Mika31 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Prawdziwy ja też mam 2 przygarniete jeden znaleziony na ulicy 6lat temu drugi od straży dla zwierząt pierwszy 0 4 w nocy wył do księżyca przez tydzień potem mineło a drugi adoptowany 5 miesięcy temu śpiewa i szkacze jak kot po meblach poprostu trzeba złapać dystans kochać Quote
patera Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 to jacys cyrkowcy widac hihihi Turtus jest grzeczny ogolnie trzeba mu dac czasu i tyle :) Quote
patera Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 dzis juz o 6 rano obudzil swego pana zeby isc na spacer.no coz...a mowil ze bedzie go dyscyplinowal hmm tak go calowal i lizal po twarzy i do dzrwi podlatywal ze musial z nim isc. madry Turtus!!!!tera zjadl poszalal i padl na dywanie.:) szykujemy sie na wycieczke. Quote
mikoada Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 oj mądry mądry Turtuś :) to życzymy udanej wycieczki :) jak będą zdjęcia to możesz je przesłać do mnie na miala chętnie wstawię :) Quote
patera Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ada wyslalam pare zdjec/jezeli mozesz to wstaw dziekuje. ale ogolnie Turtek nie lubi sie fotografowac tak jak i JA o moja krew!!!!! :) Quote
Klaudus__ Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='patera']Ada wyslalam pare zdjec/jezeli mozesz to wstaw dziekuje. ale ogolnie Turtek nie lubi sie fotografowac tak jak i JA o moja krew!!!!! :) To moja krew chyba też :P Ale wymeczyliście dzisiaj tego biedaka :P Padł na zielonej trawce ;) Quote
patera Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 o???gdzie te zdjecia ?? nie doszly??? wyslalam na maila wczoraj hmmm Quote
mikoada Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 zdjęcia są :) bardzo przepraszam za opóźnienie, ale dopiero przed chwilą mogłam włączyć kompa, mam nadzieję, że wybaczycie :) a tu zdjęcia ślicznego Turtka :) Quote
Klaudus__ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Moje kochane maleństwo! ;) O jak dobrze,że tak wspaniale się masz ;) Quote
Isadora7 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='Klaudus__']Moje kochane maleństwo! ;) O jak dobrze,że tak wspaniale się masz ;) No to już chyba można spokojnie tytuł wątku zmienić :) Quote
mikoada Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Zapomniałam jeszcze napisać, że to maleństwo śpi już z Państwem w łóżeczku :) Pani napisała, że spróbuje to uwiecznić na zdjęciach :) Quote
Klaudus__ Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Tytuł zmieniony :) Jak możecie to zerknijcie i do nich... http://www.dogomania.pl/threads/186781-Toffiś-bez-uszka-szuka-pomocy-w-ogłoszeniach-i-DT!-Pszczyna. http://www.dogomania.pl/threads/185764-Piękny-żywiołowy-Czaki-ograniczony-schroniskowym-kojcem... http://www.dogomania.pl/threads/186593-Piękny-Borys-w-obskurnym-boksie...-Pomocy!-Pszczyna. http://www.dogomania.pl/threads/186628-Pilnie-szukamy-DT-dla-psiego-małżeństwa-z-meliny!-POMOCY!!!-Pszczyna To tylko garstka z całej masy biedaków... Quote
Isadora7 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 mikoada napisał(a):Zapomniałam jeszcze napisać, że to maleństwo śpi już z Państwem w łóżeczku :) Pani napisała, że spróbuje to uwiecznić na zdjęciach :) Czyli w naturalnym jamniczym środowisku :):):) Quote
patera Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Turtus sie cieszy ze tytul watku zmieniony i pozdrawia wszystkich serdecznie.!!!!!!!!! Obszczekuje wszytskie duze psy wogole sie nie boi hmm chyba dlatego ze z parteru to swiat tak inaczej wyglada ech :) Quote
patera Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 dzisiaj łobuz zostal przylapany na gryzeniu kapcia bo zostal sam w domu. ale nie piszczal o!!!!!!!! :) :) :) Quote
patera Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 i jeszcze jedno...mne sie słucha nie moge powiedziec zlego słowa ale Pan tak go rozpieszcza ze...ech szkoda słow Quote
patera Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 no i ogolnie jest mu ciezko spokoj zachowac bo pietro nizej mieszkaja trzy suki i bok nas jedna wiec..ogolnie ma chlopak ciezko :) Quote
mikoada Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Biedny Turtek tyle kobiet dookoła a on zamknięty w czterech ścianach. Nie ma się co dziwić, że się chłopak musiał wyżyć na kapciu ;) Quote
carolinascotties Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 a czy ten piekny jamnior jest wykastrowany? Quote
patera Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 jeszcze nie jest ale w sobote idziemy na szczepienie wiec spytamy pana doktora co i jak... :) wczoraj byl kapany znowu bo sie wytarzal w jakies rybie na trawie fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
protzlav Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Hej Turtusiu, co u Ciebie, chłopcze? Żadnych wieści już blisko 2 dni, uuu, a my tu czekamy :) (D.) Quote
patera Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no jak nie jak tak??!!!!!! :) to do Turtusia sie nikt nie odzywa o. niusy byly zdjecia byly a wy nic o!!!!! jeny jak nam goraco ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts