Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

U Kajtusia wszystko dobrze,postarzał się chłopak,na ale swoje latka ma i to niemało ich ma...
Domku w dalszym ciągu brak,pewnie i ogłoszenia się pokończyły,kiedyś było wydarzenie Kajtusia na fb,pewnie też juz ważność wygasła...jakoś tak ten Kajcyna nie ma szczęścia,taki ładny,taki fajny a nikt jakoś Go nie wypatrzył do tej pory.Już 2 lata i 2 miesiące jest u mnie...

Ostatnie fotki pięknisia :)

No i w tej swojej nieszczęsnej łazience ;)

Dnia 22.06 dostałam pieniążki dla Kajtusia-165zł
Bardzo dziękuję :)

• 3 months later...
Posted

Cichutko tu na tym wątku...
Przybiegłam powstawiać nowe fotki Kajcyny z wczoraj :)

Jego pan,Jego guru przyszedł z działki i pieprznął kalosze na przedpokoju(kalosze oczywiście pańcio najpierw umył ,bo były usmolone w piachu,no ale przeca wszystko ma swoje miejsce a na pewno nie w przedpokoju:mad:) i Kajcyna pilnował tych kaloszy jak skarbu;)
....kochane,mądre,wierne psie serduszko:loveu:

Tu już przestał pilnować kaloszy i zaczął pilnować swojego pana,który dał mu smaczki i dlatego Kajtuś tak się oblizuje,bo smakowite były :)

A tu takie tam posiedzenie między nogami swojego pańcia:p...jak zawsze,jak zwykle,jak co dzień :)

A to jest zdjęcie z poprzedniego postu-"w tej nieszczęsnej łazience" bo mi się jakoś skasowało

Kajtuś jest na bieżąco odrobaczany,ma założoną obróżkę p/kleszczową firmy Bayer z działaniem na Nim do stycznia/lutego 2013r.
Dostaję pieniążki na Kajtusia od Justynki,do której wpływają wpłaty.Jutro się rozliczę.
Pozdrawiamy Wszystkich sympatyków Kajtusia,buziaczki :)

Posted

Lioneesku, bywam milcząco na watku Kajtusia zasiedziałego u Ciebie..gdzie mu tak dobrze będzie, ale sobie milczę i tak Was odwiedzam. Buziaki dla Ciebie i całego Twojego " przychówku".:loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']Lioneesku, bywam milcząco na watku Kajtusia zasiedziałego u Ciebie..gdzie mu tak dobrze będzie, ale sobie milczę i tak Was odwiedzam. Buziaki dla Ciebie i całego Twojego " przychówku".:loveu:[/QUOTE]

Danuś Słońce Kochane-kupe lat nie gadałyśmy :) czas to nadrobić ;)
No Kajcyna się zasiedział i pewnie tak będzie siedział aż do końca swych dni,bo to staruszek jest...z 15 lat juz ma..Póki co jest zdrowy,ale latka lecą nieubłaganie...no i co zrobić...a nic nie można zrobić,tylko kochać te psie serduszka,bo to najwierniejsi są przyjaciele... :)
Kochana zadzwonię do Ciebie na dniach,to pogadamy :)
buziak,pa :)

Posted

Ostatnia wpłata na tym wątku to 165zł z dnia 22.06.2012/post 1228/

Następne wpłaty:

-20 zł Markofix1 z dnia 05.07.2012
-15 zł Zachary z dnia 09.07.2012
-15 zł Zachary z dnia 10.07.2012
------------------------------------------------

-20 zł Markofix1 i 15 zł (nie wiem od kogo te 15 zł,bo Justynka nie napisała) z dnia 20.08.2012
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-20 zł Markofix1 z dnia 06.09.2012
-20 zł kAAS1 z dnia 06.09.2012
-15 zł Zachary z dnia 18.09.2012
-----------------------------------------------

Dziękuję Wszystkim za pamięc i za wpłaty :)
Buziaki i pozdrawiamy z Kajcyną bardzo serdecznie :)

• 3 weeks later...
Posted

Witam,pozdrowienia od Kajtusia przesyłam i wstawiam fimlik zrobiony wczoraj na spacerku nad rzeką :)

Melduję też,że dostałam od Justynki pieniążki w dniu 8.10.2012.Dziękuję za pamięć o Kajtusiu :):loveu:

