agat21 Posted April 21 Posted April 21 Dnia 20.04.2026 o 09:55, asikowska napisał: Przelew poszedł. Pozdrawiam. Przelew w wysokości 400 zł dotarł na konto Samisia - ogromnie dziękuję!! 1 Quote
Sara2011 Posted May 10 Posted May 10 Chciałabym prosić, jeśli to możliwe o wsparcie dla starej, schorowanej Frezji z padaczką. Frezja została uratowana z Radys. Od 8 lat utrzymywana jest w hotelu/DT, niestety większość deklarowiczów rozmyła się i przestała pomagać, została garstka osób, których deklaracje nie pokrywają nawet miesięcznych kosztów DT. Do tego Frezja zażywa wiele różnych leków-na padaczkę (luminal, gabapentyna) , na tarczycę, na wątrobę . Konieczne jest zapewnienie jej pieluch bo już nie zawsze kontroluje wydalanie. Do tego dochodzi specjalna karma dla wątrobowców. Można by podsumować, ze to studnia bez dna. Obecnie przypałętały się okropne biegunki, konieczna jest wizyta wet a ten na pewno zleci szereg badań. Przyznam, że jestem pod ścianą. Stąd ta prośba, choć proszenie przychodzi mi ciężko. Będę niezmiernie wdzięczną za jakąkolwiek pomoc. https://www.dogomania.com/forum/topic/345793-frezja-z-radys-z-padaczką-spondylozą-głuchotą-od-11102023-w-dt-w-krakowie/ 1 Quote
Monika z Katowic Posted May 13 Author Posted May 13 Dnia 10.05.2026 o 20:51, Sara2011 napisał: Chciałabym prosić, jeśli to możliwe o wsparcie dla starej, schorowanej Frezji z padaczką. Frezja została uratowana z Radys. Od 8 lat utrzymywana jest w hotelu/DT, niestety większość deklarowiczów rozmyła się i przestała pomagać, została garstka osób, których deklaracje nie pokrywają nawet miesięcznych kosztów DT. Do tego Frezja zażywa wiele różnych leków-na padaczkę (luminal, gabapentyna) , na tarczycę, na wątrobę . Konieczne jest zapewnienie jej pieluch bo już nie zawsze kontroluje wydalanie. Do tego dochodzi specjalna karma dla wątrobowców. Można by podsumować, ze to studnia bez dna. Obecnie przypałętały się okropne biegunki, konieczna jest wizyta wet a ten na pewno zleci szereg badań. Przyznam, że jestem pod ścianą. Stąd ta prośba, choć proszenie przychodzi mi ciężko. Będę niezmiernie wdzięczną za jakąkolwiek pomoc. https://www.dogomania.com/forum/topic/345793-frezja-z-radys-z-padaczką-spondylozą-głuchotą-od-11102023-w-dt-w-krakowie/ Ustaliłyśmy ze Skarbnikiem Skarpety, że schorowana Frezja otrzyma wsparcie w kwocie 400 złotych. Quote
Sara2011 Posted May 13 Posted May 13 Dnia 13.05.2026 o 11:09, Monika z Katowic napisał: Ustaliłyśmy ze Skarbnikiem Skarpety, że schorowana Frezja otrzyma wsparcie w kwocie 400 złotych. Z całego serca dziękuję Skarpecie za wsparcie . Quote
Recommended Posts