Żmija Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ayshe napisał(a): aaaaa ja dzisiaj obchodze 25 lecie pracy jako szkoleniowiec:placz: . od 25 lat tlumacze ludziom to samooooooo aaaaaaaaleeeeeee kaaaaanaaaaal:roll: :cool1: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:loveu: I DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKO Quote
14ruda Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 My teraz mamy tyle psów na wydaniu(kociąt nie licząc),że jest urwanie głowy:shake: .Np.w domu tymczasowym jest wyrzucona z auta suka,która urodziła 11 szczeniąt.Małe zaczynają wariować i chyba trzeba je będzie stamtąd zabrać.:roll: Ale jest też dobra wiadomość-wracam do schroniska(wolontariat):multi: .Bo wcześniej kierownik zakazał mi stawiać mą chociaż jedną stopę na jego terenie:evil_lol: .Tera wracam w końcu i zajmę się tymi wszystkimi mixami ONka,bo niestey większość takich jest w wiacie duzych psów,którymi się zajmowałam.I spodziewam się,że zacznie się od oswajania i resocjalizacji:razz: .A to bardzo trudna,długa imęcząca praca.Ale ile daje radości i satysfakcji kiedy w końcu wychodzimy razem z boksu i śmigamy do lasu:):loveu: Quote
ayshe Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Żmija napisał(a):WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:loveu: I DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKOekhem:oops: . a ja was koooocham:loveu: .bez was bym musiala do psychoterapeuty chodzic a tak.....terapia za free:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
ayshe Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 14ruda napisał(a):My teraz mamy tyle psów na wydaniu(kociąt nie licząc),że jest urwanie głowy:shake: .Np.w domu tymczasowym jest wyrzucona z auta suka,która urodziła 11 szczeniąt.Małe zaczynają wariować i chyba trzeba je będzie stamtąd zabrać.:roll: Ale jest też dobra wiadomość-wracam do schroniska(wolontariat):multi: .Bo wcześniej kierownik zakazał mi stawiać mą chociaż jedną stopę na jego terenie:evil_lol: .Tera wracam w końcu i zajmę się tymi wszystkimi mixami ONka,bo niestey większość takich jest w wiacie duzych psów,którymi się zajmowałam.I spodziewam się,że zacznie się od oswajania i resocjalizacji:razz: .A to bardzo trudna,długa imęcząca praca.Ale ile daje radości i satysfakcji kiedy w końcu wychodzimy razem z boksu i śmigamy do lasu:):loveu:ja wiem ze resocjal to fajna praca......tyle ze to syzyfowa praca.wyjezdza jeden pies-a juz sa dwa na jego miejsce:shake: . Quote
Ewa-Jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ayshe napisał(a): aaaaa ja dzisiaj obchodze 25 lecie pracy jako szkoleniowiec:placz: . od 25 lat tlumacze ludziom to samooooooo aaaaaaaaleeeeeee kaaaaanaaaaal:roll: :cool1: Gratulacje i życzenia następnych hihihihihi 25 lat pracy w tym ulubilonym przez ciebie zawodzie.:loveu: :loveu: :loveu: No a jak już będziesz zgrzybiałą staruszką to zawsze możesz zabrać się za szkolenie czegoś mniejszego n.p. papug!!!!! :eviltong: :diabloti: :diabloti: nie trzeba na deszczu i w błocie i w upalnym słońcu /przypuszczam ze w podeszłym wieku przestaniesz to uwielbiać/ i z ....... właścicielami :evil_lol: . No i nareszcie jak będziesz krzyczeć i wymyślać to papuga nie będzie ci dłużna czego o hehehehehe przewodnikach i ich pociechach nie da się powiedzieć!!!:shake: :cool1: Quote
Ewa-Jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 mam pytanko za 10 pkt ,który most jutro rano zaliczamy Łazienkowski??? Mam błogą nadzieje że przestanie padać bo to co słychać za oknem za bardzo zachęcające do wychodzenia z domowych pieleszy raczej nie jest:shake: :angryy: Quote
ayshe Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 hehe a na sladach jak bylo faaajowo:evil_lol: . tez mam nadzieje ze przestanie bo kurka wodna wydaje mi sie ze mamy dwie pory:sucha i deszczowa:angryy: . Quote
ayshe Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Gratulacje i życzenia następnych hihihihihi 25 lat pracy w tym ulubilonym przez ciebie zawodzie.:loveu: :loveu: :loveu: No a jak już będziesz zgrzybiałą staruszką to zawsze możesz zabrać się za szkolenie czegoś mniejszego n.p. papug!!!!! :eviltong: :diabloti: :diabloti: nie trzeba na deszczu i w błocie i w upalnym słońcu /przypuszczam ze w podeszłym wieku przestaniesz to uwielbiać/ i z ....... właścicielami :evil_lol: . No i nareszcie jak będziesz krzyczeć i wymyślać to papuga nie będzie ci dłużna czego o hehehehehe przewodnikach i ich pociechach nie da się powiedzieć!!!:shake: :cool1:dzieki ale nie licz na to:cool3: .bede popylac z balkonikiem i z onkami:diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ayshe napisał(a):hehe a na sladach jak bylo faaajowo:evil_lol: . Dużo było piesków i przewodników na dzisiejszych śladzikach???:crazyeye: Quote
Ewa-Jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ayshe napisał(a):dzieki ale nie licz na to:cool3: .bede popylac z balkonikiem i z onkami:diabloti: Na balkoniku będziesz sie opierać a smyczki onków bedziesz trzymać zaciskając sztuczną szczękę.:multi: Ale jak będziesz wtedy pokrzykiwać i co z gestykulacją???:eviltong: :diabloti: :diabloti: Quote
