Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję serdecznie za wsparcie! :loveu:
Pomogliście mi w chwili decydującej. Dziękuję i zostaję!:loveu:

Myślę, że niektórzy dogomaniacy zapominają, że powinni się kierować przesłaniem zawartym w słowach świętego Franciszka -
największego obrońcy i miłośnika zwierząt zarazem:

[B][FONT=Tahoma][SIZE=2]„Naszym obowiązkiem wobec mniejszych braci jest niekrzywdzenie ich, jednak poprzestanie na tym to nie wszystko.
Mamy ważniejszą misję – służyć im pomocą, kiedykolwiek będą jej potrzebować!”[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=&quot]
[/FONT][/QUOTE]

wspaniałe słowa przytoczyłaś Moniko! Cieszę się, że zostajesz:)

Posted

Monika tak trzymaj!!!!!!!!

Dla Skarbonki poszedł przelew 30 zł. ze spadku po Parysku (*). Bardzo proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku Paryska [url]http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-ze-schronu-rok-sp%C4%99dzi%C5%82-w-psim-niebie-u-ZuziM-za-TM-(?p=14640279#post14640279[/url]

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję serdecznie za wsparcie! :loveu:
Pomogliście mi w chwili decydującej. Dziękuję i zostaję!:loveu:

Myślę, że niektórzy dogomaniacy zapominają, że powinni się kierować przesłaniem zawartym w słowach świętego Franciszka -
największego obrońcy i miłośnika zwierząt zarazem:

[B][FONT=Tahoma][SIZE=2]„Naszym obowiązkiem wobec mniejszych braci jest niekrzywdzenie ich, jednak poprzestanie na tym to nie wszystko.
Mamy ważniejszą misję – służyć im pomocą, kiedykolwiek będą jej potrzebować!”[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=&quot]
[/FONT][/QUOTE]

Super Moniko :) :) :)

Posted

[B]Moniko[/B] bardzo Tobie dziękuję w imieniu Skarpety, Twój pierwszy przelew już dotarł :loveu::loveu::loveu:
[B]AlfaLS[/B] pieniążki dotarły, zaraz potwierdzę na wątku :)
Dopiero dzisiaj się zorientowałam, że nie wyszedł [B]przelew dla Krecika,[/B] nie wiem dlaczego, więc puściłam jeszcze raz, tym razem skutecznie.
Dotarły wpłaty od Moniki, magdy222, agusizet, zaraz uzupełnię pierwszy post.

Posted

Dzięki, dostałam.

Mnie się marzy, już od kilku lat, stworzenie fundacji zajmującej się staruszkami. I kiedyś to zrobię. ;)
Kilkanaścioro już mieszkało u mnie w ciągu ostatnich 4 lat, ale tak szybko odchodzą...

Posted

Madziu, spojrzałam na 1 post i ja jeszcze za wrzesień nie zapłaciłam.
Widzę, że nie jestem zaksięgowana w lipcu.
Przesuń te wpłaty tak, żeby się zgadzało a ja za wrzesień zapłacę najszybciej jak będę mogła.
Pomyłka pewnie wynikła z tego, że za lipiec zapłaciłam dopiero 1 sierpnia ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Jolanta08']Podaj link do tego wątku,postaram się pomóc jeśli Skarpeta się zgodzi[/QUOTE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-KING-ju%C5%BC-nigdy-nie-b%C4%99dzie-chodzi%C5%82-%28-ZBIERAMY-NA-W%C3%93ZEK-SOS-Bokserom"]http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-KING-ju%C5%BC-nigdy-nie-b%C4%99dzie-chodzi%C5%82-%28-ZBIERAMY-NA-W%C3%93ZEK-SOS-Bokserom[/URL]
Mój banerek Kinga:-(

Dziekuję...

Posted

[quote name='andegawenka'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-KING-ju%C5%BC-nigdy-nie-b%C4%99dzie-chodzi%C5%82-%28-ZBIERAMY-NA-W%C3%93ZEK-SOS-Bokserom[/URL]
Mój banerek Kinga:-(

Dziekuję...[/QUOTE]
Szanowna Komisjo czy mogę prosić w imieniu andegawenki o pomoc dla Kinga,oczywiście zwrócę przewidzianą statutem kwotę :modla:Wniskuję o maksymalną pomoc

Posted

[quote name='Jolanta08']Szanowna Komisjo czy mogę prosić w imieniu andegawenki o pomoc dla Kinga,oczywiście zwrócę przewidzianą statutem kwotę :modla:Wniskuję o maksymalną pomoc[/QUOTE]

Nie odzywam się. Jolanta08:calus:

Posted

[B]magda222, [/B]ja oczywiście cierpię na brak czasu, ale watek Skarpety mam zapisany jako powiadomienie o każdym nowym wpisie, więc wtedy staram się zajrzeć, ale dziękuję ogromnie za pomoc :)
Odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie wpłat - ja zapisuję wpłaty według dat faktycznego wpływu na konto i zaliczam je na poczet najdawniej wymagalnej deklaracji, jak mawiają prawnicy, o ile ktoś nie jest na bieżąco, albo na bieżący miesiąc - jeśli nie ma poślizgu. Za jakie miesiące kto ma wpłacone, można zobaczyć na samym początku postu :)
Przy okazji odkryłam, że sama mam zaleglości w Skarpecie :oops::oops::oops: Muszę też napisać do kilku osób, które się deklarowały, a nie płacą, czy zapomniały, czy odwołują deklarację.
[B]Odnośnie Kinga[/B] jestem też za udzieleniem pomocy, Jolanta08 jako stały deklarowicz nie będzie musiała zwracać 25% pomocy. Mam nadzieję, że nasz skromny wkład finansowy pomoże ulepszyć życie tego dzielnego psiaka. I wstyd mi okropnie, że w moim byłym mieście, w dzielnicy bardzo bogatych ludzi, porzucono tak okrutnie zwierzaka...