Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaahaaa, to ja już rozumiem. To, że mój pies dzisiaj w nagrodę za "do mnie" złapał piłkę razem z moją ręką i dwiema smyczami wiszącymi mi na szyi (omal nie pozbawiając mnie przy tym głowy), to nie znaczy, że on jest porąbany. On jest po prostu INNY. :cool3:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
A kupił juz płot pod napieciem;)
nie.ale jak robil tyczki do oznaczania sektorow na rewir to stwierdzam ze maczeta ostra jest i to moze bolec.migotke.:diabloti:

Posted

BeataG napisał(a):
Aaahaaa, to ja już rozumiem. To, że mój pies dzisiaj w nagrodę za "do mnie" złapał piłkę razem z moją ręką i dwiema smyczami wiszącymi mi na szyi (omal nie pozbawiając mnie przy tym głowy), to nie znaczy, że on jest porąbany. On jest po prostu INNY. :cool3:
tak.to sie mowi ze jest INNY.:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
razem posta napisalysmy:lol: ....glonek odgrazal sie maczeta po wyczyszczeniu okienka.migotce to powiedz bo uszy straci:evil_lol:

Widzisz już identycznie myslimy:razz: za długo sie znamy:eviltong: ja mu dam maczugę, ma byc płot i już:cool1:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Widzisz już identycznie myslimy:razz: za długo sie znamy:eviltong: ja mu dam maczugę, ma byc płot i już:cool1:
szira zrobi demolke domku moje terenu i bedziemy spierniczac szosami ticaczem przed glonkiem z pila elektryczna i maczeta:evil_lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
No właśnie INNY jest Shado, Chita, tresserek i Wermut:eviltong: :loveu:
ja?ja jestem inna?nieprawda.ja jestem normalna -to swiat swiruje.:eviltong: :cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
szira zrobi demolke domku moje terenu i bedziemy spierniczac szosami ticaczem przed glonkiem z pila elektryczna i maczeta:evil_lol:

Ania nas obroni:loveu: no chyba że Glonek wpadnie w trans zabijania piłą i ją też dosięgnie zemsta Glonka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wszystko przez ścianę:evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
ja?ja jestem inna?nieprawda.ja jestem normalna -to swiat swiruje.:eviltong: :cool1:

Wiesz co wszystko mogę o Tobie powiedzieć ale nie to że jesteś normalna:eviltong: :evil_lol: i zgodziliby sie ze mną wszyscy, którzy by choć raz pojechali z nami samochodem:evil_lol:
A teraz idę spać bo rano trzeba wstać

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Ale i tak najszybciej są nasze urodzinki:eviltong: bo Tasha juz miała:loveu:

Najszybciej są nasze 16.03 Joshua kończy 2 lata co niestety nie oznacza ze wydorośleje albo bedzie bardziej posłuszny:shake:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Wiesz co wszystko mogę o Tobie powiedzieć ale nie to że jesteś normalna:eviltong: :evil_lol: i zgodziliby sie ze mną wszyscy, którzy by choć raz pojechali z nami samochodem:evil_lol:

Mnie nie trzeba próby samochodowej - ona nie może być normalna, skoro wytrzymała 20 miesięcy szkolenia mnie i mojego psa. :evil_lol:

Posted

Gosiu, jak najbardziej ta. mch pyta o suczkę Agi, a nie Glonków. :evil_lol:

EDIT: Ups, no i wykasowałaś posta, a mój jest teraz ni z gruszki ni z pietruszki. mch, tak, to ta suczka.

Posted

mch napisał(a):
wiem wiem , która mieszka w glonkowie , jak sie miewa ?

ta grubiutka to ta ? http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10074&PN=1
tak,chyba ta..ale mi sie juz popierniczyly onki ostatnio adoptowane.ale to ta....znaczy sie chyba....:roll: .DeeDee miewa sie swietnie.aczkolwiek wymaga sporo pracy..ma pare klopotow ze soba....zostala odchudzona,juz za chwile zacznie treningi rowerowe,ania troszke z nia pracuje,powolutku...ciezko idzie koncentracja na targecie,sunka jest rozbiegana...no i ma wyskoki ni z gruchy ni z pietruchy do innych suk....ale to jest troszke lekowe.....dzisiaj probowala mnie pogonic z terenu ale tupnelam:roll: :cool1: ....ma konflikt z oddawaniem,odsuwa glowe,bez braku koncentracji sie nie wyciszy,awersja odpada bo ja nakreca bezsensownie.....na rewirze i sladzie ladnie sobie radzi.napewno miala dzieci co zahamowalo jej wzrost.i stad jej krotsze lapki,mala jest.ogolnie-wyzwanie dla ani.

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Najszybciej są nasze 16.03 Joshua kończy 2 lata co niestety nie oznacza ze wydorośleje albo bedzie bardziej posłuszny:shake:

dorosly onek to martwy onek.tj.dorosleja dopiero po smierci:diabloti:

Posted

BeataG napisał(a):
Mnie nie trzeba próby samochodowej - ona nie może być normalna, skoro wytrzymała 20 miesięcy szkolenia mnie i mojego psa. :evil_lol:
kooochana takich jest o wiele wiecej:evil_lol: .tfffardym trza byc a nie mieciuchem:loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
kooochana takich jest o wiele wiecej:evil_lol: .tfffardym trza byc a nie mieciuchem:loveu:

No to tym bardziej normalna być nie możesz. I tak trzymać! :loveu:

Posted

Fotek nie mam bo brak mi aparatu. Ale jak tylko dostanę jakiś w swoje łapki to wstawię. Jest naprawdę grubaśna :crazyeye: ale ja mam skrzywienie bo Pyrosek jest chudziutki i wydaje mi się że każdy pies powinien trzymać taką linię. Podobno nie jest aż tak źle z nią ale ja nie mam pojęcia jak odchudzać psa- nie mam też pojęcia jak odchudzać siebie :cool3: :p