Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaja555 napisał(a):
19 zł wyróznienie? ale to chyba z podświetleniem i pogrubieniem

ja tych dodakowych opcji nie robię bo nie ma to wpływu na nic, tylko samo wyróznienie za 12 zł

Nie, nie...poszło w góre...zapłaciłam 20,08 za wyróżnienie teraz i to bez niczego.

Allegro zaczęło sobie nieźle liczyć

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 napisał(a):
o kurcze, no to nieżle sobie liczą :)

to trzymam kciuki za telefony

szkoda że nas tak mało na wątku

Ja pamiętam jak bylo na początku,wielkie nawoływanie do wyciągnięcia,wielki ruch na wątku...

Posted

kaja555 napisał(a):
tak zawsze jest, a teraz sama płacisz różnicę za jego pobyt - to co się nie uzbierało :(

a on ma zwykłe allegro? mogę mu zrobić

Ma wyróżnione.Numer jest na Renatke.
Pliszka nie wpłaciła do dzisiaj,martwie sie już,bo rzeczy dostała.Przelałam 150 zł.

• 2 weeks later...
Posted

Z tablicy został wzięty nr telef.Renatko dzwonił ktoś?

Dziękuje osobom,które pamiętają o Kajtku :)

21.12-21.01
20 zł Kaas1
15 zł Zachary

[SIZE=2]20 zł Markofix1
38 zł mój bazarek

Posted

[quote name='jusstyna85']Z tablicy został wzięty nr telef.Renatko dzwonił ktoś?[/QUOTE]

Jestem Justynko
Nikt nie dzwonił,tel mam przy sobie,a dałaś ten nr 796-218-630? Bo ja juz od dawna mam taki nr

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nie było odzewu z ogłoszeń?

W tym mies. zrobie mu 1 wyróżn. tablice i 1 wyróżn. allegro.

Dziękuje osobom,które pamiętają
21.12-21.01
20 zł Kaas1
15 zł Zachary

[SIZE=2]20 zł Markofix1
[SIZE=2]38 zł mój bazarek
20 zł Kaas1
20 zł Markofix1

= 133 zł

• 3 weeks later...
Posted

Nikt nie dzwoni w sprawie Kajcyny:shake:,ciszaaaa.........:roll:
Masz rację Kaja555 Kajtek się zasiedział,juz ponad rok i osiem miesięcy tak siedzi u nas...a przecież to taki fajny i mądry psiak,tylko jak to ludziom przetłumaczyć ???:niewiem:

Mam 2 foty z tego tygodnia...Nawet nie musze mówić kto jest w łazience;)
Tak patrzę na te wszystkie foty i sądząc po nich to ten mój mąż to nic nie robi,tylko albo siedzi w łazience,albo śpi:diabloti: No ale jeszcze parę innych rzeczy robi:p
No ale tymczasem zdjęcia przy łazience:grins:
Te białe plamki na sierści to śnieg,bo przylazł dopiero co z dworu z rańca

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja pamiętam jak bylo na początku,wielkie nawoływanie do wyciągnięcia,wielki ruch na wątku...

Bez komentarza Justynko........:roll::shake:
Ale ważne,że Kajtek żyje.

Posted

Cioteczko Lioness ja was podczytuje w wolnej chwili jak tylko pojawiają się nowe posty ale nijak pomóc nie mogę:shake: Sama zabrałam ze schroniska w którym był Kajtunio starszą suczkę i też już ponad rok się u mnie zasiedziała i zero telefonów a i z pieniążkami krucho:shake:

A jak tam Kajtek do innych samców przyzwyczaił się do rezydentów?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Gisic87']Cioteczko Lioness ja was podczytuje w wolnej chwili jak tylko pojawiają się nowe posty ale nijak pomóc nie mogę:shake: Sama zabrałam ze schroniska w którym był Kajtunio starszą suczkę i też już ponad rok się u mnie zasiedziała i zero telefonów a i z pieniążkami krucho:shake:

A jak tam Kajtek do innych samców przyzwyczaił się do rezydentów?

