Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie Kochani :):loveu:
U nas wszystko dobrze,no prawie,bo ja chrycham jak stary gruźlik,bo mam zapalenie oskrzeli:shake:,a do tego 2 miesiące temu miałam uraz lewej ręki,która jeszcze mnie troche boli(złamany palec),a teraz mam uraz prawej ręki i ledwo co moge pisać.No siła złego na jednego:p.Ale to nic,co nas nie zabije,to nas wzmocni:cool3:.Za 2 dni będzie u mnie Magda(migdalena),to porobi fotencje psiakom:).Także niedługo zobaczycie 'świeżego' Kajtunia:)

Doszło od Justynki 734zł....dziekuję Wam Wszystkim

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Kajtuś grzeje pupkę u Ransty i ma tam jak u mamy:):):)

hahah, żeby o mnie sie tak ktoś martwił:) Jakby co piszcie, będę mogła to pomogę. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt:)

Posted

Niech w Nowym Roku -
świat będzie dla Ciebie,
pełen ciepła...
radości...i Przyjaciół...
A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie:
miłości...serdeczności...
pogody ducha...
i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra!
Najwspanialszego...
Pełnego uroku -
Nowego Roku 2011!!!
By miłość królowała!
By radość panowała!
By szczęście Ciebie szukało!
I zdrowie dopisywało!”

Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala

Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Wiec dzięki wspaniałym ludziom Kajtuś ma zapewnione pięć miesięcy spokojnego życia w dt!:loveu::loveu:
Tak się cieszę i bardzo, bardzo dziękuję wszystkim kochanym darczyńcom!:painting:

Poprosze o konto, dane na pw, bede robila przelewy (dostalam wreszcie nowe kody) wiec cos skapnie dla Kajtusia.

Posted

Doszło 60 zł od Coronaj i 20 zł od Kaas1:loveu::loveu:

Co myślicie o tym,żeby częśc tej sumy przeznaczyć na wyróżnione allegro?Może znalazłby domek...

wciąż sytuacja z berkano nie wyjaśniona...
Tutaj na wątku twierdziła/twierdził,że zostało wpłacone 40 zł i podpisane nickiem.
Niestety czegoś takiego na pewno nie ma na moim koncie.Owszem jest 40 zł od US. z Bytomia ,ale nie podpisane nickiem i nie wiem,czy to na kota Maciusia ('),jak myślałam i wpisałam to przy nim,czy na Kajtka.
I co ja mam zrobić?

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Justynko! Wyróżnione allegro dla kochanego Kajtusia - koniecznie!:)

Poczekaj jeszcze chwilkę - napiszę zaraz pw do berkano.

Z jakim tekstem ogłaszałaś go?

Posted

Widziałam że robiłyście ogłoszenia Kajtusiowi w grudniu może trzeba je odświeżyć i zrobić nowe jak tak to zrobię w wolnej chwili tylko jaki tekst i zdjęcia bo te co ostatnio dawno dawno temu robiłam to już stare:roll:

Posted

Dzięki dziewczynki...

A teraz obiecana kajtunia:)
Bedą jeszcze inne fotki,bo w tamtym tygodniu byly u mnie dziewczyny i porobiły zdjęcia,tylko że Migdalena wyjechala i dopiero teraz wraca i wstawi foty :)

A póki co moje zdjątka...

Kajcyna jak zwykle czeka na swojego pana pod łazienką;)

Nudzi mu sie niemiłosiernie,bo pan sie kąpie i troszku to trwa:p

No ile można siedzieć w łazience?:???:

No wreszcie pan wyszedł i cos będzie robił i będę mógł mu potowarzyszyć :)

Posted

Pan prasuje sobie koszulę,hmmmm...bardzo fascynujące zajęcie.No ale jak SE wziął za żone księzniczkę,co nie umie kosuliny uprasować ładnie,to musi sobie sam wyprasować:diabloti:

A teraz portreciki...taki jestem piękny i cudowny :):loveu:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Czym ten Pan sobie zasłużył, że Kajcina tak go pilnuje:):):)

Bo pan rozpapruje i psy i dzieci,a pani trzyma dyscyplinę,bo porządek musi być :) I dlatego pan jest ten lepszy,a pani ta krzycząca czasami;)

Posted

Dzięki za pychola Kajcinoweo o super komentarze,,,podbudowujace mnie. U nas też te kosuliny i rozpaprywanie psa to domena pana. A ta wymagająca, lecząca, operująca, robiąca zastrzyki- to pani i dlatego też to wystawanie pod łazienka i chodzenie krok w krok za swoim bogiem...