Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

[quote name='MagdaNS']Podeślijcie konto dla Balbiny
[/QUOTE]
Księgową Balbinki jest [B]magda222[/B]. Ona wpłaca stałe deklaracje na Skarpetę i prosiła o przelew na to konto z którego wpłaca... Wysłać na PW?

Posted

[quote name='MagdaNS']Podeślijcie konto dla Balbiny
[B]Czekam na decyzję agusizet i Moniki z Katowic co z pomocą dla pieska od lika1771, bo konto mi już przysłali, a wątku nie mam kiedy przeczytać.[/B][/QUOTE]

MagdoNS, piesek od Lika1771 już na zdjęciu wygląda strasznie, jakby przerobiony na lwa:( W ogóle nie ma sierści, a teraz doszła jeszcze padaczka, ale jak piszą na wątku Akson walczy, stąd wnioskuję dla niego o 150 zł, z czego 25 % (37.50) jest do zwrotu, jesli czegoś nie poknociłam w liczeniu! Czy Monika mnie poprze

Posted

[quote name='agusiazet']MagdoNS, piesek od Lika1771 już na zdjęciu wygląda strasznie, jakby przerobiony na lwa:( W ogóle nie ma sierści, a teraz doszła jeszcze padaczka, ale jak piszą na wątku Akson walczy, stąd wnioskuję dla niego o 150 zł, z czego 25 % (37.50) jest do zwrotu, jesli czegoś nie poknociłam w liczeniu! Czy Monika mnie poprze[/QUOTE]

Popieram w 100%.
Jestem za maksymalną pomocą dla Aksona.

Posted

Zasilam Skarpetę na kwotę 101 zł,która uzbierała się na moim bazarku :lol:.
Podajcie proszę nr konta,a jak przelew dotrze,to proszę o potwierdzenie na wątku

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198907-W-trakcie-rozliczania-buty-na-Liska-i-na-Skarpetę-im.-Talcott-do-16-01g22[/URL]

Posted

Dobry wieczór,
przepraszam, że się rzadko pojawiam, ale mam poważnie chorego TZ i brakuje mi czasu na wszystko.
Zrobiłam przelew dla Aksona i Balbinki, po 120 zł.
Za pomoc dla Balbinki magda222 nic nie musi płacić, bo jest stałym deklarowiczem.
Za pomoc dla Aksona będzie do zwrotu 30 zł w dowolnej formie (np. z bazarku) do 14 marca.
Doszła wpłata 20 zł od magda222, bardzo dziękujemy.
Mamamuminka, zaraz Ci wyślę PW i bardzo dziękuję w imieniu psiaków za pomoc!!!

Posted

nas każdy grosz ratuje , a czy to musi być koniecznie leczenie , bo tu bardziej chodzi o utrzymanie , na leczenie potrzeba nam 40 zł (prześwietlenie płuc) na razie .

i jeszcze zacytuję
[QUOTE][B]magenka1[/B]
czy kwotę to oddania może wpłacać np w dwóch ratach?[/QUOTE]

Posted

120 zł dla obu czy 120 dla każdej?

edit: mam jeszcze jeden problem. Jedna z dogomaniaczek robiła bazarek książkowy na Skarpetę im. Talcott. Bazarek zakończył się 3 miesiące temu. Ludzie z wielkim opóźnieniem dostali przesyłki, ciotka się tłumaczyła chorobami w rodzinie. Mijają właśnie 3 miesiące od zakończenia bazarku, do dziś nie ma rozliczenia ani wpłaty do Skarpety, mimo moich próśb i monitów na tamtym wątku, główna bohaterka ma mnie chyba w głębokim poważaniu, bo mimo, że loguje się na dogo, nic nie odpowiada. I co ja mam z tym fantem zrobić????

Posted

[quote name='MagdaNS']120 zł dla obu czy 120 dla każdej?

edit: mam jeszcze jeden problem. Jedna z dogomaniaczek robiła bazarek książkowy na Skarpetę im. Talcott. Bazarek zakończył się 3 miesiące temu. Ludzie z wielkim opóźnieniem dostali przesyłki, ciotka się tłumaczyła chorobami w rodzinie. Mijają właśnie 3 miesiące od zakończenia bazarku, do dziś nie ma rozliczenia ani wpłaty do Skarpety, mimo moich próśb i monitów na tamtym wątku, główna bohaterka ma mnie chyba w głębokim poważaniu, bo mimo, że loguje się na dogo, nic nie odpowiada. I co ja mam z tym fantem zrobić????[/QUOTE]

Dla każdej! Wg mnie!

Posted

[quote name='MagdaNS']edit: mam jeszcze jeden problem. Jedna z dogomaniaczek robiła bazarek książkowy na Skarpetę im. Talcott. Bazarek zakończył się 3 miesiące temu. Ludzie z wielkim opóźnieniem dostali przesyłki, ciotka się tłumaczyła chorobami w rodzinie. Mijają właśnie 3 miesiące od zakończenia bazarku, do dziś nie ma rozliczenia ani wpłaty do Skarpety, mimo moich próśb i monitów na tamtym wątku, główna bohaterka ma mnie chyba w głębokim poważaniu, bo mimo, że loguje się na dogo, nic nie odpowiada. I co ja mam z tym fantem zrobić????[/QUOTE]
a pisałaś do niej na pw?
może zapomniała o tym bazarku... albo że to było na skarpetę przeznaczone...

a co to za cioteczka tak postąpiła??

Posted

Prosiłam kilka razy na wątku bazarku, czy pisałam PW to już nie pamiętam, zaraz po bazarku wysyłałam jej konto Skarpety. Bazarek książkowy reklamował się na tym wątku, więc można się cofnąć do postu 788 tam jest link.

C[B]iotki, u mnie sytuacja zdrowotna TZa jest w tej chwili bardzo poważnie zła, naprawdę nie wiem, kiedy następnym razem będę na dogo. Bardzo proszę agusięzet i Monikę z Katowic o dzielne zastępstwo i reagowanie na prośby o pomoc, jeśli będzie potrzebny przelew, to piszcie do mnie na e-mail.[/B]