Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='taks']Tak jak wcześniej pisałam , za kolejny bazarek planuję się zabrać zaraz po powrocie z urlopu, czyli na przełomie sierpnia i września będzie gotowy.
Rzeczy (w dwóch wielkich pudłach ) juz czekają uszyte - będzie w czym wybierać:lol:

Zaraz po otwarciu link do nowego bazarku jak zwykle wkleję i tu na wątku i w reklamach bazarków[/QUOTE]

Weee! :multi:
Czekam z niecierpliwością :) Mam nadzieję, że będzie jakaś czarna obróżka z wzorkiem? ;)

Posted

[quote name='klimejszyn']a ja liczę na zaciski dla mężczyzny, bo zawsze wiecej kwiatkowych jest, a obróżki Taksowe uwielbiamy i planujemy zakupić kolejne :D[/QUOTE]

Ale mężczyzna też może nosić kwiatki! Mój ma tylko kwiatki taksowe :lol:

Posted

[quote name='joanna83']Ale mężczyzna też może nosić kwiatki! Mój ma tylko kwiatki taksowe :lol:[/QUOTE]

ano mój psiak ma dwie obróżki w kwiatki od Taks, ale mama mówi, że on już tak poważnieje i prosi, żebym nie robiła z niego kobity :D

Posted

A ja mam pytanie z trochę innej beczki - kiedy będzie można jakieś kubraczki zamówić/kupić? Zbliża się jesień i chlapy a ja mam tylko po jednym ubranku dla kundli i nie mają na zmianę jak te się zamoczą/ubrudzą...

Posted

[quote name='joaaa']Kurcze, przestańcie tu pisać, bo ja tez ciągle myślę, że jest nowy bazarek. :D[/QUOTE]

to jak będzie ten link i tu trafisz to DAJ CYNKA!!! dla Tuliny musze kupic cos nowego...kolorowego..w nagrode, ze nie nawiała mi jak bylismy nad jeziorem

Posted

[quote name='paulaa.']Taks dzisiaj powróciła z urlopu, bo widziałam, że była online, więc bazarek pewnie wkrótce. ;)[/QUOTE]
Tak jest , dzis niestety laba się definitywnie skonczyła i trzeba brać się do roboty.
Rzeczy przygotowałam jeszcze przed urlopem ale wszystko trzeba jeszcze pofotografować, pomierzyc, opisać - pare dni zejdzie.
Ale co to juz na prawdę ostatnie chwile czekania i bazarro ruszy

Posted

[quote name='taks']Tak jest , dzis niestety laba się definitywnie skonczyła i trzeba brać się do roboty.
Rzeczy przygotowałam jeszcze przed urlopem ale wszystko trzeba jeszcze pofotografować, pomierzyc, opisać - pare dni zejdzie.
Ale co to juz na prawdę ostatnie chwile czekania i bazarro ruszy[/QUOTE]
To super ;) - ale tak naprawdę to myślałam, że już :lol::evil_lol:, wskoczyłam na wątek jak poparzona :roll:, a tu zong trzeba jeszcze poczekać ha, ha ha ;):evil_lol: ale emocje.....

Posted

[quote name='haliza']To super ;) - ale tak naprawdę to myślałam, że już :lol::evil_lol:, wskoczyłam na wątek jak poparzona :roll:, a tu zong trzeba jeszcze poczekać ha, ha ha ;):evil_lol: ale emocje.....[/QUOTE]

jak w thrillerze:diabloti: jeszcze będziemy się bić o te obróżki :cool1: