ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 a dodam tylko ze wczoraj zajatka byly rozbrajajace:).nie mowiac o frekwencji . Quote
Szira/Gosia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a):a dodam tylko ze wczoraj zajatka byly rozbrajajace:).nie mowiac o frekwencji . Dołujesz mnie:-( to ja mogę przyjechać tylko bez psa:placz: bo dzwoniłam do Ani:placz: i Szirze jest tam dooooobrzeeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz: Quote
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No ale ty wszystko do siebie bierzesz :roll: "mądrzy" to o dziwnych ludziach co im onki i onkopodobne przeszkadzają.:mad: A nie jestem zdołowanym przewodnikiem bo klusek :loveu: radzi sobie nieźle od kiedy mamunia kolczate odstawila :cool1: Tyle że to nigdy nie będzie to...No zazdroszcze i pustakiewicza i chitki i Baroszka i wszyskich psów które są nakręcone. no fakt Pyros jest nakręcony- tylko na co :niewiem: :PROXY5: I troche nas nie widze na ipo. Więc nie wiem czy jest po co zawracać ci głowe dodatkowym egzaminem dla tłuczków a siebie wpędzać w doła na wyższych poziomach szkolenia Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Pyros-Aga napisał(a):No ale ty wszystko do siebie bierzesz :roll: "mądrzy" to o dziwnych ludziach co im onki i onkopodobne przeszkadzają.:mad: A nie jestem zdołowanym przewodnikiem bo klusek :loveu: radzi sobie nieźle od kiedy mamunia kolczate odstawila :cool1: Tyle że to nigdy nie będzie to...No zazdroszcze i pustakiewicza i chitki i Baroszka i wszyskich psów które są nakręcone. no fakt Pyros jest nakręcony- tylko na co :niewiem: :PROXY5: I troche nas nie widze na ipo. Więc nie wiem czy jest po co zawracać ci głowe dodatkowym egzaminem dla tłuczków a siebie wpędzać w doła na wyższych poziomach szkoleniataaa zrozumialam i napisalam o szkoleniu.:oops: .zalapanie czegos to problem niestety-zwlaszcza ze rano biegalam za pozoranta:angryy: .nie mam juz zeber.przemiescily mi sie do d....:placz: .aga-wszystko jest ok.pyrosek juz tak ma ze nakreca sie na ciala astralne:lol: .urok osobisty.i nigdy mi sie zawracasz glowy-no cos ty:crazyeye: . Quote
ayshe Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Dołujesz mnie:-( to ja mogę przyjechać tylko bez psa:placz: bo dzwoniłam do Ani:placz: i Szirze jest tam dooooobrzeeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bez psa tez sie przydasz:roll: takze sie nie wychylaj:p Quote
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a):aga-wszystko jest ok.pyrosek juz tak ma ze nakreca sie na ciala astralne:lol: .urok osobisty.i nigdy mi sie zawracasz glowy-no cos ty:crazyeye: . No dobra ale jak on przy pościgu będzie mi wąchał :-o ?? albo zamiast na pozoranta sie rzucać to pokica sobie radośnie do innego pieseczka?? Teraz to mnie tak nie denerwuje- dużo mu wybaczam :loveu: , ale w pewnym momenie już bym jakiegoś poziomu u niego wymagała :razz:i troche by mnie irytował :mad: Kluseczek pracuje nierówno i jest niestabilny i chyba przez to mamy taki zastój szkoleniowy i mam dziwne przeczucie ze to jest szczyt naszych mozliwości :cool3: . Nie zebym sie tym zalamywała ale ..no wiecie to troche jest tak ze efekty są niewspółmierne do wkładanego wysiłku i pracy :shake: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Dołujesz mnie:-( to ja mogę przyjechać tylko bez psa:placz: bo dzwoniłam do Ani:placz: i Szirze jest tam dooooobrzeeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz: Może chcesz Josha na gryzaczku podnosić???