jusstyna85 Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 ........................................ Quote
jusstyna85 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Nie umiem wystawić bazarku dla kajtka,próbowałam już z 15 razy i za każdym razem wyskakują błędy :( Quote
jusstyna85 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 udało się w końcu http://www.dogomania.pl/threads/210003-PO%C5%9ACIEL-nowa-na-staruszka-kajtka-kt%C3%B3ry-ma-35-z%C5%82-deklaracji?p=17121126#post17121126 Quote
jusstyna85 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Wygląda na to,że jestem sama na wątku... Takie miały być deklaracje: Monika z Katowic -20 zł mies.-WSZTRZYMANA ze wzgl. na mniej etatów Aguifere-50 zł mies.- NIE WCHODZI NA DOGO bakteriakoli0-10 zł mies. NIE WCHODZI NA DOGO Kaas1-20 zł REGULARNIE WPŁACA 15 zł Zachary REGULARNIE WPŁACA EDIT: Wpłaty w miarę możliwości: Monika z Katowic Quote
Monika z Katowic Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Wysłałam Kajtusiowi 41 zł, żeby miał staruszek całość kaski na dt. Ależ ja ciągle pomagam Kajtusiowi, ile mogę - ostatnio też![SIZE=2] Nie zgadzam się więc na niedokończony wpis w poście numer 1107 - "wstrzymane". "Stałe wstrzymane, ale pomaga ciągle w miarę możliwości" - to jest to! :) Quote
jusstyna85 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Ależ ja ciągle pomagam Kajtusiowi, ile mogę - ostatnio też![SIZE=2] Nie zgadzam się więc na niedokończony wpis w poście numer 1107 - "wstrzymane". "Stałe wstrzymane, ale pomaga ciągle w miarę możliwości" - to jest to! :) A napisałam,że nie pomagasz? Wpisałam deklaracje,nie wpłaty jednorazowe.Moge dopisać to we wpłatach jednorazowych/okresowych,ale nie wpisze w deklaracjach Wpłaty w miarę możliwości: Monika z Katowic Quote
Monika z Katowic Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 jusstyna85 napisał(a): Wpłaty w miarę możliwości: Monika z Katowic O! Jak miło! Dziękuję za szybką reakcję. Wysłałam właśnie 17 zł dla Kajtusia. Niech magiczna siódemka przyniesie naszej starowince szczęście w dalszym zbieraniu finansów! :) Quote
Wadercia Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 hm.. w tym meisiacu nie moge, ale od lipca (po 10) moge wpisac sie do stalych deklaracji na staruszka :) Takze podeslij mi nr konta :) Quote
jusstyna85 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Monika z Katowic napisał(a):O! Jak miło! Dziękuję za szybką reakcję. Wysłałam właśnie 17 zł dla Kajtusia. Niech magiczna siódemka przyniesie naszej starowince szczęście w dalszym zbieraniu finansów! :) Dziękuje,no to mamy 52 zł wadercia napisał(a):hm.. w tym meisiacu nie moge, ale od lipca (po 10) moge wpisac sie do stalych deklaracji na staruszka :) Takze podeslij mi nr konta :) Waderciu dziękuje:loveu::loveu::loveu: Quote
jusstyna85 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 wadercia napisał(a):wysłałam dzisiaj 15 zł na psiaka :) Dziękuje:loveu::loveu::loveu: Quote
jusstyna85 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Może uda się wspólnymi siłami dobić do 150 zł? Może ma ktoś pomysł na tekst? Wciąż ogłaszałam z moim tekstem i nie było odzewu... Quote
Wadercia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 ja do tekstu jestem slaba. moze cos "zerznij" od kolezanek wzruszajacego to wrzuce psiaka na allegro :) Quote
jusstyna85 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 wadercia napisał(a):ja do tekstu jestem slaba. moze cos "zerznij" od kolezanek wzruszajacego to wrzuce psiaka na allegro :) Był ogłaszany z takim tekstem,ale zero odzewu K A J T E K Miał wiele szczęścia w swoim pechowym życiu,gdyż został dostrzeżony wśród dziesiątków psów w jednym z najgorzej przystosowanych Schronisk do opieki nad psami na Śląsku. Na widok człowieka cieszył się,Merdał ogonkiem ,podskakiwał- BŁAGAŁ,BY MU DAĆ SZANSĘ-SZANSĘ NA NOWE ŻYCIE. Został wyciągnięty ze Schroniska i przewieziony do domu tymczasowego,gdzie nie może pozostać. Mimo swoich kilkunastu lat,jest bardzo energiczny,przytulaśny i kontaktowy.Uwielbia się bawić i być w centrum uwagi człowieka. Będzie wspaniałym towarzyszem życia,który przysporzy śmiechu i pozytywnej energii. Potrafi się cieszyć całym sobą nawet z najmniejszej rzeczy CZY ON MA SZANSĘ NA ADOPCJE? TUTAJ NA FILMIKACH MOŻNA ZOBACZYĆ,JAKI Z NIEGO KOCHANY PSIAK http://www.youtube.com/watch?v=qGu0m...layer_embedded http://www.youtube.com/watch?v=rxlKO...layer_embedded CZY ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ,KTO PODARUJE MU MIEJSCE W SWOICH SERCU? Z wyglądu jest prześliczny-malutki piesek,dobrze wychowany, potrafiący zostawać sam, zachowujący czystość w domu.Słowem BEZPROBLEMOWY psiak. Akceptuje jednak tylko inne suczki,nie akceptuje samców. K a j t e k apeluje do Twojego wielkiego serduszka-POKOCHAJ MNIE... SPRAW,BY BYŁO KOLEJNE PSIE SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIE. KONTAKT 793 505 809 znajduje sie w Sochaczewie,niedaleko Warszawy MOŻLIWY TRANSPORT W KAŻDE MIEJSCE W POLSCE Quote
Wadercia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 HM.. szkoda w takim razie wielka :( a psiak widac kochany :) i uroczo szczeka :) Quote
Wadercia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ale nie zaszkodzi mu zrobic mimo wszystko :) Quote
jusstyna85 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Spójrzcie na tekst,co dodać,co usunąć? Fotki już ostatnio pozmieniałam Quote
Wadercia Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 a masz ogolnie jakies fotki inne psiaka wiekszy wybor zeby byl? :) a ja psiaka jeszcze nie znam wiec nie wiem co mozna byloby do tekstu dorzucic :( Quote
jusstyna85 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 wadercia napisał(a):a masz ogolnie jakies fotki inne psiaka wiekszy wybor zeby byl? :) a ja psiaka jeszcze nie znam wiec nie wiem co mozna byloby do tekstu dorzucic :( na ostatnich stronach są różne fotki.Renatka nie ma aparatu,tylko robi fotki komórką i są troche zamazane. 15 zł Zachary 20 zł Kaas1 17 zł Monika z Katowic 15 zł Wadercia 20 zł Mysza2 40 zł Ola851 na koncie= 127 zł Dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts