AlfaLS Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='MagdaNS']Podeślijcie konto dla Balbiny [/QUOTE] Księgową Balbinki jest [B]magda222[/B]. Ona wpłaca stałe deklaracje na Skarpetę i prosiła o przelew na to konto z którego wpłaca... Wysłać na PW? Quote
agusiazet Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='MagdaNS']Podeślijcie konto dla Balbiny [B]Czekam na decyzję agusizet i Moniki z Katowic co z pomocą dla pieska od lika1771, bo konto mi już przysłali, a wątku nie mam kiedy przeczytać.[/B][/QUOTE] MagdoNS, piesek od Lika1771 już na zdjęciu wygląda strasznie, jakby przerobiony na lwa:( W ogóle nie ma sierści, a teraz doszła jeszcze padaczka, ale jak piszą na wątku Akson walczy, stąd wnioskuję dla niego o 150 zł, z czego 25 % (37.50) jest do zwrotu, jesli czegoś nie poknociłam w liczeniu! Czy Monika mnie poprze Quote
Monika z Katowic Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='agusiazet']MagdoNS, piesek od Lika1771 już na zdjęciu wygląda strasznie, jakby przerobiony na lwa:( W ogóle nie ma sierści, a teraz doszła jeszcze padaczka, ale jak piszą na wątku Akson walczy, stąd wnioskuję dla niego o 150 zł, z czego 25 % (37.50) jest do zwrotu, jesli czegoś nie poknociłam w liczeniu! Czy Monika mnie poprze[/QUOTE] Popieram w 100%. Jestem za maksymalną pomocą dla Aksona. Quote
MagdaNS Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Teraz maksymalna pomoc to 120 zł. Rozumiem, że tyle samo dla Balbinki? Quote
Monika z Katowic Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='MagdaNS']Teraz maksymalna pomoc to 120 zł. Rozumiem, że tyle samo dla Balbinki?[/QUOTE] Masz rację - ja też uważam, że tyle samo dla Balbinki. Quote
agusiazet Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 To trzeba im tylko napisać ile mają zwrócić i sprawa załatwiona:) Quote
magenka1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 czy kwotę to oddania może wpłacać np w dwóch ratach? Quote
mamamuminka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Zasilam Skarpetę na kwotę 101 zł,która uzbierała się na moim bazarku :lol:. Podajcie proszę nr konta,a jak przelew dotrze,to proszę o potwierdzenie na wątku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198907-W-trakcie-rozliczania-buty-na-Liska-i-na-Skarpetę-im.-Talcott-do-16-01g22[/URL] Quote
MagdaNS Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dobry wieczór, przepraszam, że się rzadko pojawiam, ale mam poważnie chorego TZ i brakuje mi czasu na wszystko. Zrobiłam przelew dla Aksona i Balbinki, po 120 zł. Za pomoc dla Balbinki magda222 nic nie musi płacić, bo jest stałym deklarowiczem. Za pomoc dla Aksona będzie do zwrotu 30 zł w dowolnej formie (np. z bazarku) do 14 marca. Doszła wpłata 20 zł od magda222, bardzo dziękujemy. Mamamuminka, zaraz Ci wyślę PW i bardzo dziękuję w imieniu psiaków za pomoc!!! Quote
Tymonka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 A czy jest jakaś decyzja w sprawie misi i kai ?? Quote
agusiazet Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Anja2201']A czy jest jakaś decyzja w sprawie misi i kai ??[/QUOTE] Też byłam za!!! Tylko na dwie suczki na leczenie ile kasy można dać? Quote
Tymonka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 nas każdy grosz ratuje , a czy to musi być koniecznie leczenie , bo tu bardziej chodzi o utrzymanie , na leczenie potrzeba nam 40 zł (prześwietlenie płuc) na razie . i jeszcze zacytuję [QUOTE][B]magenka1[/B] czy kwotę to oddania może wpłacać np w dwóch ratach?[/QUOTE] Quote
agusiazet Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Co do zwrotu, to pewnie nie ma przeciwwskazań, aby oddać w dwóch ratach. Na utrzymanie staruszek wnioskuję zatem o 150 zł. co Inne ciotki na to? Quote