ayshe Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Dużo było piesków i przewodników na dzisiejszych śladzikach???:crazyeye:byli ci ambitni-gemma i szira.lunelo dopiero za piec osma.:p Quote
ayshe Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Na balkoniku będziesz sie opierać a smyczki onków bedziesz trzymać zaciskając sztuczną szczękę.:multi: Ale jak będziesz wtedy pokrzykiwać i co z gestykulacją???:eviltong: :diabloti: :diabloti:potrzeba matka wynalazkow.nie boj zaby:cool1: Quote
Ewa-Jo Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 ayshe napisał(a):byli ci ambitni-gemma i szira.lunelo dopiero za piec osma.:p No to wiem dlaczego nas nie było -bo my nie jesteśmy ambitni!!!!!!:evil_lol: :oops: no to leciem na zajątka -mam nadzieje że deszcz poczeka az sie skończą !!!!! Quote
Ewa-Jo Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 tuptaliśmy sobie z Joshem na zajątka:multi: i lunęło:placz: więc zrobiliśmy zwrot o 180 stopni i ruszyliśmy do domeczku .po drodze wysłalismy SMS-a do treserka no niestety jak póżniej zobaczyłam na telefon Uwe /treserek z jego telefonu ostatnio do nas sms-ował a ja dla wygodnictwa robie odpowiedz/-wiec pewnie TZ treserka ciutka siem zdziwi. No i 2 zmokłe kury -sorki jedna kura jeden kogucik wróciliśmy do domeczku. Pogoda jest beeeeeeee :placz: więc zakopaliśmy się w wyrku.:cool1: Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Ayshe, gratulacje!!! Życzymy z burkami kolejnych 25 owocnych lat! :BIG: A tak w ogóle to chcemy na szkolenie :placz: Quote
ayshe Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Ewa-Jo napisał(a):tuptaliśmy sobie z Joshem na zajątka:multi: i lunęło:placz: więc zrobiliśmy zwrot o 180 stopni i ruszyliśmy do domeczku .po drodze wysłalismy SMS-a do treserka no niestety jak póżniej zobaczyłam na telefon Uwe /treserek z jego telefonu ostatnio do nas sms-ował a ja dla wygodnictwa robie odpowiedz/-wiec pewnie TZ treserka ciutka siem zdziwi. No i 2 zmokłe kury -sorki jedna kura jeden kogucik wróciliśmy do domeczku. Pogoda jest beeeeeeee :placz: więc zakopaliśmy się w wyrku.:cool1:a my pracowalismy dzielnie:diabloti: .TZ treserka nic nie skuma ale smsa mi przeslal twojego wiec luzik.:lol: Quote
ayshe Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='asher']Ayshe, gratulacje!!! Życzymy z burkami kolejnych 25 owocnych lat! :BIG: A tak w ogóle to chcemy na szkolenie :placz:no dziekujem,dziekujem:oops: .strasznie szybko zlecialo.troche to przerazajace:razz: . ja tez chce asher na szkoleniu:placz: . Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 ayshe napisał(a):ja tez chce asher na szkoleniu:placz: .:placz: A ja pomału tracę wiarę w to, że kiedykolwiek wystartuję z Bugajskim w obedience :shake: Strasznie jest niedokładny, krzywo chodzi, krzywo siada... A ja oczywiście zdążyłam zapomnieć jak się robi te zakręty, które pokazywałas, zmuszajace psa do tego, że szedł równo przy nodze :placz: :oops: Aport leży i kwiczy, komendy na odległośc też niewiele lepiej... Mam wrażenie, że Bugajski się zatrzymał na pewnym poziomie, ja razem z nim i dalej już ani kroku :shake: Kłaniają się te wszystkie lata uczenia byle jakiego, starsznie trudne o ile nie niemożliwe jest wyprostowanie tego u starszego psa... Marudzę, wiem. Bo chyba brakuje mi kopa w dupę ;) Quote
ayshe Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 :cool3: wiesz asher zawsze moge podjechac i cie kopnac:lol: :lol: :lol: .a watek jest stworzony do jojczenia. Quote
ayshe Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 mch napisał(a):ale fajny jubileusz :lol: , gratulacje !hmmm.dzieki mch:evil_lol: .wczoraj mi zyczono jeszcze 50 lat.....:roll: ....hmmmm......dofffciapne kursanciki:cool1: Quote
monisieczka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Kochani, musze na troszku (mam nadzieję, że tylko troszku) zniknąć. Trzymajcie za mnie kciuki, bo bede koszmarnie tesknić za wami i oczywiście za słowiczym trelem naszego treserunia. Buziaki dla wszystkich Quote
ayshe Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 monisieczka napisał(a):Kochani, musze na troszku (mam nadzieję, że tylko troszku) zniknąć. Trzymajcie za mnie kciuki, bo bede koszmarnie tesknić za wami i oczywiście za słowiczym trelem naszego treserunia. Buziaki dla wszystkichmonisieczka-wsio bedzie ok.wracaj do nas szybko:loveu: Quote
Szira/Gosia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 monisieczka napisał(a):Kochani, musze na troszku (mam nadzieję, że tylko troszku) zniknąć. Trzymajcie za mnie kciuki, bo bede koszmarnie tesknić za wami i oczywiście za słowiczym trelem naszego treserunia. Buziaki dla wszystkich Szybko wracaj:bye: :lol: Quote
Glonek Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 monisieczka napisał(a):Trzymajcie za mnie kciuki. Trzymamy Aneczka z Lalunią i Bubel z Glonkiem. Quote
Recommended Posts