ayshe Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 wybieram tory.nawale sie i zrobie anne karenine:cool3: ...tylko pod elektryczny to zdeczko malo romantycznie:roll: . mam takie silne wrazenie ze sie juz nie zobaczymy z Rudolfem.:-( .oni wszyscy tak szybko odchodza:-( .jak ostatni raz rozmawialam z Erichem Toppem to tez mnie tak cos dzgalo w serduchu ze to chyba ostatni raz.i mialam racje.nie spytalam sie go o tyle rzeczy....nie zdazylam....:-( .boje sie ze nie zdaze z Rudolfem.wiec siedze na bemowie non stop praktycznie-jezdze tylko z uwe i psami na cwiczak. Quote
dorotak Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Romas napisał(a):Dorotak ,boj sie Boga ! Dalej juz znalezc tej łaki nie mogłas :-) Ale jakie "dalej" - toż to zaledwie pół godzinki spacerkiem :niewiem: (od nas rzecz jasna :eviltong: ) ayshe napisał(a):no fajnie.ja tam jezdze na pasozyta to i tam moze byc:cool3: :evil_lol: To postaram się zrobić jakieś fotki. Zerkniecie, ocenicie. Teren nie nadaje się na długo - myślę, że po 4-5 razach nikomu już nie będzie się chciało tam jeździć :p , ale wtedy może ktoś znajdzie coś fajnego w innej części (pod)miasta. Fajne łąki są tam, gdzie odbywają się coursingi w Pomiechówku. Wieeeelkie tereny i czysta rzeczka obok. No, ale to kolejne kilometry... Quote
Eddiii Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dobra - to ja wam powiem ze fajne tereny sa za konstancinem i drugie tez fajne za karczewem :cool1: Quote
ayshe Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 no patrz...ja znajdziecie jeszcze zbronowane pola to juz wogole oniemieje:evil_lol: Quote
dorotak Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Eddiii napisał(a):dobra - to ja wam powiem ze fajne tereny sa za konstancinem i drugie tez fajne za karczewem :cool1: To dawaj namiary :cool1: ayshe napisał(a):no patrz...ja znajdziecie jeszcze zbronowane pola to juz wogole oniemieje:evil_lol: To by się dało zrobić, ale... Zamiast tropienia pewnie by nam canicross na długim dystansie wyszedł :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Eddiii Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ayshe napisał(a):no patrz...ja znajdziecie jeszcze zbronowane pola to juz wogole oniemieje:evil_lol: sa takowe kolo mnie :p Quote
Eddiii Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dorotak napisał(a):To dawaj namiary :cool1: no przeciez dalam :evil_lol: ja nie umiem jasniej :roll: 1. za konstancinem 2. ok. rzeki pilica 3. na wysokosci karczewa miedzy droga a wisla Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kupilam sobie z zalu (znwou oblalam :zly7: drob) lody orzechowe i chyba sie zaraz pozygam...pol litra lodow to nie byl dobry pomysl :shake: chyba zagryze makrela :lol: Quote
marmara_19 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 hahaha lody makrela?? ja jem zcekoalde na sniadanie;/ i bede musiala zagryzc paczka chipsow.. dla rownowagi;p Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A co w czym problem? i tu tuszcz i tam tluszcz :eviltong: Moje wrzody wszystko przyjma, a po makreli przestalo juz mnie mdlic. Poza tym ja musze przytyc, a nie moge :placz::placz::placz: (tylko nie bijcie, ja wiem ze wiekszosc przdstawicielek plci tej co ja ma odwrotny problem, ale ja nie moge wrocic do swojej wagi sprzed choroby, tzn. do wagi wrocilam, ale jakos taka chudsza jestem i nawet lek kazal mi przytyc z kg, dwa). [SIZE=2]Musze zupe wstawic, ale jakos mi sie nie chce. Chlopakom kupilam wolowe kosci, bo nie chce mi sie z nimi isc, nawet nie chce mi sie zdjac gajerka, moze jak w nim pochodze przez caly dzien to w indexie pojawi sie takie ladne 3 w odpowiedniej rubryczce. No ambitna nie jestem, przyznaje bez bicia, ale nie nawidze drobiu, beznadziejne to jest. Albo sraja, albo kaszla, albo fikaja koziolki, wszedzie to samo, a trzeba umiec rozroznic co jest to, jak to leczyc jak szczepic, aaaaaaaaaaaaaa drob moge jesc, ale nie leczyc :shake: po co mi drob w szkoleniu psow? Chyba tylko po to, aby znac trajektorie lotu czy jak to sie tam nazywa kury, gdy pies bedzie probowal ja zlapac. Powiedzialabym, ze nie potrafie sie tego nauczyc, ze nie bede leczyc drobiu, ze niech mi wstawi te 3 z litosci, ale tak goopio z takim tekstem do prorektora wyskoczyc. Obejrze sobie film z wczorajszego treningu, moze mi sie humor poprawi. Quote
Pyros-Aga Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='saJo'][SIZE=2] Powiedzialabym, ze nie potrafie sie tego nauczyc, ze nie bede leczyc drobiu, ze niech mi wstawi te 3 z litosci, ale tak goopio z takim tekstem do prorektora wyskoczyc. Wcale nie głupio a daje efekty :evil_lol:. U mnie specjaliści od np. prawa gospodarczego są w stanie zrozumieć że karniści nie muszą pałać miłością do ich przedmiotu, a to z prostej przyczyny- bo sami nie rozumieją karnego ;). Da się w ten sposób zdać kilka egzaminów i wcale nie jest potem głupio, że się ma 3 a nie ...2 :eviltong: Quote