maciaszek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='MagdaNS']mam poważnie chorego TZ i brakuje mi czasu na wszystko.[/QUOTE]Dużo zdrowia dla TZ i siły dla Ciebie! Quote
Monika z Katowic Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='agusiazet']Co do zwrotu, to pewnie nie ma przeciwwskazań, aby oddać w dwóch ratach. Na utrzymanie staruszek wnioskuję zatem o 150 zł. co Inne ciotki na to?[/QUOTE] Tak - ale dajmy im kwotę maksymalną czyli 120 zł. Quote
MagdaNS Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 120 zł dla obu czy 120 dla każdej? edit: mam jeszcze jeden problem. Jedna z dogomaniaczek robiła bazarek książkowy na Skarpetę im. Talcott. Bazarek zakończył się 3 miesiące temu. Ludzie z wielkim opóźnieniem dostali przesyłki, ciotka się tłumaczyła chorobami w rodzinie. Mijają właśnie 3 miesiące od zakończenia bazarku, do dziś nie ma rozliczenia ani wpłaty do Skarpety, mimo moich próśb i monitów na tamtym wątku, główna bohaterka ma mnie chyba w głębokim poważaniu, bo mimo, że loguje się na dogo, nic nie odpowiada. I co ja mam z tym fantem zrobić???? Quote
agusiazet Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Zgłosić na czarne kwiatki, trzy miesiące to sporo czasu, aby się wytłumaczyć! Quote
Monika z Katowic Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Zdecydowanie - Czarne Kwiatki. :( Wygląda na to, że dziewczyna zrobiła bazarek... dla siebie, a nie dla Skarpety. Quote
agusiazet Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='MagdaNS']120 zł dla obu czy 120 dla każdej? edit: mam jeszcze jeden problem. Jedna z dogomaniaczek robiła bazarek książkowy na Skarpetę im. Talcott. Bazarek zakończył się 3 miesiące temu. Ludzie z wielkim opóźnieniem dostali przesyłki, ciotka się tłumaczyła chorobami w rodzinie. Mijają właśnie 3 miesiące od zakończenia bazarku, do dziś nie ma rozliczenia ani wpłaty do Skarpety, mimo moich próśb i monitów na tamtym wątku, główna bohaterka ma mnie chyba w głębokim poważaniu, bo mimo, że loguje się na dogo, nic nie odpowiada. I co ja mam z tym fantem zrobić????[/QUOTE] Dla każdej! Wg mnie! Quote
mamamuminka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Przelew na 101 zł właśnie poszedł :lol:. Quote
Monika z Katowic Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [quote name='mamamuminka']Przelew na 101 zł właśnie poszedł :lol:.[/QUOTE] Z całego serca dziękujemy!!!:Rose::Rose: Quote
magda222 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Wczoraj wpłynęło na Balbinkowe konto 120 zł. Bardzo bardzo dziękujemy!!! Quote
Akrum Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='MagdaNS']edit: mam jeszcze jeden problem. Jedna z dogomaniaczek robiła bazarek książkowy na Skarpetę im. Talcott. Bazarek zakończył się 3 miesiące temu. Ludzie z wielkim opóźnieniem dostali przesyłki, ciotka się tłumaczyła chorobami w rodzinie. Mijają właśnie 3 miesiące od zakończenia bazarku, do dziś nie ma rozliczenia ani wpłaty do Skarpety, mimo moich próśb i monitów na tamtym wątku, główna bohaterka ma mnie chyba w głębokim poważaniu, bo mimo, że loguje się na dogo, nic nie odpowiada. I co ja mam z tym fantem zrobić????[/QUOTE] a pisałaś do niej na pw? może zapomniała o tym bazarku... albo że to było na skarpetę przeznaczone... a co to za cioteczka tak postąpiła?? Quote
MagdaNS Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Prosiłam kilka razy na wątku bazarku, czy pisałam PW to już nie pamiętam, zaraz po bazarku wysyłałam jej konto Skarpety. Bazarek książkowy reklamował się na tym wątku, więc można się cofnąć do postu 788 tam jest link. C[B]iotki, u mnie sytuacja zdrowotna TZa jest w tej chwili bardzo poważnie zła, naprawdę nie wiem, kiedy następnym razem będę na dogo. Bardzo proszę agusięzet i Monikę z Katowic o dzielne zastępstwo i reagowanie na prośby o pomoc, jeśli będzie potrzebny przelew, to piszcie do mnie na e-mail.[/B] Quote
Recommended Posts