Ajula Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 zrobiłam przelew na styczeń Ps. sharka powinnaś dostać tytuł "ambasadorka marki Talcott" :D Quote
FLY Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 troszkę zaspamuje, ale tematycznie;) jak ktoś jeszcze nie odwiedził bazarku w 50% na Skarpetę to zapraszam - 3 ostatnie dni! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250388-YES-APART-KRUK-Inglot-e-papieros-na-Psiegrane-Marzenia-i-skarp-im-Talcott-do-02-02[/url] Quote
sharka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Ajula']zrobiłam przelew na styczeń Ps. sharka powinnaś dostać tytuł "ambasadorka marki Talcott" :D[/QUOTE] bo to dobra marka, dziewczyny działają sprawnie i przejrzyście :) no i lubię psiaki z tej strony tęczy :D Quote
agusiazet Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Nowości finansowe - wpłaty: ewakrakow +30 zł - zwrot za Rysia asikowska +20 zł - za I asuniab +10 zł - za II Ajula +10 zł - za I Stan konta 657,83 zł Quote
sharka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Proszę skarpetę o dofinansowanie dziadeczka Żwirka z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246801-Oddam-Ci-całą-moją-milość-Tylko-mnie-przytul-weź-na-ręce-ŻWIREK-Staruszek[/URL] Żwirek ma ok 16 lat, do niedawna żył w opuszczonym domu. Jeśli można to proszę o kwotę 120 zł, na karmę. Chłopak wg słów ocelot b[COLOR=#000000]ędzie jadł hepatic.[/COLOR] Quote
Jolanta08 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='agusiazet']Jestem za pomocą dla Żwirka:)[/QUOTE] Jestem tego samego zdania :lol: Quote
sharka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='agusiazet']Jestem za pomocą dla Żwirka:)[/QUOTE] [quote name='Jolanta08']Jestem tego samego zdania :lol:[/QUOTE] dziękuję :D Quote
agusiazet Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Proszę o dane do przelewu dla Żwirka:) Quote
Monika z Katowic Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='agusiazet']Proszę o dane do przelewu dla Żwirka:)[/QUOTE] Oczywiście też jestem za i życzę Żwirkowi smacznego hepaticu. :) Quote
sharka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 dziękuję, poproszę ocelot o podanie danych do przelewu :) Quote
agusiazet Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Pieniążki dla Żwirka dzisiaj przelane. Otrzymałam deklaracje od KasiKia, Nuncek, Moniki z Katowic, Ukrytego Smoka, Ajuli, dziękuję. Stan konta wynosi 597 zł 83 gr. Quote
sharka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 co się stało z banerkiem skarpetowym - od teraz jest tylko 1? Quote
Monika z Katowic Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='sharka']co się stało z banerkiem skarpetowym - od teraz jest tylko 1?[/QUOTE] [COLOR=#0000cd][FONT=comic sans ms] Ojej! Faktycznie nie ma innych banerków. Ale ten, który pozostał, jest ładny i aktywny - wystarczy skopiować:[/FONT][/COLOR] [INDENT][INDENT][INDENT][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-dla-starszych-piesków-w-potrzebie"][IMG]http://i49.tinypic.com/t05do9.gif[/IMG][/URL] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] Quote
joaaa Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 No właśnie, ja też chciałam zapytać o ten większy banerek. ;) Bo go wcięło. A ja go wolę, bo tam jest napisane, że dla staruszków. Quote
ocelot Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 W imieniu Żwirka i swoim bardzo dziękujemy:) 120 zł. już na koncie, jak tylko lecznica wyśle fakturę za karmę to zapłacimy Quote
