ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 ufoludy?noooo :mad: ...sedzia na schh1 tez byl slepy :cool1: . ekhem.glonek dzisiaj wyczyscil szirkowe okienko.:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe;3988171np.dzisiaj u glonkow siedizelismy na dworzu[wiooosnaaaa:) napisał(a): No nareszcie:multi: przynajmniej nie zdemoluje im bardziej domu, tzn ściany pod oknem:razz: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a): ekhem.glonek dzisiaj wyczyscil szirkowe okienko.:diabloti: A kupił juz płot pod napieciem;) Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 razem posta napisalysmy:lol: ....glonek odgrazal sie maczeta po wyczyszczeniu okienka.migotce to powiedz bo uszy straci:evil_lol: Quote
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Aaahaaa, to ja już rozumiem. To, że mój pies dzisiaj w nagrodę za "do mnie" złapał piłkę razem z moją ręką i dwiema smyczami wiszącymi mi na szyi (omal nie pozbawiając mnie przy tym głowy), to nie znaczy, że on jest porąbany. On jest po prostu INNY. :cool3: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):A kupił juz płot pod napieciem;)nie.ale jak robil tyczki do oznaczania sektorow na rewir to stwierdzam ze maczeta ostra jest i to moze bolec.migotke.:diabloti: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 BeataG napisał(a):Aaahaaa, to ja już rozumiem. To, że mój pies dzisiaj w nagrodę za "do mnie" złapał piłkę razem z moją ręką i dwiema smyczami wiszącymi mi na szyi (omal nie pozbawiając mnie przy tym głowy), to nie znaczy, że on jest porąbany. On jest po prostu INNY. :cool3:tak.to sie mowi ze jest INNY.:cool1: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):razem posta napisalysmy:lol: ....glonek odgrazal sie maczeta po wyczyszczeniu okienka.migotce to powiedz bo uszy straci:evil_lol: Widzisz już identycznie myslimy:razz: za długo sie znamy:eviltong: ja mu dam maczugę, ma byc płot i już:cool1: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Widzisz już identycznie myslimy:razz: za długo sie znamy:eviltong: ja mu dam maczugę, ma byc płot i już:cool1:szira zrobi demolke domku moje terenu i bedziemy spierniczac szosami ticaczem przed glonkiem z pila elektryczna i maczeta:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):tak.to sie mowi ze jest INNY.:cool1: No właśnie INNY jest Shado, Chita, tresserek i Wermut:eviltong: :loveu: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):No właśnie INNY jest Shado, Chita, tresserek i Wermut:eviltong: :loveu:ja?ja jestem inna?nieprawda.ja jestem normalna -to swiat swiruje.:eviltong: :cool1: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):szira zrobi demolke domku moje terenu i bedziemy spierniczac szosami ticaczem przed glonkiem z pila elektryczna i maczeta:evil_lol: Ania nas obroni:loveu: no chyba że Glonek wpadnie w trans zabijania piłą i ją też dosięgnie zemsta Glonka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wszystko przez ścianę:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):ja?ja jestem inna?nieprawda.ja jestem normalna -to swiat swiruje.:eviltong: :cool1: Wiesz co wszystko mogę o Tobie powiedzieć ale nie to że jesteś normalna:eviltong: :evil_lol: i zgodziliby sie ze mną wszyscy, którzy by choć raz pojechali z nami samochodem:evil_lol: A teraz idę spać bo rano trzeba wstać Quote
mch Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 wiem wiem , która mieszka w glonkowie , jak sie miewa ? ta grubiutka to ta ? http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10074&PN=1 Quote
Ewa-Jo Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Ale i tak najszybciej są nasze urodzinki:eviltong: bo Tasha juz miała:loveu: Najszybciej są nasze 16.03 Joshua kończy 2 lata co niestety nie oznacza ze wydorośleje albo bedzie bardziej posłuszny:shake: Quote
