Klaudus__ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Dzień dobry chłopczyku :) I jak mijają upalne dni? ;) Quote
patera Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 witajcie :) ni ebylo nas dwa dni ,Turtus byl zapoznac sie ze swoim nowym domkiem i okolica.Dzielnie zniosl podroz w obie strony autem ,naprawde bylismy w szoku.zostal spuszczony ze smyczy poamltku najpierw kolo domu nie oddalil sie nigdzie wylegiwal sie na sloneczku albo w cieniu na trawce taki posluszny Turtus.a potem jak poszlismy na dlugi spacer do lasu i nad jezioro zostal znowu spuszczony i jak dal susa w zyto to tylko uszy my skakaly ale wrocil na gwizd.czul sie jak ryba w wodzie.aha i wykopal trzy dziury bo chyba kreta czul. Quote
Poker Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ja nie jestem taka odważna ze spuszczaniem psa po tak krótkim pobycie w domu. A ma chociaż adresówkę? Quote
patera Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 wszystko bylo robione pod czujnym okiem.tutaj we wrocku nigdy go nie spuszcze a tam jak widzialam ze sie nie oddala to sie odwazylam i bylo ok. tak ma zawieszke z imieniem i moim nr telefonu.dzisiaj idziemy sie zaszczepic a znowu leje jak z cebra uuuuuuuuuuuuuuuu:crazyeye: Quote
patera Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 tak na marginesie to strasznie sie balam ale to naprawde jets posluszny pies i sie nas slucha!!!!!!:) jestem zniego dumna!!!!!!!! a nauczyc sie musi o.. Quote
Poker Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 no to grzeczny chłopczyk, pewnie dumny z pańci i pańcia. Quote
patera Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Mysle ze juz nas pokochal ot co...i wzajemnie!!!!!!:) Quote
toyota Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ja mojego znalezionego Docka też puszczałam bardzo szybko , jednak w miejscu gdzie nie ma ruchu ulicznego i małe prawdopodobieństwo spotkania drugiego psa i oczywiście "oczy dookoła głowy". Za to podhalana nie spuszczam w ogóle poza posesją , ponieważ istnieje ryzyko , że jeśli pojawi się jakiś człowiek na horyzoncie to do niego wystartuje. Poza tym na spacerach zajmuje się głownie wyszukiwaniem "pachnideł" , więc wolę , gdy jest na smyczy. Quote
patera Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 wczoraj Turtus zostal zazczepiony i zle sie czuje po tej szczepionce ale to normalny objaw tylko ze dla nas osowialy i spokojny Turtus to jak nie nasz pies!!!!!!ech...!!!!! a i jeszcze nowina--------chrapie pan i chrapie w nocy jego pies!!!!!!! a biedna pani spac nie moze szloch szloch :( Quote
protzlav Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A to chrapacz z tego naszego Turtusia, hi hi :) Pozdrowionka :) (D.) Quote
patera Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Mały Turtuś ,zdjęcie z hodowli które dostaliśmy od właścicielki gdzie Turtuś sie urodził Quote
Klaudus__ Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 patera napisał(a): Mały Turtuś ,zdjęcie z hodowli które dostaliśmy od właścicielki gdzie Turtuś sie urodził Jaki maleńki kranoludek! Słodziak!! Quote
Klaudus__ Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Oooo... Jaki słodki widok... Cieszę się,że znacie Jego korzenie :) Quote
patera Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Na Kaszubach i z ciocia Agatką na rączkach,padł na słoneczku!Zdjęcie niewyrażne bo przez szybe w kuchni Quote
Klaudus__ Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 O jejku jejku jaka przytulanka... I pomyśleć,że w kojcy chłopie siedziałeś... :o Quote
Poker Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 świetny ten Turtek.A co se będą żałować, chrapią w duecie :evil_lol: Quote
protzlav Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Super ten "nasz" Turtuś !!! A jak znaleźliście właścicielkę hodowli, z której On pochodzi? Pzdrwiam (D.) Quote
mikoada Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 patera napisał(a): Na Kaszubach i z ciocia Agatką na rączkach,padł na słoneczku!Zdjęcie niewyrażne bo przez szybe w kuchni na tym drugim zdjęciu Turtek wygląda bosko i jak sobie słodko śpi, musiał być już naprawdę wykończony ;) Quote
BUDRYSEK Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 patera napisał(a): Z mamą Betą boska fotka :) Quote
protzlav Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Już parę dni nie mamy zadnych wieści od Turtusia ... :( ... Turtusiu, gdzie jesteś ??? Quote
Recommended Posts