Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawdziwy ja też mam 2 przygarniete jeden znaleziony na ulicy 6lat temu drugi od straży dla zwierząt pierwszy 0 4 w nocy wył do księżyca przez tydzień potem mineło a drugi adoptowany 5 miesięcy temu śpiewa i szkacze jak kot po meblach poprostu trzeba złapać dystans kochać

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis juz o 6 rano obudzil swego pana zeby isc na spacer.no coz...a mowil ze bedzie go dyscyplinowal hmm tak go calowal i lizal po twarzy i do dzrwi podlatywal ze musial z nim isc. madry Turtus!!!!tera zjadl poszalal i padl na dywanie.:) szykujemy sie na wycieczke.

Posted

[quote name='patera']Ada wyslalam pare zdjec/jezeli mozesz to wstaw dziekuje. ale ogolnie Turtek nie lubi sie fotografowac tak jak i JA o moja krew!!!!! :)

To moja krew chyba też :P
Ale wymeczyliście dzisiaj tego biedaka :P
Padł na zielonej trawce ;)

Posted

zdjęcia są :) bardzo przepraszam za opóźnienie, ale dopiero przed chwilą mogłam włączyć kompa, mam nadzieję, że wybaczycie :)

a tu zdjęcia ślicznego Turtka :)

Posted

mikoada napisał(a):
Zapomniałam jeszcze napisać, że to maleństwo śpi już z Państwem w łóżeczku :) Pani napisała, że spróbuje to uwiecznić na zdjęciach :)

Czyli w naturalnym jamniczym środowisku :):):)

Posted

Turtus sie cieszy ze tytul watku zmieniony i pozdrawia wszystkich serdecznie.!!!!!!!!! Obszczekuje wszytskie duze psy wogole sie nie boi hmm chyba dlatego ze z parteru to swiat tak inaczej wyglada ech :)

Posted

jeszcze nie jest ale w sobote idziemy na szczepienie wiec spytamy pana doktora co i jak... :) wczoraj byl kapany znowu bo sie wytarzal w jakies rybie na trawie fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

no jak nie jak tak??!!!!!! :) to do Turtusia sie nikt nie odzywa o. niusy byly zdjecia byly a wy nic o!!!!! jeny jak nam goraco ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!