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Wiesz co wszystko mogę o Tobie powiedzieć ale nie to że jesteś normalna:eviltong: :evil_lol: i zgodziliby sie ze mną wszyscy, którzy by choć raz pojechali z nami samochodem:evil_lol: Mnie nie trzeba próby samochodowej - ona nie może być normalna, skoro wytrzymała 20 miesięcy szkolenia mnie i mojego psa. :evil_lol: Quote
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gosiu, jak najbardziej ta. mch pyta o suczkę Agi, a nie Glonków. :evil_lol: EDIT: Ups, no i wykasowałaś posta, a mój jest teraz ni z gruszki ni z pietruszki. mch, tak, to ta suczka. Quote
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 BeataG napisał(a):Gosiu, jak najbardziej ta. mch pyta o suczkę Agi, a nie Glonków. :evil_lol: Już wiem po chwili sie zorientowałam:oops: Zdjęcia suni Agi chyba gdzieś tutaj na tym wątku są bo je sama wstawiałam To chyba ta http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3118246#post3118246 Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 mch napisał(a):wiem wiem , która mieszka w glonkowie , jak sie miewa ? ta grubiutka to ta ? http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10074&PN=1tak,chyba ta..ale mi sie juz popierniczyly onki ostatnio adoptowane.ale to ta....znaczy sie chyba....:roll: .DeeDee miewa sie swietnie.aczkolwiek wymaga sporo pracy..ma pare klopotow ze soba....zostala odchudzona,juz za chwile zacznie treningi rowerowe,ania troszke z nia pracuje,powolutku...ciezko idzie koncentracja na targecie,sunka jest rozbiegana...no i ma wyskoki ni z gruchy ni z pietruchy do innych suk....ale to jest troszke lekowe.....dzisiaj probowala mnie pogonic z terenu ale tupnelam:roll: :cool1: ....ma konflikt z oddawaniem,odsuwa glowe,bez braku koncentracji sie nie wyciszy,awersja odpada bo ja nakreca bezsensownie.....na rewirze i sladzie ladnie sobie radzi.napewno miala dzieci co zahamowalo jej wzrost.i stad jej krotsze lapki,mala jest.ogolnie-wyzwanie dla ani. Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Ewa-Jo napisał(a):Najszybciej są nasze 16.03 Joshua kończy 2 lata co niestety nie oznacza ze wydorośleje albo bedzie bardziej posłuszny:shake: dorosly onek to martwy onek.tj.dorosleja dopiero po smierci:diabloti: Quote
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 BeataG napisał(a):Mnie nie trzeba próby samochodowej - ona nie może być normalna, skoro wytrzymała 20 miesięcy szkolenia mnie i mojego psa. :evil_lol:kooochana takich jest o wiele wiecej:evil_lol: .tfffardym trza byc a nie mieciuchem:loveu: Quote
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ayshe napisał(a):kooochana takich jest o wiele wiecej:evil_lol: .tfffardym trza byc a nie mieciuchem:loveu: No to tym bardziej normalna być nie możesz. I tak trzymać! :loveu: Quote
Pyros-Aga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 mch napisał(a):wiem wiem , która mieszka w glonkowie , jak sie miewa ? ta grubiutka to ta ? http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10074&PN=1 Tak ta grubiutka to właśnie ta. Quote
Nanami Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 A moze jakies fotki? Bo ja tez mam grubaska i ciekawam, czy owczarek moze byc jeszcze grubszy niz moje (ehh ta dokarmiająca mamuśka) :razz: Quote
Pyros-Aga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Fotek nie mam bo brak mi aparatu. Ale jak tylko dostanę jakiś w swoje łapki to wstawię. Jest naprawdę grubaśna :crazyeye: ale ja mam skrzywienie bo Pyrosek jest chudziutki i wydaje mi się że każdy pies powinien trzymać taką linię. Podobno nie jest aż tak źle z nią ale ja nie mam pojęcia jak odchudzać psa- nie mam też pojęcia jak odchudzać siebie :cool3: :p Quote
Recommended Posts