Misia&Ruby Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='taks']Tak jak wcześniej pisałam , za kolejny bazarek planuję się zabrać zaraz po powrocie z urlopu, czyli na przełomie sierpnia i września będzie gotowy. Rzeczy (w dwóch wielkich pudłach ) juz czekają uszyte - będzie w czym wybierać:lol: Zaraz po otwarciu link do nowego bazarku jak zwykle wkleję i tu na wątku i w reklamach bazarków[/QUOTE] Weee! :multi: Czekam z niecierpliwością :) Mam nadzieję, że będzie jakaś czarna obróżka z wzorkiem? ;) Quote
klimejszyn Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 a ja liczę na zaciski dla mężczyzny, bo zawsze wiecej kwiatkowych jest, a obróżki Taksowe uwielbiamy i planujemy zakupić kolejne :D Quote
joanna83 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='klimejszyn']a ja liczę na zaciski dla mężczyzny, bo zawsze wiecej kwiatkowych jest, a obróżki Taksowe uwielbiamy i planujemy zakupić kolejne :D[/QUOTE] Ale mężczyzna też może nosić kwiatki! Mój ma tylko kwiatki taksowe :lol: Quote
klimejszyn Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='joanna83']Ale mężczyzna też może nosić kwiatki! Mój ma tylko kwiatki taksowe :lol:[/QUOTE] ano mój psiak ma dwie obróżki w kwiatki od Taks, ale mama mówi, że on już tak poważnieje i prosi, żebym nie robiła z niego kobity :D Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 taks, a nie masz możliwości uszycia czegoś do 1,3 cm? mi się marzy taka w kwiatki :( może być i 1 cm.. Quote
paulaa. Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Czekam niecierpliwie na bazarek i cudeńka od taks. :cool3: Quote
*Monia* Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 A ja mam pytanie z trochę innej beczki - kiedy będzie można jakieś kubraczki zamówić/kupić? Zbliża się jesień i chlapy a ja mam tylko po jednym ubranku dla kundli i nie mają na zmianę jak te się zamoczą/ubrudzą... Quote
paulaa. Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Podłączam się do pytania, bo sama bym była chętna na kubraczek, mój nie ma jeszcze żadnego. ;) Quote
Inari Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 zagladam tu co dzień- nie moge się juz doczekać :-) Quote
Marchewkowy Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ja to samo, jak tylko pojawia się post to patrze czy to nie przypadkiem link do bazarku ;) Quote
joaaa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kurcze, przestańcie tu pisać, bo ja tez ciągle myślę, że jest nowy bazarek. :D Quote
anita_happy Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='joaaa']Kurcze, przestańcie tu pisać, bo ja tez ciągle myślę, że jest nowy bazarek. :D[/QUOTE] to jak będzie ten link i tu trafisz to DAJ CYNKA!!! dla Tuliny musze kupic cos nowego...kolorowego..w nagrode, ze nie nawiała mi jak bylismy nad jeziorem Quote
Culineo Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 jak tak samo lece na łeb na szyje, bo moze to już ! :D Quote
paulaa. Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Taks dzisiaj powróciła z urlopu, bo widziałam, że była online, więc bazarek pewnie wkrótce. ;) Quote
taks Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='paulaa.']Taks dzisiaj powróciła z urlopu, bo widziałam, że była online, więc bazarek pewnie wkrótce. ;)[/QUOTE] Tak jest , dzis niestety laba się definitywnie skonczyła i trzeba brać się do roboty. Rzeczy przygotowałam jeszcze przed urlopem ale wszystko trzeba jeszcze pofotografować, pomierzyc, opisać - pare dni zejdzie. Ale co to juz na prawdę ostatnie chwile czekania i bazarro ruszy Quote
haliza Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='taks']Tak jest , dzis niestety laba się definitywnie skonczyła i trzeba brać się do roboty. Rzeczy przygotowałam jeszcze przed urlopem ale wszystko trzeba jeszcze pofotografować, pomierzyc, opisać - pare dni zejdzie. Ale co to juz na prawdę ostatnie chwile czekania i bazarro ruszy[/QUOTE] To super ;) - ale tak naprawdę to myślałam, że już :lol::evil_lol:, wskoczyłam na wątek jak poparzona :roll:, a tu zong trzeba jeszcze poczekać ha, ha ha ;):evil_lol: ale emocje..... Quote
AgataP Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='haliza']To super ;) - ale tak naprawdę to myślałam, że już :lol::evil_lol:, wskoczyłam na wątek jak poparzona :roll:, a tu zong trzeba jeszcze poczekać ha, ha ha ;):evil_lol: ale emocje.....[/QUOTE] jak w thrillerze:diabloti: jeszcze będziemy się bić o te obróżki :cool1: Quote
Culineo Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ciekawe czy będzie licytacja czy kup teraz :D Quote
Kajusza Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='klaudusia0219']ciekawe czy będzie licytacja czy kup teraz :D[/QUOTE] u Taks nie ma licytacji ;-) Quote
Recommended Posts