Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

U Lenki dziś w porządku - nic złego się nie działo. Dziewczynka sama wchodzi do budy i powoli z niej wychodzi. Buda jest ocieplona, dodatkowo wyścielona, ona nie marznie. Mimo wszystko mam nadzieję, że zrobi się jutro już całkiem ciepło. Nie ma tam ogrzewania :-(. Podobno uspokoiła się już trochę i przyjaźniej reaguje na inne pieski.
dziękuję za zakup leków, jak tylko dojadą to je zawiozę do hotelu. Nie jestem neurologiem, nie mogę sama zadecydować o postępowaniu, ale dziękuję za informacje na temat postępowania w podobnych przypadkach. Zobaczymy w ciągu najbliższych 2 tygodni jak podziałają te, które przyjdą. Jeśli nie będzie dużej poprawy będę dawać znać.
Mam pytanie - czy leki przyjdą na mój adres?

Badanie ginekologiczne - suczka miała ropomacicze, jest wysterylizowana. Śledząc wątek można przypuszczać, że kiedyś rodziła (wygląd sutków po jej przywiezieniu- wycieńczonej). Po 2 dniach było by prawdopodobnie bardzo trudno powiedzieć cokolwiek każdemu lekarzowi. Ja też się konsultowałam...
Ja będę w hotelu jutro, moja koleżanka Beatka w sobotę. Damy znać co i jak u małej, wygłaskam ją za każdego:-).

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam u Lenki,
cudo wygrzewało się na w swoim boksie na słonku, siedziała grzecznie, bawiłyśmy się troszkę. jest spokojna, je, pije, jest grzeczna. Załatwia się na zewnątrz, oswoiła się ze swoim sąsiedztwem. Ona jest kochana, podobnie jak Łapek, Szarik, Jerry i reszta wspaniałego sąsiedztwa..
Dziś w Krakowie było bardzo ładnie, oby tak było dalej.
Będę kilka dni poza internetem, pozdr.

Posted

[quote name='fizia']Cieszę się, że Lenka czuje się dobrze i jest spokojna, oby tak dalej.[/QUOTE]

i ja się cieszę !
leki wysłane wczoraj (na adres: Kraków, Na Wiankach)
mam nadzieję, że na poniedziałek pocztowcy dostarczą :)

Posted

[quote name='mari23']i ja się cieszę !
leki wysłane wczoraj (na adres: Kraków, Na Wiankach)
mam nadzieję, że na poniedziałek pocztowcy dostarczą :)[/QUOTE]

Mialo co prawda pojsc na Iwonowice, ale ok, powiem drugiej siostrze aby odebrala i zawiozla. A na kogo wyslalas - na Sabine czy Iwone?

[quote name='andzia69']czy Lence ewentualnie potrzebny np. Luminal? bo mam takowy...

cieszę się, ze Lencia ma się dobrze:):)[/QUOTE]

Chyba w tym momecie nie... Ale dzieki za propozycje i zapisuje sobie a zapytam przy okazji weta - w poniedzialek ;-)

Posted

[quote name='krakowianka.fr']Mialo co prawda pojsc na Iwonowice, ale ok, powiem drugiej siostrze aby odebrala i zawiozla. A na kogo wyslalas - na Sabine czy Iwone?

[/QUOTE]

na Iwonę.... taki adres dostałam do wysyłki na PW

Posted

Witam, jak wroce zalacze filmik z mala ale aktualnie jestes daleko poza domem. Pytalam co z lekami, bo teraz mnie nie ma, pytalam na forum na jaki adres przyjda, bo krakowianka.fr podawala jeden adres, ja drugi, a teraz nie jestem w stanie wiele zdzialac, mam tylko nadzieje, ze na poczcie przesylke wydadza mojej rodzinie...
skontaktuje sie z BeataDz w sprawie lekow, mam nadzieje, ze bedzie je mogla dowiezc. niedobrze!
mialo byc tak latwo, a teraz musze zza oceanu to organizowac :-(

Posted

[quote name='iwoniam']Witam, jak wroce zalacze filmik z mala ale aktualnie jestes daleko poza domem. Pytalam co z lekami, bo teraz mnie nie ma, pytalam na forum na jaki adres przyjda, bo krakowianka.fr podawala jeden adres, ja drugi, a teraz nie jestem w stanie wiele zdzialac, mam tylko nadzieje, ze na poczcie przesylke wydadza mojej rodzinie...
skontaktuje sie z BeataDz w sprawie lekow, mam nadzieje, ze bedzie je mogla dowiezc. niedobrze!
mialo byc tak latwo, a teraz musze zza oceanu to organizowac :-([/QUOTE]

dostałam tylko jeden adres.... ten, na który wysłałam

Posted

[quote name='krakowianka.fr']Ale super zdjecia...

Ad adresu - zalatwiam inaczej odbior. No problem.[/QUOTE]

ufff. to dobrze...

a Lenka śliczna na tych fotkach, widziałam ją 2 lub 3 razy, ona jest taka kochana, tak bardzo cieszy sie i tuli do człowieka.....
wierzcie mi, gdyby mój dom nie był tak straszliwie zapsiony (11 ! + kot kaleka)....
ale co ja tu wypisuję - toż ona ma już krakowiankę !