20 ZŁ MARKOFIX1
15 ZŁ ZAHARY

[video=youtube;6Jqa8uAk5MY]http://www.youtube.com/watch?v=6Jqa8uAk5MY&feature=share&list=UUKdzexapee V12UJgMLF3Wbg[/video]

Posted

Kajcyna sie niebywale trzyma jak na swoj wiek..tak po prawdzie tylko pysio ma takie posiwiale pieknie a po ,,reszcie" bym nie powiedziala! mizianka dla piesia przesylam . :loveu:A jaki fotogeniczny modelek na spacerku na ostatnich fotkach :):)

Posted

Lionees, ja o staruszku nie zapominam. W sierpniu też wpłaciłam swoją składeczkę 15 zł, wiec to była moja. Składek na seniorków w hotelikach mam sporo, ale co miesiąc staram się skrupulatnie wpłacać, bo wiem, że ludzie się wykruszają i wtedy jest kłopot, bo co zrobić z takim siwulcem?

Posted

beataczl napisał(a):
Kajcyna sie niebywale trzyma jak na swoj wiek..tak po prawdzie tylko pysio ma takie posiwiale pieknie a po ,,reszcie" bym nie powiedziala! mizianka dla piesia przesylam .:loveu:A jaki fotogeniczny modelek na spacerku na ostatnich fotkach :):)

No naprawdę trzyma się nieźle :) I jak na razie nic Mu nie dolega,ma apetyt,bierze witaminki dla staruszków i tak sobie pomalutku żyje ten nasz Kajcyna :) Dziękuję za odwiedzanie wątku :loveu: ,bo malutko tu nas...:sad:

zachary napisał(a):
Lionees, ja o staruszku nie zapominam. W sierpniu też wpłaciłam swoją składeczkę 15 zł, wiec to była moja. Składek na seniorków w hotelikach mam sporo, ale co miesiąc staram się skrupulatnie wpłacać, bo wiem, że ludzie się wykruszają i wtedy jest kłopot, bo co zrobić z takim siwulcem?

Zachary Kochana:loveu:,wiem,że pamiętasz o Kajtusiu i właśnie tak pomyślałm,że te 15zł w sierpniu jest od Ciebie,bo tak po prawdzie to tylko już Wy dwie zostałyście w comiesięcznym wspomaganiu finansowym Kajtusia za co bardzo,bardzo serdecznie dziekuję :):loveu:

danka4u1 napisał(a):
Kajtuś rwie jak rączy jeleń na tym spacerku. Żwawy dziadeczek, chociaż wcale nie widać po nim wieku. Miło było Cię słyszeć Reniu:loveu:

Wiesz Danuś,tak sobie przejrzałam wcześniejsze filmiki z Kajtusiem,te zrobione jak do mnie przyszedł i widać ogromną różnicę w zachowaniu i w domu i na dworku.No ale Kajtuś jest u mnie już 2 lata i 5 miesięcy a taki czas to jest dużo dla psa,szczególnie dla starszego psiaka.Ale faktycznie jak na swoje latka,to jeszcze żwawy chłopak jest :) Dziękuję,że jesteś z nami na wątku Kajtusiowym :):loveu:

Serdecznie pozdrawiam Fanki Kajtusia,buziaczki przesyłam i niebawem wracam z nowymi fotkami.Pa :) :)

Posted

zachary napisał(a):
Tak wzruszająco się nimi opiekujesz, tak o nich potem piszesz,że łzy się w oczach kręcą.:loveu:

to prawda najszczersza :):) az sie cieplo robi czlowiekowi na sercu..:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję za miłe słowa :) ale każdy z nas w ten czy w inny sposób pomaga psiakom w potrzebie i bardzo,bardzo serdecznie dziękuję,że Kajtuś nie został zapomniany i ma swoich wiernych fanów :loveu:

A teraz wklejam fotkę Kajcyny po wieczornej kąpieli :) Obok śpi moja Niunia adoptowana z Katowic 3 i pół roku temu.Ona też jest już baaardzo wiekowa,ma około 15-16 lat...kochana kruszynka :loveu:

Taki tu trochę smutasek wyszedł,ale to dlatego,że chciał już natentychmiast,jeszcze mokry wyskoczyć mi z ręcznika i przytulić się do swojego pańcia:p a niedobra paniusia nie pozwoliła,bo musiała dobrze wytrzeć Kajcynę ręcznikiem i jeszcze wysuszyć suszarką:talker:.W dzień wyczeszę pięknie naszego kawalera,porobię fotki i wkleję na wątek :)

