patera Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 o to dobrze. juz mu maz nawet takie siedlisko do samochodu zamowil na allegro zeby mial wygodnie Tutek i sie nie stoczyl na podloge ech... Quote
Poker Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ja też cały czas śledzę przygotowania tTurtka do podróżypo wspaniałe życie i trzymam kciuki za szczęście wszystkich. mikoada, ja też zawsze ryczę jak oddajemy psiaki z DT u nas.To chyba normalne.Ale jaka radość jak się pomoże psu, a potem następnemu i następnemu i następnemu, czego Tobie i im życzę. Budrysek , potrzebujecie jakieś manele dla kotów i psów? Znowu trochę uzbierałam i mogłabym podać jutro. Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Poker napisał(a):ja też cały czas śledzę przygotowania tTurtka do podróżypo wspaniałe życie i trzymam kciuki za szczęście wszystkich. mikoada, ja też zawsze ryczę jak oddajemy psiaki z DT u nas.To chyba normalne.Ale jaka radość jak się pomoże psu, a potem następnemu i następnemu i następnemu, czego Tobie i im życzę. Budrysek , potrzebujecie jakieś manele dla kotów i psów? Znowu trochę uzbierałam i mogłabym podać jutro. Poker jak najbardziej :) dzieki jestem we wrocku do niedz Quote
Poker Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 chętnie bym to zrobiła we Wrocławiu,żebym nie musiała jechać do Siechnic Quote
mikoada Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='Klaudus__']Nie sądzę. U Ady w aucie czuł się świetnie ;) Położył się wygodnie, kilka razy poprawił, bo chyba nie do końca ułożył się jak miał to zaplanowane i potem spokój. My staliśmy i rozmawialiśmy,a On miał nas w... nosie...;) dokładnie tak jak napisała Klaudia Turtek w aucie czuje się bardzo dobrze co prawda z Pszczyny skąd go zabierałam do mnie jest tylko 15 km, ale chłopak całą drogę drzemał sobie na tylnym siedzeniu :) to już jutro :( z jednej strony mi smutno, ale wiem, że będzie miał u Was dobrze i to mnie pociesza ;) Quote
patera Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 glowa do gory!!!!pomoc byla potrzebna i wam zawdziecza wybawienie o! jeszcze pewnie niejednemu pomozecie o!!!!! :) Quote
patera Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ja jeszcze tak z ciekawosci...jak dlugo wogole Turtus jest w przechowalni i jaka jest historia?zgubil sie czy co...chcialabym cos wiedziec wiecej... Quote
patera Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 tzn jak dlugo byl od momentu znalezienia nie jest , bo teraz jest uratowany!!!!!:) ja mysle ze sie zgubil chyba no bo co wyrzucil ktos takiego chlopaka???? a w sumie nie takie sie dzieja historie...ech ok czekam na pare zdan prawdy :) Quote
BUDRYSEK Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Poker napisał(a):chętnie bym to zrobiła we Wrocławiu,żebym nie musiała jechać do Siechnic :) ok to zadzwonie i umówimy się mam nadzieję, ze Turtusiowi nie bedzie przeszkadzała obecność pieknej kocicy? ;) Quote
mikoada Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 jaka jest jego historia nie mam pojęcie, wiem tyle co pisze na wątku a jeżeli chodzi o koty to ciężko stwierdzić bo to taki mały łobuz jest ;) Quote
patera Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Dzien dobry Turtusiu dzisiaj jedziesz do domu czekam...!!!:lol: nie znamy historii wiec trudno , niewazne co bylo moze lepiej i nie wiedziec.;) Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='patera']Dzien dobry Turtusiu dzisiaj jedziesz do domu czekam...!!!:lol: nie znamy historii wiec trudno , niewazne co bylo moze lepiej i nie wiedziec.;) historię będziecie dopiero tworzyli :) Quote
patera Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no tak tworzy sie od momentu kiedy go znalezlismy na allegro to prawda :) ale leje we Wrocku o jeny!!!!! :( Quote
Mika31 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 czekamy na zdjęcia z nowego domku!!!całusy dla malucha Quote
Poker Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 leje dosłownie jak z cebra.Strach się bać. Turtusiu , szerokiej drogi łobuziaku .Budrysek , uważajcie na siebie. Quote
patera Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Poker Poker a jak ja moge zdobyc obiecanego papirusa??? :) Quote
patera Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 tzn dla scislosci najchetniej adoptuje go na koniec lipca juz, bo teraz to juz nawet nie mialabym go gdzie postawic hmm ale prosze pamietac ja bede! :) Quote
protzlav Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 I co tam u Ciebie, Turtusiu? Jesteś już w nowym domku ? Drapię po brzuszku :) (D.) Quote
Poker Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Papirus będzie czekał tylko ,że ja będę nieobecna 0d 1 lipca do ok.10 sierpnia. Quote
patera Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no to jak tak to na koniec czerwca po niego przybedziemy z Turtusiem o!!!!! :) Quote
Klaudus__ Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Widzę,że za jedną wizytą dwie sprawy załatwione :D Quote
Poker Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 pewnie , 2 w 1. szkoda czasu Czy Turtuś wyjechał ? Quote
patera Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 no to bardzo sie cieszymy wiec. chyba jeszcze nei wyjechal oj nie.... :) Quote
Recommended Posts