Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie słyszałam o tych wczesnych pobudkach - i to załatwianie potrzeb... Ada właśnie mówiła,że u Niej wszystko było podlane :haha:
Że o ratowaniu Pana nie wspomnę...
Biedny myślał,że Panu krzywda się dzieje.
Przynajmniej wiemy,że pływać umie :D
A co do ryb, to przeca to pies myśliwski... :)

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no mysliwski rybacki i ratowniczy!!!!!hihihi i jeszcze jedno mi sie przypomnialo..jak przelatywały bocinay nad domem i bylismy na podworku to Turtek sie na nie rzucil i chcial polapac wszystkie i skakal jak pilka do nieba i szczekal!!!to znaczy mysliwski na bnak jest!!!!!!:)

• 2 weeks later...
Posted

a gdzie tam wydoroslal!!!! na spacerze taki fisiol z kazdym musi sie przywitac i chyba jego urok osobisty dziala bo kazdy go pomizia i zagada. w domu miedzy 19-20 dostaje "szalu" w sensie fisiowania.tak codziennie z zegarkiem w reku jest.ale ogolnie jest grzeczny slucha sie i takiiiiiiiiiiii kochanyyyyyyyyyyy mmmmmmm :)

Posted

Co u Ciebie, Turtku ??? Drapię za uszkiem ipozdrawiam wraz z Homerem !!! (D.)

Kochani, proszę WAS o pomoc, Szanowne Cioteczki i Wujaszkowie !!!

http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Homer38210OpiekunkaKarina#

- szukamy domku dla tego malutkiego kudłaczka :)

Przypominam Wam, moi drodzy, o moim Tymczasowiczu - Homerku !!!

Prosimy też o odwiedzanie wątku Homera:

http://www.dogomania.pl/threads/187285-Pilnie-przygarnę-kochającego-ludzia-!!!-Homer-(wątek-Homera)

I również mam prośbę o rozwieszanie jego ogłoszeń !!!

No i o podrzucanie psiaka !!!

Kto pomoże ???

Chętnym firmówkę prześlę mailem do druku !!!

Z góry dzięki za pomoc !!!

Pozdrowionka !!!

(D.)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Poker']i cisza nastała, może jednak się dowiemy co słychać u Turtusia?
Wiem,że Turtuś już na Mazurach mieszka - może Państwo dostępu do internetu nie mają.
Wszystko u Niego ok.
Czekamy cierpliwie na wiadomości z pierwszej ręki :)

Posted

Witam wszystkich!No coz byly problemy z internetem jak to na wsi nie ma chetnych do tego cudu techniki ,udalo sie i nawet dziala!A i to nie Mazury tylko piekne Kaszuby,lasy i jeziora wokolo!A turtek ,oj poznal juz wszystkie wiejskie psy a i oberwalo mu sie raz jak uciekl z zaplotu ale tylko leciutko i juz sie nauczyl ze nie warto zadzierac z wiekszymi od siebie a pozatym to jest juz naprawde dobry piesek a najlepszym jego zajeciem to jest wygrzewanie sie na progu domu jak sloneczko swieci ,drugie to kopanie w ogrodzie wszedzieeeeeeee!No coz norowiec!Napisze wiecej jak sie ogarne troszku,bo huk roboty w domu trzeba go doprowadzic do stanu uzywalnosci wiec tylko rekawy zakasac!A do lasu chodzi prawie codziennie i grzybki zbieramy razem te co przy drodze rosna choc zawsze cos wywacha i ciagnie do ciemnego lasu!!Raz nawet poszedl ale wrocil na komende choc z klopotami,dobry pies choc dusza juz byla na ramieniu!!To tyle narazie !!Pozdrawiamy wszystkich a zdjecia jak cos zrobimy !!

Posted

[B]patera, witaj serdecznie !!! super, że się odezwałaś !!! pozdrawiam WAS i parówkowego chłopaczka !!! Homek u nas zadomowil się już na dobre, ciężko byłoby nam go już oddać ... prawdopodobnie zostanie u nas !!! zapraszam na jego wątek, z tego co wiem jesteś na nim, tylko zaglądaj i czasem coś napisz :P[/B]

[B][COLOR=navy]A ja chciałbym zaprosić WAS na wątek Rocky'ego - mojego nowego podopiecznego !!!:[/COLOR][/B]
[COLOR=red] [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][URL="http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego"][B][COLOR=red]http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego[/COLOR][/B][/URL][B][COLOR=red])[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=navy] [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=navy]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=#000080][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#939393][FONT=arial][B][COLOR=#000080]<D.>[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/COLOR]

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

To znowu Turtuś nadaje hop,hop!!!Ma juz siostrzyczke Zuzię ale troszke ja poniewiera choc sie nie daje ,to koteczka taka troszke na pol rasowa tyez z allegro,norweski łowczy ma charakterek ze uuuu!!!A cha Poker bedziemy w grudniu we Wrocku czy aktualny jest ten papirus????Maja tu oboje jak w niebie naprawde,kilka fotek gwoli dokumentacji!!!Pozdrawiamy wszystkich!!Haaaauuuuu i miaaauuuu!!!

Posted

no jak krolewicz tak sie zlozylo bo pan zamowil taki eposlanie nie wiedzac ze Turtus to jamnik a nie wilczur hohihi ale jest ok bo ma takie pole do fisiowania ze hoho wnim.teraz juz po trzech tyg bycia pod jednym dachem Zuzia i Turtus maja sie lepiej.tzn wszystko zalezy od humoru Turtka o.Zuzia jest towarzyska nie atakuje tylko do zabawy zacheca a Turtek charakterny wiec...czasami lezy i si epoddaje calkowicie a ona mu po glowie skacze a czasami jak zebami przycisnie(bo on przy niej jak gladiator!)ale ogolnie ok on wypije jej mleko ona doj ejego sniadanie i jest ok....:)