Gisic,no co Ty,nie miej wyrzutów sumienia,to między innymi dzięki Tobie też Kajtek żyje! I moja dziewczynka-babuleńka Niunia maleńka,pamiętasz Ją?...wejdź czasem na Jej wątek:)
A Kajtek już nie jest taki waleczny jak kiedyś,owszem poburczy sobie coś tam pod nosem,ale generalnie odpuszcza i idzie do tej swojej nieszczęsnej łazienki,bo tam ma spokój i ciszę.I w ogóle Kajcyna się wyciszył,więcej śpi,spokojniejszy jest taki.No ale licząc że miał jakieś conajmniej 12 lat jak do mnie przyszedł,to już lekką ręką ma ze 14 lat,bo w maju będzie 2 lata u mnie.A kij wie,czy nie miał więcej niż 12? Bo mniej to raczej nie:shake:

[quote name='jusstyna85']przelałam 40 zł,tylko tyle było.Nie mam skąd dołożyć.Zrobię bazarek.
W tym czasie Kajtek miał robione ogłoszenia,wyróżnioną tablice.
Wykupiłam mu znowu 40 ogłoszeń

Potwierdzam-otrzymałam 40zł-dziękuję:loveu:
Dziękuję Wszystkim,a szczególnie Tobie Justynko za zaangażowanie,za bazarki,za ogłoszenia:loveu:

Mam 2 fotki z zeszłego tygodnia.Wezmę się i porobię Mu więcej to powstawiam:)

Posted

Lionees babuleńkę pamiętam do tej pory wszyscy zachwycają się zdjęciem śpiących 4 psiaków i pytają mnie czy ten o z uszami to królik:evil_lol: A to Babuleńka:lol:. Ile teraz ona ma z 16 będzie jak nie więcej nie? Mam zamiar zrobić dla Agry bazarek kolejny więc może Kajtunia dodamy (60/40%) ?

Posted

[quote name='Gisic87']Lionees babuleńkę pamiętam do tej pory wszyscy zachwycają się zdjęciem śpiących 4 psiaków i pytają mnie czy ten o z uszami to królik:evil_lol: A to Babuleńka:lol:. Ile teraz ona ma z 16 będzie jak nie więcej nie? Mam zamiar zrobić dla Agry bazarek kolejny więc może Kajtunia dodamy (60/40%) ?[/QUOTE]

Gisic Kochana moja Niunia ma już pewnie coś około 15-16 lat a może i więcej? Kocham Ją nad życie a Ona mnie:loveu::loveu::loveu:

Odnośnie bazarku dla Kajtusia,to byłabym bardzo,bardzo wdzięczna,jeżeli zgodziłabyś się przeznaczyć jakąś część na Niego.DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Bardzo dziękuje za pamięć i wpłaty.Do 40 zł przelałam własnie 55 zł za okres 21.01-21.02
21.01-21.02
20 zl Kaas1
20 zł Markofix1
------40 zl przelane
20 zł Markofix1
20 zł Kaas1
15 zł Zachary
--- przelane 55 zł
45 zł mój bazarek,wpłata Aka_nina
10 zł moj bazarek Sara2011- 2 zł na następny mies.

w całości 150 zł-oplacone

21.02-21.03
2 zł Sara2011 (było 12 zł)
27 zł Bla mój bazarek
30 zł Brzóska mój bazarek
= 59

Renatko będziesz miała parę przelewów ode mnie, tylko nie wściekaj sie :) wolałam to tak stopniowo,żeby połapać sie

Edited by jusstyna85
  • 2 months later...
Posted

Uuuu...jak tu puściutko...:sad:
Z ogłoszeń cisza-nikt się nie odzywa,nawet pół telefonu nie było,a to taki ładny i kochany psiak jest...
Nikt się nie interesuje,nie dopytuje co u kawalera słychać,cichutko jakoś jest na wątku...
Kajtuś ma się dobrze,za chwilkę,bo 24 maja miną 2 lata jak chłopaczek u nas się zjawił :)

I fotki kawalera :)

A kuku panie kruku;) :)

Widok z góry;)

I widok z boku ;)
Se kurde leże tak jak mi wygodnie...a co...:cool3::loveu: