agusiazet Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję serdecznie za wsparcie! :loveu: Pomogliście mi w chwili decydującej. Dziękuję i zostaję!:loveu: Myślę, że niektórzy dogomaniacy zapominają, że powinni się kierować przesłaniem zawartym w słowach świętego Franciszka - największego obrońcy i miłośnika zwierząt zarazem: [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]„Naszym obowiązkiem wobec mniejszych braci jest niekrzywdzenie ich, jednak poprzestanie na tym to nie wszystko. Mamy ważniejszą misję – służyć im pomocą, kiedykolwiek będą jej potrzebować!”[/SIZE][/FONT][/B] [FONT="] [/FONT][/QUOTE] wspaniałe słowa przytoczyłaś Moniko! Cieszę się, że zostajesz:) Quote
AlfaLS Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Monika tak trzymaj!!!!!!!! Dla Skarbonki poszedł przelew 30 zł. ze spadku po Parysku (*). Bardzo proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku Paryska [url]http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-ze-schronu-rok-sp%C4%99dzi%C5%82-w-psim-niebie-u-ZuziM-za-TM-(?p=14640279#post14640279[/url] Quote
elapieczus1 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 poszukuję wolontariuszy do pomocy w akcji ZERWIJMY ŁANCUCHY w Szczecinie nie wiem czy zaglądają tu szczecinianie ale mam nadzieje ze jeszcze tak Quote
wapiszon Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję serdecznie za wsparcie! :loveu: Pomogliście mi w chwili decydującej. Dziękuję i zostaję!:loveu: Myślę, że niektórzy dogomaniacy zapominają, że powinni się kierować przesłaniem zawartym w słowach świętego Franciszka - największego obrońcy i miłośnika zwierząt zarazem: [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]„Naszym obowiązkiem wobec mniejszych braci jest niekrzywdzenie ich, jednak poprzestanie na tym to nie wszystko. Mamy ważniejszą misję – służyć im pomocą, kiedykolwiek będą jej potrzebować!”[/SIZE][/FONT][/B] [FONT="] [/FONT][/QUOTE] Super Moniko :) :) :) Quote
Monika z Katowic Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Od miesiąca września 2011 r. chciałabym wspomóc naszą piękną Skarpetkę, która robi tyle dobrego. :loveu: Deklaruję więc 10 zł miesięcznie stałej wpłaty. Quote
MagdaNS Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [B]Moniko[/B] bardzo Tobie dziękuję w imieniu Skarpety, Twój pierwszy przelew już dotarł :loveu::loveu::loveu: [B]AlfaLS[/B] pieniążki dotarły, zaraz potwierdzę na wątku :) Dopiero dzisiaj się zorientowałam, że nie wyszedł [B]przelew dla Krecika,[/B] nie wiem dlaczego, więc puściłam jeszcze raz, tym razem skutecznie. Dotarły wpłaty od Moniki, magdy222, agusizet, zaraz uzupełnię pierwszy post. Quote
joaaa Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ja też chciałam prosić nr konta. Deklaruję 10 zł co miesiąc. Quote
MagdaNS Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 joaaa juz wysyłam ;) I bardzo dziękuję w imieniu staruszków! Quote
joaaa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dzięki, dostałam. Mnie się marzy, już od kilku lat, stworzenie fundacji zajmującej się staruszkami. I kiedyś to zrobię. ;) Kilkanaścioro już mieszkało u mnie w ciągu ostatnich 4 lat, ale tak szybko odchodzą... Quote
magda222 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Madziu, spojrzałam na 1 post i ja jeszcze za wrzesień nie zapłaciłam. Widzę, że nie jestem zaksięgowana w lipcu. Przesuń te wpłaty tak, żeby się zgadzało a ja za wrzesień zapłacę najszybciej jak będę mogła. Pomyłka pewnie wynikła z tego, że za lipiec zapłaciłam dopiero 1 sierpnia ;) Quote
paulinken Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A podacie mi w końcu numer konta? ;) Quote
magda222 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='paulinken']A podacie mi w końcu numer konta? ;)[/QUOTE] Pozwolę sobie wysłać :) Quote
paulinken Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Dzięki. To ja przeleję pierwszą deklarację od mojej mamy. A zwrot za Krecika zrobię osobno. Quote
andegawenka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A mozna otrzymać dotację 100%. Zaproponowałam na wątku Skarpetę Talcott, ale nie chcą bo nie mają z czego oddać... Quote
Jolanta08 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Podaj link do tego wątku,postaram się pomóc jeśli Skarpeta się zgodzi Quote
andegawenka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Jolanta08']Podaj link do tego wątku,postaram się pomóc jeśli Skarpeta się zgodzi[/QUOTE] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-KING-ju%C5%BC-nigdy-nie-b%C4%99dzie-chodzi%C5%82-%28-ZBIERAMY-NA-W%C3%93ZEK-SOS-Bokserom"]http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-KING-ju%C5%BC-nigdy-nie-b%C4%99dzie-chodzi%C5%82-%28-ZBIERAMY-NA-W%C3%93ZEK-SOS-Bokserom[/URL] Mój banerek Kinga:-( Dziekuję... Quote
Jolanta08 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='andegawenka'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-KING-ju%C5%BC-nigdy-nie-b%C4%99dzie-chodzi%C5%82-%28-ZBIERAMY-NA-W%C3%93ZEK-SOS-Bokserom[/URL] Mój banerek Kinga:-( Dziekuję...[/QUOTE] Szanowna Komisjo czy mogę prosić w imieniu andegawenki o pomoc dla Kinga,oczywiście zwrócę przewidzianą statutem kwotę :modla:Wniskuję o maksymalną pomoc Quote
andegawenka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Jolanta08']Szanowna Komisjo czy mogę prosić w imieniu andegawenki o pomoc dla Kinga,oczywiście zwrócę przewidzianą statutem kwotę :modla:Wniskuję o maksymalną pomoc[/QUOTE] Nie odzywam się. Jolanta08:calus: Quote
agusiazet Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jasne pomoc dla Kinga się należy! Quote
MagdaNS Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 paulinken, ja Tobie wysłałam numer konta na PW zaraz jak o to poprosiłaś... Quote
paulinken Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='MagdaNS']paulinken, ja Tobie wysłałam numer konta na PW zaraz jak o to poprosiłaś...[/QUOTE] Kurczę, nie mam nic w skrzynce... Quote
magda222 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='MagdaNS']paulinken, ja Tobie wysłałam numer konta na PW zaraz jak o to poprosiłaś...[/QUOTE] Już daaawno wysłany ;) Wiem, że masz brak czasu. Quote
MagdaNS Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [B]magda222, [/B]ja oczywiście cierpię na brak czasu, ale watek Skarpety mam zapisany jako powiadomienie o każdym nowym wpisie, więc wtedy staram się zajrzeć, ale dziękuję ogromnie za pomoc :) Odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie wpłat - ja zapisuję wpłaty według dat faktycznego wpływu na konto i zaliczam je na poczet najdawniej wymagalnej deklaracji, jak mawiają prawnicy, o ile ktoś nie jest na bieżąco, albo na bieżący miesiąc - jeśli nie ma poślizgu. Za jakie miesiące kto ma wpłacone, można zobaczyć na samym początku postu :) Przy okazji odkryłam, że sama mam zaleglości w Skarpecie :oops::oops::oops: Muszę też napisać do kilku osób, które się deklarowały, a nie płacą, czy zapomniały, czy odwołują deklarację. [B]Odnośnie Kinga[/B] jestem też za udzieleniem pomocy, Jolanta08 jako stały deklarowicz nie będzie musiała zwracać 25% pomocy. Mam nadzieję, że nasz skromny wkład finansowy pomoże ulepszyć życie tego dzielnego psiaka. I wstyd mi okropnie, że w moim byłym mieście, w dzielnicy bardzo bogatych ludzi, porzucono tak okrutnie zwierzaka... Quote
Recommended Posts