Także do zobaczenia wracam ze zdjęciami w niedzielny późny wieczór,pa dobranoc :)

Posted

O matko, pańcia nas namoczyła w wodzie a potem jakimś gorącym powietrzem potraktowała:evil_lol:. Fajnie przykryta ta kruszynka kołderką:loveu:, a Kajtunia z (nie)cierpliwością znosi spa renatkowe:evil_lol:;)....Staruszki kochane:loveu:

• 1 month later...
Posted (edited)

Bardzo przepraszam,że dopiero teraz jestem,ale miałam trochę sparaw do załatwienia i teraz też mnie nie będzie aż do świąt,bo wezwali mnie do szpitala na badania.Czekałam na miejsce 7 miesięcy! no ale się doczekałam.Wstawię teraz najnowsze zdjęca Kajtusia a jak wrócę to porobię nowe.Chciałam też powiedzieć,że Kajcyna zyskał nowego darczyńcę z FB :) Pani prosiła,żeby nie wymieniać jej z imienia i nazwiska,bo chce być anonimowa.W październiku i w listopadzie wpłaciła Kajtusiowi po 15zł,w grudniu 10zł i jeszcze prosiła o mój adres,bo chce Kajcynie wysłać paczuszkę pod choinkę :) Bardzo,bardzo dziękuję :):loveu:

Justynka przesłała mi też wpłaty od:

2012-11-09
-20 zl markofix1
-15 zł zachary

2012-11-02
-10 zl jusstyna85
-20 ZŁ
kAAS1

2012-10-29
-15 zł zachary

Bardzo serdecznie dziękuję za pamięć o Kajtusiu
:loveu::loveu::loveu:

A teraz kilka fotek :)

Akurat padał deszcz jak wyszedł na siusiu i przyszedł jak zmokła kura;) Wytarłam kawalera ręcznikiem a reszta futra wyschnęła sama w ciepłym pokoju

Pan se usiadł na stołeczku a psiaki obok;)

Kajcyna w zbliżeniu:razz: aż oko zmrużył,bo Mu zaświeciła paniusia lampą:shake:

Edited by Lionees
Posted (edited)

I jeszcze chciałam powiedzieć,że imageshack przestał ze mną współpracować:mad::mad: i zdjęcia wstawiłam na fotosik,ale jeszcze go nie ogarnęłam:shake:.I wyszły mi jakieś miniaturki,na które jak się kliknie,to zdjęcia są w dużym rozmiarze.Ale ten rozmiar jest naprawdę duży i ledwo co widać:roll:.Jak wrócę,to poogarniam to jakoś,bo teraz już lecę spać,bo rano muszę się stawić w szpitalu...

Buziaki dla Wszystkich i Dziękuję Serdecznie za Pamięć o Kajtusiu :loveu::loveu::loveu:

Pa,do zobaczenia,jak wrócę to od razu dam znać.A o Kajcynę się nie martwcie,mój mąż bierze sobie w pracy wolne,żeby towarzystwo psio-ludzkie(psiaki i dzieci) było dopilnowane,przypilnowane,oprane,najedzone i wyspacerowane.

Do zobaczenia :) :loveu:

Edited by Lionees
  • 5 months later...
Posted

[quote name='Lionees']Kajtuś jest bardzo słaby,jest na lekach i kroplówkach wzmacniających.Porobiłam badania,nie jest chory,nic konkretnego Mu nie dolega oprócz starości niestety a na to nie ma leku..
Potem powklejam fotki.
Umarła moja Niunia maleńka dziewczynka babuleńka...nie mogę się pozbierać i już się chyba nie pozbieram.

http://img827.imageshack.us/img827/3492/r2504.jpg

Tu Kajtuś z Niunią..

Renatko bardzo Ci współczuję Niuni

• trzymaj się, dałaś jej szczęście i prawdziwy Dom, Rodzinę, to czego pragnęła! PROSZĘ ODEZWIJ SIĘ PILNIE, USIŁUJĘ COKOLWIEK POMÓC KAJTUSIOWI, POWIEDZ JAKICH LEKÓW MU TRZEBA? Pisałam na fb, odezwij się koniecznie, może na telefon? 606477187