wiewoira Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Witam serdecznie ;) Chciałam prosić o pomoc dla naszego dziadziunia Tolunia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250647-Staruszek-TOLO-traci-wzrok-może-stracić-życie-Liczy-się-każdy-dzień-!!!?p=21822364#post21822364[/URL] Toluś trafił do schroniska końcem października 2013 w opłakanym stanie,pokryty brudem,w większości bez sierści i tak wynędzniały że ledwo trzymał się na nogach.Jednak wole życia ma wielką i powolutku wracały mu siły,niestety w warunkach schroniskowych nigdy nie odzyska pełni sił :( Udało nam się zrobić mu podstawowe badania[morfologia i biochem.] na koszt schroniska i w sobotę 15.02.2014 chcemy zawieźć chłopaka do hoteliku u [B][I]dexterki.[/I][/B] gdzie przebywa już jeden z naszych podopiecznych Jurand. Proszę wspomóżcie Tolka bo na pewno bedą potrzebne pieniążki na dokładniejsze badania [usg prostaty] i leczenie żeby chłopak na powrót stał się pięknym psiakiem. Z góry bardzo dziękuję za pozytywne przyjęcie mojej prośby. Quote
Monika z Katowic Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='wiewoira']Witam serdecznie ;) Chciałam prosić o pomoc dla naszego dziadziunia Tolunia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250647-Staruszek-TOLO-traci-wzrok-może-stracić-życie-Liczy-się-każdy-dzień-!!!?p=21822364#post21822364[/URL] Toluś trafił do schroniska końcem października 2013 w opłakanym stanie,pokryty brudem,w większości bez sierści i tak wynędzniały że ledwo trzymał się na nogach.Jednak wole życia ma wielką i powolutku wracały mu siły,niestety w warunkach schroniskowych nigdy nie odzyska pełni sił :( Udało nam się zrobić mu podstawowe badania[morfologia i biochem.] na koszt schroniska i w sobotę 15.02.2014 chcemy zawieźć chłopaka do hoteliku u [B][I]dexterki.[/I][/B] gdzie przebywa już jeden z naszych podopiecznych Jurand. Proszę wspomóżcie Tolka bo na pewno bedą potrzebne pieniążki na dokładniejsze badania [usg prostaty] i leczenie żeby chłopak na powrót stał się pięknym psiakiem. Z góry bardzo dziękuję za pozytywne przyjęcie mojej prośby.[/QUOTE] Uważam, że pomoc Skarpety w kwocie 120 złotych jest niezbędna! "Niedźwiadek" Tolo jest niesamowity!:loveu: Quote
sharka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='joaaa']No właśnie, ja też chciałam zapytać o ten większy banerek. ;) Bo go wcięło. [U]A ja go wolę, bo tam jest napisane, że dla staruszków[/U].[/QUOTE] dokładnie :] pojawia się i znika... Quote
Monika z Katowic Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='sharka']dokładnie :] pojawia się i znika...[/QUOTE] Niestety nie wiem kogo zapytać o ten tajemniczy, znikający banerek Skarpety im.Talcott...:shake: Quote
dexterka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Przyznam się,że dopiero z wątku Juranda , któremu Skarpeta pomogła dowiedziałam się o tym wątku. Fantastyczna robota dziewczyny. Bardzo proszę o pw z danymi konta, będę wspierać co jakiś czas Skarpetę :) Quote
Monika z Katowic Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='dexterka']Przyznam się,że dopiero z wątku Juranda , któremu Skarpeta pomogła dowiedziałam się o tym wątku. Fantastyczna robota dziewczyny. Bardzo proszę o pw z danymi konta, będę wspierać co jakiś czas Skarpetę :)[/QUOTE] Konto Skarpety przesłane. W imieniu psów-staruszków wielkie dzięki.:loveu: Quote
agusiazet Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Jestem za pomocą dla Tola:) Tylko wiewoira będziesz zobowiązana do zwrotu 30 zł na konto Skarpety w terminie do 6 tygodni od udzielenia wsparcia, odpowiada? Quote
wiewoira Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='agusiazet']Jestem za pomocą dla Tola:) Tylko wiewoira będziesz zobowiązana do zwrotu 30 zł na konto Skarpety w terminie do 6 tygodni od udzielenia wsparcia, odpowiada?[/QUOTE] Oczywiście że odpowiada ;) Dziękuję bardzo bardzo w imieniu swoim i Toleczka :loveu: Quote
Recommended Posts