3 x Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Trymer jest przepiękny i taki łagodny, jak dobrze, ze Kasia go zabrała z ulicy a inne Cioteczki pomogły dalej....[/QUOTE] bardzo łagodny naprawdę można mu gmerac wszędzie ile wlezie fajny jest :) Quote
gusia0106 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='3 x']no i ze słuchem coś ma, bo jak ne widzi to nei reaguje na cmokania, na pstrykanie palcami to jak tuż za uchem mu Gremlin pstrykał to ok, usłyszał i się odwrócił ale z odl 15 cm już nie słyszał a poza tym u gusi jak zawsze było super :) i bez marcepana nas wpusciła[/QUOTE] TYLKO dlatego, że jestem na diecie ;) A z tym słuchem to też mi się nie podoba. On jakby słyszał wysokie tony ale niskich już nie. Dziwne to takie. Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Gusia, Kochana, Ty już nawet nie komentujesz moich pw :evil_lol:;) Quote
gusia0106 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='mysza 1']Gusia, Kochana, Ty już nawet nie komentujesz moich pw :evil_lol:;)[/QUOTE] Jakich Pw? Nic nie dostałam. Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='gusia0106']Jakich Pw? Nic nie dostałam.[/QUOTE] No nie, a to zaraz dostaniesz :p Ucieszy Cię na pewno.;) Quote
gusia0106 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='Tora&Faro']Co tam u Trymersona Gusiu?:)[/QUOTE] A w porzo ;) Tylko, że sapie i dyszy mimo klimy. Państwo nie dzwonili więc sądzę, że domu szukamy na nowo. Mam sporo kontaktów mailowych w jego sprawie więc się po niedzieli do ludzi poodzywam. Quote
Ewanka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Dzień dobry Trymerku :) ... aksamitny nochal cuuuuuudny , no i goi się chłopak świetnie ... Gusia czarodziejka! ... pomarańczowy i klima, zazdroszczę :-P Quote
gusia0106 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 No to ten....rozmawiałam z Państwem.... W niedzielę wieczorem jadę zawieźć Synusia do domku. Zakaz cieszenia aż do odwołania! Quote
Ewanka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='gusia0106']No to ten....rozmawiałam z Państwem.... W niedzielę wieczorem jadę zawieźć Synusia do domku. Zakaz cieszenia aż do odwołania![/QUOTE] Super Ludzie !!!!!! :loveu: ... tak czułam, że się nie poddadzą, tylko będą kochali mocniej ... chciało by się powiedzieć ... a nie mówiłam :p Quote
Ewanka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='gusia0106']No to ten....rozmawiałam z Państwem.... W niedzielę wieczorem jadę zawieźć Synusia do domku. Zakaz cieszenia aż do odwołania![/QUOTE] Super Ludzie !!!!!! :loveu: ... tak czułam, że się nie poddadzą, tylko będą kochali mocniej ... chciało by się powiedzieć ... a nie mówiłam :p Jakby co ... to ja się nie cieszę, żeby było jasne ;) Quote
Tora&Faro Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Szczerze mówiąc myślałam że odpuścili....w takiej sytuacji fajnie jest się pomylić;) Quote
Cantadorra Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 No to Trymcio do domu .... won... :) Ja też się nie cieszę, nic a nic :) Quote
Neigh Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 A ja miałam jasnowidzenie - jeszcze nim Gusia to napisała - że Trymer do tych ludzi poszedł - wiec mam luz i spokój. Co gorsza to jasnowidzenie było szersze, ale nie wiem czy Wam pisać..........bo sama nie wiem jak je interpretować. W każdym razie jest duża szansa, że pomarańczowy dywan zostanie definitywnie zajęty;-) Quote
Tora&Faro Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 No....dzisiaj wielki dzień Trymcia......trzymam kciuki:) Quote
Neigh Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 I jeszcze raz z uporem maniaka napiszę - kota ktoś na tymczas nie chce? Poza tymi Ewowymi jest jeszcze 10 długowłosych....... Quote
Tora&Faro Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Neigh']A ja miałam jasnowidzenie - jeszcze nim Gusia to napisała - że Trymer do tych ludzi poszedł - wiec mam luz i spokój. Co gorsza to jasnowidzenie było szersze, ale nie wiem czy Wam pisać..........bo sama nie wiem jak je interpretować. W każdym razie jest duża szansa, że pomarańczowy dywan zostanie definitywnie zajęty;-)[/QUOTE] Przez Misia?;):loveu: Quote
Cantadorra Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Neigh, podziel się swoim jasnowidzeniem? Pęknę z ciekawości :) Quote
wapiszon Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Też się nie cieszę:evil_lol::loveu::lol::multi: Quote
Tora&Faro Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 No to Trymcio już "u siebie":loveu::loveu::loveu: więcej nie piszę, czekam na Gusię:) Quote
gusia0106 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 No zawiozłam Synusia. Wiedział Cwaniak, że coś się dzieje. Się mi porzygał w samochodzie co mu się NIGDY wcześniej nie zdarzyło. Bał się wejść do domu po schodach. Ale dał radę. Baaaaardzo porządny dom. Się wpakował na łóżko - u mnie - nigdy. Podusię zajął, wody się napił. Pan Wacek bardzo na niego czekał. Od razu widać, że to będzie jego pies. Pokazałam guza na brzuszku - aktualnie wielkości jednego winogronka, i prawie zarośniętą mosznę - luzik. Jedzonko ugotowane już czekało. I smycz. I obroża. A co najważniejsze Pan......wpatrzony w Trymerka jak w obrazek..... Trymer zostaje Trymer. Będzie dobrze. Quote
Tora&Faro Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Trymer to jednak szczęściarz:loveu: swoje przeszedł, ale najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło:) Quote
Recommended Posts