Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie :) ni ebylo nas dwa dni ,Turtus byl zapoznac sie ze swoim nowym domkiem i okolica.Dzielnie zniosl podroz w obie strony autem ,naprawde bylismy w szoku.zostal spuszczony ze smyczy poamltku najpierw kolo domu nie oddalil sie nigdzie wylegiwal sie na sloneczku albo w cieniu na trawce taki posluszny Turtus.a potem jak poszlismy na dlugi spacer do lasu i nad jezioro zostal znowu spuszczony i jak dal susa w zyto to tylko uszy my skakaly ale wrocil na gwizd.czul sie jak ryba w wodzie.aha i wykopal trzy dziury bo chyba kreta czul.

Posted

wszystko bylo robione pod czujnym okiem.tutaj we wrocku nigdy go nie spuszcze a tam jak widzialam ze sie nie oddala to sie odwazylam i bylo ok. tak ma zawieszke z imieniem i moim nr telefonu.dzisiaj idziemy sie zaszczepic a znowu leje jak z cebra uuuuuuuuuuuuuuuu:crazyeye:

Posted

tak na marginesie to strasznie sie balam ale to naprawde jets posluszny pies i sie nas slucha!!!!!!:) jestem zniego dumna!!!!!!!! a nauczyc sie musi o..

Posted

Ja mojego znalezionego Docka też puszczałam bardzo szybko , jednak w miejscu gdzie nie ma ruchu ulicznego i małe prawdopodobieństwo spotkania drugiego psa i oczywiście "oczy dookoła głowy".
Za to podhalana nie spuszczam w ogóle poza posesją , ponieważ istnieje ryzyko , że jeśli pojawi się jakiś człowiek na horyzoncie to do niego wystartuje. Poza tym na spacerach zajmuje się głownie wyszukiwaniem "pachnideł" , więc wolę , gdy jest na smyczy.

Posted

wczoraj Turtus zostal zazczepiony i zle sie czuje po tej szczepionce ale to normalny objaw tylko ze dla nas osowialy i spokojny Turtus to jak nie nasz pies!!!!!!ech...!!!!! a i jeszcze nowina--------chrapie pan i chrapie w nocy jego pies!!!!!!! a biedna pani spac nie moze szloch szloch :(

Posted

patera napisał(a):

Na Kaszubach i z ciocia Agatką na rączkach,padł na słoneczku!Zdjęcie niewyrażne bo przez szybe w kuchni

na tym drugim zdjęciu Turtek wygląda bosko i jak sobie słodko śpi, musiał być już naprawdę wykończony ;)