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zawsze to nowe doświadczenie -o 10kg więcej niż Szira!:diabloti: :diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pyros-Aga napisał(a):No dobra ale jak on przy pościgu będzie mi wąchał :-o ?? albo zamiast na pozoranta sie rzucać to pokica sobie radośnie do innego pieseczka?? Teraz to mnie tak nie denerwuje- dużo mu wybaczam :loveu: , ale w pewnym momenie już bym jakiegoś poziomu u niego wymagała :razz:i troche by mnie irytował :mad: Kluseczek pracuje nierówno i jest niestabilny i chyba przez to mamy taki zastój szkoleniowy i mam dziwne przeczucie ze to jest szczyt naszych mozliwości :cool3: . Nie zebym sie tym zalamywała ale ..no wiecie to troche jest tak ze efekty są niewspółmierne do wkładanego wysiłku i pracy :shake: Zawsze możesz popatrzeć na nasz tandemik i się odstresować !!! Tylko że Joshua mnie jednak wnerwia .Zapatrzony w piłeczke robi to co mu do głowy przyjdzie w danej chwili ,a nie to co ja mówie.Dzisiaj rano zaparł się że będzie robił tylko waruj w marszu -ja mu siad a on nie ,on waruje i patrzy na piłke kiedy wreszcie poleci. A ja się zaczynam gotować -a on nic waruje znowu. Ladny kawałek pola żeśmy zaliczyli w marszu z komendą siad a wykonanie waruj.ufffffff - nie wiem ile jeszcze emeryt wytrzyma i nie zabije sercowca:mad: :angryy: :angryy: Quote
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Moniesieczka, halo! Mam sprawe. Bo zbiliża sie powrót Maxa :loveu: z urlopu i nie wiem jak klusek na to, a moze ten egzaminik wcześniej byśmy sie postarały zdać? Może jakiś termin z tresserem ustalimy- mi sie spieszy bo nie wiem ile jeszcze łaskawy klusek popracuje :mad: i musze wykorzystac jego dobry humorek :cool3: :p Quote
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Zawsze możesz popatrzeć na nasz tandemik i się odstresować !!! Wasz tandemik mnie zachwyca :loveu: Moge patrzeć :p i siem odstresowywać :p Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Wasz tandemik mnie zachwyca :loveu: Moge patrzeć :p i siem odstresowywać :p Heheheh cieszymy się bardzo że ktoś ma z nas zabawe :mad: Zajęcia dzisiaj sa na cypelku czy pod siekierkowskim bo ja sie pogubiłam.???:shake: Quote
Alix Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Heheheh cieszymy się bardzo że ktoś ma z nas zabawe :mad: Zajęcia dzisiaj sa na cypelku czy pod siekierkowskim bo ja sie pogubiłam.???:shake: Pod siekierkowskim, nie mow ze sie wybierasz?:diabloti: Quote
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Na siekierkach, śladzik będzie :multi: w blocku, tak jak tydzień temu. Gosia bylaby szczęśliwa :eviltong: Quote
Żmija Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ayshe napisał(a):zmija-po pierwsze gratulki oceny przez sedziow[tu glownie pisze o p.Lewkowiczu-naprawde warto sie przejechac zeby dostac od niego ocene]. p.Lewkowicz super, Inki też- to ona wyostrzyla kryteria i dostałam ocenę obiektywną, a nie za to, że szkolę psa rasy, ktorej nie da się wyszkolić:lol: Do zobaczenia jutro:lol: Ayshe kiedy egzaminujesz tłuki, bo ja w sobotę znów wyjeżdżam? Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Alix napisał(a):Pod siekierkowskim, nie mow ze sie wybierasz?:diabloti: Bym siem wybrała ale jak Ayshe ma zamiar gruzowo sladzik robić z przeszkodami to my siem nie nadajemy:placz: , no Josh pewnie by poleciał :multi: ale przewodnik pewnie by zleciał:placz: :oops: i zaliczył jakiś szpitalik.. Zapytam sie treserka jakie ma na dzisiaj plany.:cool1: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Na siekierkach, śladzik będzie :multi: w blocku, tak jak tydzień temu. Gosia bylaby szczęśliwa :eviltong: No to mi sie pokićkało że posłuszeństwo dzisiaj.Błocko to tylko w szamponiku inne nas nie rajcuje!!!!:eviltong: :diabloti: :evil_lol: Quote