ayshe Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 hiehiehie...ja do tej pory nie kumam kwestii np.tensora metrycznego riemanna.zawiera on[ponoc;)]pelna info potrzebna do matematycznego opisu zakrzywionej przestrzeni w n wymiarach:roll: .dosyc mocno zacielam sie tez na teorii strun ale wybnelam.tensor dla mnie to sciana ni do przebicia:oops: .ja wiem,ja rozumiem ze jestem tepol ale...no po prostu pewnych rzeczy nie przeskoczysz :cool1: Quote
ayshe Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Eddiii napisał(a):sa takowe kolo mnie :pdobra.to masz przegwizdane.pojedziemy do ciebie:diabloti: Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pyros-Aga napisał(a):Da się w ten sposób zdać kilka egzaminów i wcale nie jest potem głupio, że się ma 3 a nie ...2 :eviltong: Kumpela tak probowala (tylko w opcji konie) i nie wyszlo jej to na dobre :shake: A 2 nie mam w indexie :eviltong: bez przesady,przecierz mi nie wstawia 2 na ostatniej sesji :eviltong: Ja mam problem, bo na wete zdecydowalam sie, bo chcialam szkolic psy i jakos mi to jedno z drugim pasowalo, w kazdej z tych dziedzin (weta, szkolenie) trudno wyzyc, ale jak sie je polaczy to mysle ze wwyjdzie mi cos fajnego. I ja co chiwla musze sie tlumaczyc, ze to nie, to nie, tamto nie. Kontrargumentem jest zawsze, ze nikt nie wie co go w zyciu trawi i co bedzie jak mnie zwolnia z lecznicy? Na szczescie odpowiedz jest poki co krotka: jak to co? dalej bede szkolic psy :evil_lol: niestety nie do kazdego to przemawia, a do tego kolesia na pewno nie przemowi (juz sie nawet pan dr za mna wstawil u niego, bo mu psa szkole wlasnie, ale nadal liiiiipa :shake: ) Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Obejrzalam film sie zalalmalam jeszcze bardziej :shake: oczywiscie pies byl ok, tylko ja :oops: Quote
mch Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ooo, to pokaż i nam :lol: ,kiedys ogladalam chyba poczatki twojego mali z pozorantem na PS Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Nie moge, bo film byl nagrywany ciagiem, a ja nie potrafie go pociac. Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dobra, wkleje wam kilka fotek, tylko najpierw musza sie wrzucic na serwer belgow. Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 waruj, zostan mam cie pozoranciku!! dawaj rekawik!! zaraz cie zlapie!! oszczekanie zabralem mu rekaw :p tylko sproboj sie ruszyc!! wyskok do rekawa Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 bylabym zapomniala: podziekowania dla alantani za robienie fotek :loveu: Quote
saJo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To jeszcze was pomecze fotkami z agility :cool1: skok "na *******e" malinka w koleczku :loveu: kangury latajace nisko nad ziemia :lol: pedzimy do przodu, patrzac co pokazuje pancia, czyli pelne skupienie na torze :loveu: ksieciunio przetacza sie przz tyczke :evil_lol: i jeszcze raz ksieciunio na hopeczce :loveu: Quote
KOT I MYSZ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='saJo']A co w czym problem? i tu tuszcz i tam tluszcz :eviltong: Moje wrzody wszystko przyjma, a po makreli przestalo juz mnie mdlic. Poza tym ja musze przytyc, a nie moge :placz::placz::placz: (tylko nie bijcie, ja wiem ze wiekszosc przdstawicielek plci tej co ja ma odwrotny problem, ale ja nie moge wrocic do swojej wagi sprzed choroby, tzn. do wagi wrocilam, ale jakos taka chudsza jestem i nawet lek kazal mi przytyc z kg, dwa). [SIZE=2]. SaJo nie przejmuj się;) ja mam stałą niedowagę ok.12 kg:evil_lol: wg.wzorca dobijesz do wagi ,pewnie powoli,:p Swoją drogą nie dziwię Ci się ,że nie pałasz miłością do fruwajek:evil_lol: przednie zdjęcia Quote
shida Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ayshe napisał(a):no patrz...ja znajdziecie jeszcze zbronowane pola to juz wogole oniemieje:evil_lol: no przeciez ci mowialm ze mam takie ladniutkie zabronowane z tydzien temu gladziutkie dosc :) z 600m na 500m :) taki kwadracik prawie ;) i jeszcze dodatkowy pas z 200 na 600m :)))))))) a w druga strone jest wiecej niz 600m dlugosci kawalek z trawa i sporadycznie polozonymi drzewkami - tak ze mozna rozlozyc sie na boczej dordze i rozlozyc 2 slady..jedne na oranicy tylko takiej dosc gladkiej ;) a drugi na trawce nawet nie koszmarnie wysokiej ;) albo kopnac sie o 1km i rozlozyc na niziutkiej zielonej trawce obok jakiejs rzeczulki :) lokalizacja - pecice tuz obok klubu alternatywa ;) wiec nie az tak koszmarnie daleko ;) ps - dziala mi necik w kanocu !!!!!! kiepsko ale powoli zaczyna dzialac -oby tak dalej ;) Quote
alantani Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 saJo napisał(a):bylabym zapomniala: podziekowania dla alantani za robienie fotek :loveu: plociem bardzo, przyjemnie było na was popatrzeć i znów sie czegoś dowiedzieć:p tymi kurami to Ty sie nie przejmuj, pomysl sobie co juz masz za sobą, ja np. w przyszły piatek mam trzeci, OSTATNI termin z biochemii:mdleje: :shake: jak to mi dzis powiedziała koleżanka z grupy - weź Ty k***a siadź i sie wreszcie tego naucz:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts