danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ależ one wybiegną.....tylko kiedy? Brak mi czasu na poczytanie wątków:shake::-(:-( Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Jakie psy mają imona? Staruszek to .........? Suczka to ..........?[/QUOTE] Staruszek bedzie miał imię jak bedzie wiadomo jakiej jest płci;) A tak w ogóle to trzeba się sprężać z wyciąganiem psiaków,bo każda godzina dla tych psów jest cenna i na wagę życia,a póki co one dalej są w schronie:-(...chyba jeszcze są,mam taką nadzieję:roll: Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Kto pojedzie i kiedy?[/QUOTE] Musimy poczekać na kogoś kompetentnego,kto nam odpowie na te pytania... Quote
kurza stopa 39 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Szczerze mówiąc, jestem obecnie nieco zdezorientowana.... Quote
Magnesiatko Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Renata5']Nie chce byc złym prorokiem,ale boje sie,że moze sie stac z tym staruszkiem,jak z innym psem,o którym pisała Jaaga. [SIZE=3][COLOR=Red][B] [SIZE=5]Kto pomoże wyciągnąć starowinkę ze schronu?[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=5]:-( [/SIZE][/QUOTE] Dziewczyny ale z czym jest problem bo nie rozumie? Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='kurza stopa 39']Szczerze mówiąc, jestem obecnie nieco zdezorientowana....[/QUOTE] Powiedz mi jak Ty to widzisz? [SIZE=1][COLOR=Black]fajny masz nick:cool3:[/COLOR][/SIZE] Quote
kurza stopa 39 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 nick w sam raz pasuje do mojej osobowości:diabloti: znaczy się już chyba powoli ogarniam. Quote
Kisiaraf Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Czarnulka wyciągnięta, kudłaty podobno nie jest do adpocji tylko "w hotelu" Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Jest sporo napisania na tym wątku o psach...spróbuje to zrobić,jak wróce od Alergologa... Quote
TERESA BORCZ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ale ktoŚ tam Łga, od kiedy oni hotelują psy? trzeba iść jeszcze raz jak będzie inny pracownik, napiszcie namiary boksu na wszelki wypadek gdyby mi się udało tam jutro wdepnąć po drodze z wizyty przedadpcyjnej. Chyba że mnie ktos uprzedzi. IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ. Quote
Monika z Katowic Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Czy ten staruszek żyje? Kto był w schronie? Gdzie jest obecnie czarnulka? Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/185605-Male%C5%84stwo-sznaucerowate-z-umieralni-potrzebna-pomoc!/page23[/url] Przeczytajcie parenaście ostatnich stron,ja musze zmykać... Quote
iwona213 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 rozmawiałam przed chwilką z kisiaraf, która rozmawiala z gisic87, staruszka z zaćma juz teraz nie było... jeśli żyje a został schowany do uśpienia to jedyny pomysł jaki wpadł mi do głowy, to obrobić zdjęcie ze schronu (nie wiem czy ktoś potrafi to zrobić) tak zeby pies siedział na kanapie albo przynajmniej w jakiś domowych warunkach. Jutro udałabym sie z takim zdjęciem mówiąc że zginął mi taki pies i słyszałam że przebywa u Was w schronisku (że widziała go wczoraj moja sasiadka), jeśli jest schowany i zyje to muszą go wydać, jeśli juz został uśpiony to ciekawa jestem jak sie wytłumaczą... nie chciałabym Was spalić i robić czegoś na własną rękę, jeśli uważacie że jest to jakiś pomysł i ktoś potrafiłby obrobić to zdjęcie to mogę jutro pojechać po niego, jeśli żyje... Quote
TERESA BORCZ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Podajcie numer boksu gdzie były te dwa psiaki. Kudłaty z zaćmą i sunia.koniecznie, chyba w kawarntannowych boksach? Czekam na ostateczną odpowiedż w sprawie miejsca dla tych dwóch psiaków. Nie ważne czy białe czy czarne, jak juZ potwierdzą miejsce to będzie cudownie. Jeszcze dziś będę raz dzwonić . Quote