Pyros-Aga Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Nic sie nie pokickalo to jest posluszenstwo z malym śladzikiem :razz: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 A o której? Bo się zmienia, jak w kalejdoskopie i ja siem gubiem :lol: A chętnie bym dzisiaj wpadła, tylko, że na śladzik to się raczej nie piszemy, chyba, że lajtowy jakiś :razz: O wczorajszych zajęciach nie miałam pojęcia :shake: Ale i tak bym nie przyszła, bo nawet na bilet by mi kasy nie wystarczyło :lol: Aga, nie stresuj się! Ja z Bugajskim ostatnio prawie dzień w dzień tłukę ćwiczenia z zerówki obi i... mam wrażenie, że stoimy w miejscu :shake: Bugajski krzywo chodzi, odstaje na zakrętach, krzywo siada przy nodze i na dodatek chyba w życiu nie wykona mi normalnie "siad" na odległość z waruja, albo stoja :shake: :wallbash: Quote
Szira/Gosia Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Na siekierkach, śladzik będzie :multi: w blocku, tak jak tydzień temu. Gosia bylaby szczęśliwa :eviltong: Taaaaaaaaaaaaaaaaa byłabym bardzo szczęśliwa:mad: :mad: :mad: ale dzisiaj to chyba nie bedzie takiego błota jak w zeszłym tygodniu:razz: Ewa-Jo ja chętnie mogę Josha na gryzaczek wziąść ale nie wiem czy go podniosę:razz: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaaaa byłabym bardzo szczęśliwa:mad: :mad: :mad: ale dzisiaj to chyba nie bedzie takiego błota jak w zeszłym tygodniu:razz: Ewa-Jo ja chętnie mogę Josha na gryzaczek wziąść ale nie wiem czy go podniosę:razz: No właśnie niestety Joshowi przydałby się pańcio zamiast pańci na zajęciach ale niestety Mareczek stanowczo mówi nie.:placz: :placz: i nic na to poradzić nie można.:angryy: Quote
Ewa-Jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Dodatkowe pytanko jutro sa zajecia o 20 na cypelku czy też pod siekierkowskim??? Bo może my byśmy z Joshem zamiast dzisiaj przyszli jutro .Jutro macie posłuszeństwo??? Tresserek mi jeszcze nie odpisał o skali trudności dzisiejszych śladzików to może na wszelki wypadek jutro wpadniemy bo posłuszeństwo najbardziej nam się przyda. Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No własnie my też wolimy posłuszeństwo. To znaczy ja wolałabym ślady, ale burek by nie wolał, więc się do niego dostosuję :D Halo, haloooo :bye: czy ktoś coś wie i się wiedzą podzieli? Quote
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pyros-Aga napisał(a):Moniesieczka, halo! Mam sprawe. Bo zbiliża sie powrót Maxa :loveu: z urlopu i nie wiem jak klusek na to, a moze ten egzaminik wcześniej byśmy sie postarały zdać? Może jakiś termin z tresserem ustalimy- mi sie spieszy bo nie wiem ile jeszcze łaskawy klusek popracuje :mad: i musze wykorzystac jego dobry humorek :cool3: :p padł mi monitor kurczaczki i dlatego mnie troszku nie ma. teraz dopadlam sprzet bachora. czy ty masz na mysli zdanie przez nas egzxaminku???? jakoś cholerka tego nie widzę chociaz nie ukrywam bardzo bym chciala. mozemy beate pomaltretowac ćwiczeniami egzaminowatymi. moze nasze słodziaki zrobia nam niespodzianke :diabloti: . jestem za Quote
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No właśnie niestety Joshowi przydałby się pańcio zamiast pańci na zajęciach ale niestety Mareczek stanowczo mówi nie.:placz: :placz: i nic na to poradzić nie można.:angryy: tanio Sebastiana wynajmę :evil_lol: , u nas każdy grosz na wage złota teraz :cool1: Quote
monisieczka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Dodatkowe pytanko jutro sa zajecia o 20 na cypelku czy też pod siekierkowskim??? Bo może my byśmy z Joshem zamiast dzisiaj przyszli jutro .Jutro macie posłuszeństwo??? Tresserek mi jeszcze nie odpisał o skali trudności dzisiejszych śladzików to może na wszelki wypadek jutro wpadniemy bo posłuszeństwo najbardziej nam się przyda. przepraszam bardzo ale jakim prawem????? orły sokoły to chyba w inne dni maja co???? jutro za lajtowo dla was bo zajecia dla inteligentnych inaczej :diabloti: Quote
Recommended Posts