poza tym to nie wiemy czy w ogóle bedą :razz: Quote
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 monisieczka napisał(a):przepraszam bardzo ale jakim prawem????? orły sokoły to chyba w inne dni maja co???? jutro za lajtowo dla was bo zajecia dla inteligentnych inaczej :diabloti: To moze w czwartek o godz wcześniej egzaminik??? Co wy na to?:cool3: Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 ok.w czwartek o 19 egzamin.dzisiaj sladzikow nie bedzie-chyba ze jakies pierdulkowate po 300-400m:diabloti: .w piatek slady o 19 sie za to odbeda.treserunio nie odpisywal bo treserunio ma od 3 dni tak zwany "sadny dzien' Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 monisieczka napisał(a):przepraszam bardzo ale jakim prawem????? orły sokoły to chyba w inne dni maja co???? jutro za lajtowo dla was bo zajecia dla inteligentnych inaczej :diabloti:a byl leniuch wczoraj ze sie tak oburza?:diabloti: Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Szira/Gosia napisał(a): Ewa-Jo ja chętnie mogę Josha na gryzaczek wziąść ale nie wiem czy go podniosę:razz::multi: super by bylo gosia. Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 info ogolne:dziesiaj jest posluszenstwo,napewno przydadza sie :aporty,patyczki obedience,gryzaki. zeby nie bylo ze nie napisalam a krzycze ze ktos ofiara bossska i nie wzial.:mad: Quote
Żmija Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ok, jutro o 19.00 egzamin, w dołku na cypelku, tak? Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 w dolku na cypelku[ale gryps swoja droga:lol: :lol: :lol: ] Quote
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Żmija napisał(a):Ok, jutro o 19.00 egzamin, w dołku na cypelku, tak? O boszsze co mnie podkusiło. W koncu tresserunio by zapomnial ze my bezprawnie na wyższe zajęcia chodzimy, a tak to ja już sie denerwuje...:drinking: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='ayshe']info ogolne:dziesiaj jest posluszenstwo,napewno przydadza sie :aporty,patyczki obedience,gryzaki. zeby nie bylo ze nie napisalam a krzycze ze ktos ofiara bossska i nie wzial.:mad: GDZIE???????? Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a):info ogolne:dziesiaj jest posluszenstwo,napewno przydadza sie :aporty,patyczki obedience,gryzaki. zeby nie bylo ze nie napisalam a krzycze ze ktos ofiara bossska i nie wzial.:mad: Ja chyba garba od tego sprzętu dostane:angryy: :mad: . Dobrze że jeszcze psa nie musze nosić!!!! Emeryta wykończą jak amen w pacierzu.:placz: :placz: Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Pod siekierkamiznaczy sie pod mostem.siekierkowskim.bo jeszcze emerytka pojedzie pod elektrocieplownie:diabloti: Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Ja chyba garba od tego sprzętu dostane:angryy: :mad: . Dobrze że jeszcze psa nie musze nosić!!!! Emeryta wykończą jak amen w pacierzu.:placz: :placz:nie jojcz.dwa kroki do autobusiku i wysiadasz na miejscu.rzeczywiscie sie natargasz:eviltong: . Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 monisieczka napisał(a):przepraszam bardzo ale jakim prawem????? orły sokoły to chyba w inne dni maja co???? jutro za lajtowo dla was bo zajecia dla inteligentnych inaczej :diabloti: my się łatwo przystosujemy!!!!1 nie ma sprawy:eviltong: :diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a):ok.w czwartek o 19 egzamin.dzisiaj sladzikow nie bedzie-chyba ze jakies pierdulkowate po 300-400m:diabloti: .w piatek slady o 19 sie za to odbeda.treserunio nie odpisywal bo treserunio ma od 3 dni tak zwany "sadny dzien' Monika a nie zdaj to ci nogi z dupy powyrywam!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Dzisiaj są imieniny Nory:eviltong: Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Monika a nie zdaj to ci nogi z dupy powyrywam!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Dzisiaj są imieniny Nory:eviltong:hehehe.bedzie jatka:diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a):znaczy sie pod mostem.siekierkowskim.bo jeszcze emerytka pojedzie pod elektrocieplownie:diabloti: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a):hehehe.bedzie jatka:diabloti: Bedzie jak nie zda. Przyjade jutro na 20 żeby nie przeszkadzać ,ale radziłabym jej zdać ten egzamin:mad: :mad: Quote
Aneczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A ja mam tak zupełnie nie związaną z tematem ON-kowym prośbę do tresera, Zajrzyj tu w chwili wolnej - http://www.bernersennenhunde.at i powiedz mi potem jak Ci się widzi ta hodowla:modla: Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Aneczka']A ja mam tak zupełnie nie związaną z tematem ON-kowym prośbę do tresera, Zajrzyj tu w chwili wolnej - http://www.bernersennenhunde.at i powiedz mi potem jak Ci się widzi ta hodowla:modla:a ta bernenka co wczoraj byla ma rewelka psychike.jest tez fajna wygladowo-nie za duza ,ladna glowa,naprawde fajna.tylko rozpuszczona.zaluj ze nie bylas.gdzies ja w listopadzie oddaja bo wyjezdzaja do belgii.:p .i boja sie ze nowy wlasciciel sie zalamie jak ja zobaczy.a suka luzik do obcych-no wspolpracuje ale ogolnie walcie sie...jest zakrecona jak bu....no super sunia.... Quote
Aneczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A będzie jeszcze na zajęciach, czy tylko jednorazowo z nią przyjechali? Quote
Szira/Gosia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Aneczka']A ja mam tak zupełnie nie związaną z tematem ON-kowym prośbę do tresera, Zajrzyj tu w chwili wolnej - http://www.bernersennenhunde.at i powiedz mi potem jak Ci się widzi ta hodowla:modla: Ania kupujecie jeszcze jednego berneńczyka:razz: to jak go kupicie i jeszcze ONka to gdzie ja Szirkę będę podrzucać:placz: :placz: :placz: :razz: :lol: Quote
Aneczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Gosia spoko, tego towaru nigdy nie za dużo:multi: Teren spory, zmieszczą się wszystkie i jeszcze trochę:loveu: Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Aneczka napisał(a):A będzie jeszcze na zajęciach, czy tylko jednorazowo z nią przyjechali?beda.w sobote o 18. naprawde mi sie podobala.uparta.sterroryzowala 2 dorosle osoby w domu i robi z nimi co chce:evil_lol: .wczoraj pracowalam tez z nia ja i marta.cfaniara z temperamentem ale bez kondychy :cool3: :p .baaaardzo fajna sucz.zadnych wiesz takich spojrzen jak bu tylko luzik i "a ty czego tu?baaawimy sie?"i lup masz bernenczyka na twarzy:evil_lol: Quote
Recommended Posts