Monika z Katowic Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Zaczynam się bardzo, bardzo niepokoić o Niego: [URL="http://img339.imageshack.us/i/dsc06538o.jpg/"][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/7567/dsc06538o.jpg[/IMG][/URL] Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Ja spróbuje streścić... Wczoraj cały dzień do późnej nocy szukałam kogoś,kto by wyciągnął staruszke,a Renatka bodajże o 1 00 w nocy wpadła na pomysł,że oprócz staruszka zabierze też czarną sunię,żeby odciążyć Jaage. Kiedy w końcu Kisiaraf zgodziła sie odebrać psiaki,a kochana Gisic przetrzymać do niedzieli,to myślałam,że lepiej być nie może...Kisiaraf miała w zasadzie do wyciągnięcia 3 psiaki- staruszka,czarna sunię i ładną sznaucerkowatą.Była tam rano,ale udało jej sie tylko zabrać czarną sunię,bo ładnej sznacuerkowatej jakoś nie było,a staruszek jest niby na hotelu w schronisku.To kłamstwa,bo nie ma tam czegoś takiego jak hotelik w Schronisku i to wśród psów. Gisic pojechała tam znowu,bo liczyła,że pracownik się zmieni.To na nic się nie zdało,bo STARUSZKA JUŻ W BOKSIE NIE BYŁO :( BOKS BYŁ PUSTY :(:( :( :( Na kojcu wisiała jedynie obróżka z numerkiem jakiegoś psa :( Co się stało ze staruszkiem? ja nie chce nawet myśleć :( Po prostu go nie ma ,a rano był :( Gisic zabrała z tego schronu bardzo przerażoną sunie, niestety podczas wchodzenia do domu mała wyślizgnęła jej sie i Gisic teraz biega za nią po osiedlu :( Iwona213-myślałałyśmy o tym z Jaagą,żeby zadzwonić i opisać psa,że taki sie zgubił,tylko bałyśmy sie,że to wyjdzie,bo nie wiadomo czy nie trafił z interwencji. Czarna sunia czeka na transport w niedzielę...Były tutaj oferowane deklaracji i wpłaty, ja bardzo prosze o podtrzymanie swoich słów,bo sunie czarną trzeba było wykupić i jeszcze tą drugą... Jestem zła i bezsilna :( Quote
kurza stopa 39 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Koszmar jakiś, więc staruszka z zaćmą zapewne już nie ma wśród żywych. Quote
lika1771 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 :-(:-(Horror,horror brak mi słow co tam sie dzieje Quote
Gisic87 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Weszłam naszybko do domku zobaczyć jak czarna jest ok narobiła kupkę. Drugą sunię którą zabrałam zwiała, miałam zabrać tą co mi Kisiaraf wspominała ale baba z środka wypchnęła to małe czarno białe jak zobaczyłam kupkę nieszczęścia od razu zabrałam oczy wyłupiaste ze strachu po prostu psychiczny wrak psa a nie pies no i wyślizgnęła się z obroży i zwiała w stronę zarośli torów kolejowych etc. Dla mnie jest to życiowa porażka jak ona się nie znajdzie nigdy sobie tego nie wybaczę:( Dobra uciekam dalej jej szukać trzymajcie kciuki, chociaż jak ją złapać jak ona panicznie boi się ludzi:( Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [quote name='Gisic87']Weszłam naszybko do domku zobaczyć jak czarna jest ok narobiła kupkę. Drugą sunię którą zabrałam zwiała, miałam zabrać tą co mi Kisiaraf wspominała ale baba z środka wypchnęła to małe czarno białe jak zobaczyłam kupkę nieszczęścia od razu zabrałam oczy wyłupiaste ze strachu po prostu psychiczny wrak psa a nie pies no i wyślizgnęła się z obroży i zwiała w stronę zarośli torów kolejowych etc. Dla mnie jest to życiowa porażka jak ona się nie znajdzie nigdy sobie tego nie wybaczę:( Dobra uciekam dalej jej szukać trzymajcie kciuki, chociaż jak ją złapać jak ona panicznie boi się ludzi:([/QUOTE] Nie łap jej,bo i tak nie złapiesz...Daj jej troche czasu... Najlepiej poprosić jakiegoś sąsiada z psem,do którego podeszłaby...na Twój widok będzie ciągle uciekać :( Quote
Gisic87 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Katowice Giszowiec jeśli kojarzy ktoś to ona biega niedaleko lecznicy w tych chaszczach tam jest ruchliwa ulica a po drugiej stronie tory kolejowe bidulka stała na nich akurat jak pociąg jechał:-(. Ja sobie tego nie wybaczę kur** mać chciałam dobrze dać dziewczynie tymczas a zawaliłam na całej linii:-( Idę pochodzić po tych rejonach chociaż zobaczyć czy tam krąży jakieś jedzonko też wystawię, nawet mojej Milka zabrać nie mogę na dalszy spacer bo akurat ma cieczkę no po prostu koszmar:-( Quote
Monika z Katowic Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [B]Czy jest jakaś organizacja prozwierzęca, która może coś zrobić w sprawie tego obozu zagłady i męczeństwa psów? Bo nie nazwę tego schroniskiem...[/B] [B]To wszystko jest NIE DO POJĘCIA! Nie można dłużej milczeć![/B] Gisic87! Psinka może się znajdzie - to nie Twoja wina - zwierzęta często reagują paniką... Quote
Recommended Posts