AlfaLS Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kochany Parysku mam dla Ciebie dobre wiadomości - mamy pierwsze pieniądze na Twoim koncie :multi:. Doszły wpłaty : - od Ranias 20 zł./ za dwa miesiące/, - od Polubek 5 zł., - od Malicji 20 zł., - od UBOCZE 30 zł. / za dwa miesiące/. - od Nikusa 10 zł. - od Livki 10 zł. Razem: 95 zł.[B] BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!![/B] Kaja mam do Ciebie prośbę - może napisz do moda, zeby mi oddał któryś z pierwszych postów? Ja mam dopiero 8 i nie jestem pewna czy rozliczenia w 8-mym poście to nie za daleko:shake:. Zerknij jak ja to robię u Mikuni, Postera czy Dylanki - wydaje mi się że tak jest czytelnie i darczyńcy nie muszą daleko szukać ;). Quote
UBOCZE Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Pokaż się, nasz Parysku - biedaku... ... a deklaracji wciąż brakuje....:-( Quote
Szarotka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 O jej i tak maly ruch na watku :(:( Parysek cos to kiepsko wyglada :(:( Quote
kaja555 Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [quote name='AlfaLS']Kochany Parysku mam dla Ciebie dobre wiadomości - mamy pierwsze pieniądze na Twoim koncie :multi:. Doszły wpłaty : - od Ranias 20 zł./ za dwa miesiące/, - od Polubek 5 zł., - od Malicji 20 zł., - od UBOCZE 30 zł. / za dwa miesiące/. - od Nikusa 10 zł. - od Livki 10 zł. Razem: 95 zł.[B] BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!![/B] Kaja mam do Ciebie prośbę - może napisz do moda, zeby mi oddał któryś z pierwszych postów? Ja mam dopiero 8 i nie jestem pewna czy rozliczenia w 8-mym poście to nie za daleko:shake:. Zerknij jak ja to robię u Mikuni, Postera czy Dylanki - wydaje mi się że tak jest czytelnie i darczyńcy nie muszą daleko szukać ;).[/QUOTE] 4 post może być? to napiszę a póki co to wkleję wpływy na pierwszą Quote
zuziaM Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Deski juz beda dzisiaj, wiec budka dla Paryska powinna byc gotowa w tym tygodniu juz. Jesli chcecie Paryska juz przywiezc, to poki co jest wolny kojec, bo nie mamy transportu dla kudlatej Kropki z Krotoszyna do mnie. A potem Paryska przeprowadze do Mikuni do nowiutkiej budki. Wiec mozna go przywozic chocby dzisiaj .... [B]tylko prosze, nie w sobote (!)[/B] , bo nie bedzie mnie od rana do wieczora. A i jest prosba do ... chyba Nikus bedzie jechal (?), czy daloby sie zabrac z Wroclawia jedna cioteczke do mnie ? Jest opiekunka mojej hotelowej dzikuski Buni i namowilam, zeby przyjechala, zobaczyla na wlasne oczy, jak Bunia sie zachowuje, jak sie zmienila ..... To wazne w szukaniu dla niej domu, bo nie kazdy bedzie dla niej odpowiedni ... to bardzo przerazona dzuikuseczka ..... Quote
ranias Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Czy to znaczy, że piesio może już pakować walizki :-) Quote
AlfaLS Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='kaja555']4 post może być? to napiszę a póki co to wkleję wpływy na pierwszą[/QUOTE] Dla mnie może być tylko jak już go bedę miała to dopiszesz w pierwszym pod deklaracjami że rozliczenie wpłat w 4, ok?;) Zuziu, oczywiście że Paryska będzie wiózł Nikuś, któżby inny?;) Jednak jest on narazie poza domem, wraca chyba w sobotę to ewentualny transport byłby po jego powrocie;). Wolałabym go z tego wyjazdu nie odwoływać choć mówił, że jak będzie trzeba to mamy dzwonić:roll:. Jak wróci to zapytamy o ta Ciotkę z Wrocławia, ok? Quote
Szarotka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ciotki rozsylajcie pw. bo nie bedzie na utrzymanie Paryska........... Quote
UBOCZE Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Gdyby znalazło się jeszcze 50 osób wpłacających po pięć złotych miesięcznie, to Parysek mógłby już śmigać do hoteliku po nowe życie... Kto jeszcze dorzuci kilka złotych na dziadunia w depresji - na godną dla niego starość? [IMG]http://lh5.ggpht.com/__V8OO9v4JsQ/SrAV50edipI/AAAAAAAADVs/uNWuU53hIsg/DSC_0200.JPG[/IMG] Quote
AlfaLS Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='Szarotka']No i dobrze by bylo namowic pare ciotek do rozeslania watku. Jak by kazda wyslala 20 pw. a byloby ich 5 to juz jest 100 pw.[/QUOTE] Ja wysłałam już ponad 60 PW z zaproszeniami ale w tym tygodniu jestem zarobiona po uszy i nie dam rady wysyłać następnych :shake::shake::shake: a przynajmniej nie taką ilość. Bardzo proszę jak ktoś ma troszkę czasu zapraszajcie do Paryska - inaczej cała sprawa weźmie nam w łeb:-(. Quote
Szarotka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Nie mam narazie czasu na pw. ale dam 20 zl. jednorazowej dla Paryska. Quote
UBOCZE Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Szarotka']Nie mam narazie czasu na pw. ale dam 20 zl. jednorazowej dla Paryska.[/QUOTE] Pięknie Dziękujemy, Szarotko...:lol::lol: Quote
UBOCZE Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [FONT=Arial Black]Deklaracje jednorazowe na Paryska: [/FONT]Nikus - przejazd do hoteliku za darmo Ketunia - 450 zł. na pierwszy miesiąc hoteliku malicja - 20 zł. Szarotka -20 zł. [FONT=Arial Black]Deklaracje miesięczne:[/FONT] Agata51 - 10 zł. polubek - 5 zł. UBOCZE - 15 zł. Kaja555 - 10 zł. AlfaLS - 10 zł. Nikus - 10 zł. Livka - 10 zł. Ladymonia0610 - 10zł ranias - 10 zł. [FONT=Arial]Plicha - 10 zł.[/FONT] [FONT=Arial Black]Razem[/FONT] - [FONT=Arial Black]100[/FONT] [FONT=Arial Black]zł.[/FONT][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Bardzo prosimy o deklaracje, bo nam Parysek gaśnie...:-(:-(:-( Quote
agata51 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Najbardziej dramatyczny tytuł nie powiększy, niestety, zasobu mojej coraz bardziej pustej sakiewki. "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej tam Prosiaczka nie było". Ale wyliczyłam, że jeżeli w miesiącu wypalę ca 18 papierosów mniej (czyli ca 0,6 mniej papierosa dziennie), to mogę dorzucić dyszkę do wcześniej złożonej deklaracji stałej, co niniejszym czynię. Powoduje mną miłość do psich staruszków, słabość do niebieskich krat tyskiego schroniska i sympatia do kai555. Jednocześnie uprzedzam, że jeśli ktoś wyrwie się z (durnym z założenia) pomysłem, żebym dla zdrowia i dobra sprawy zrezygnowała dodatkowo z 0,4 papierosa dziennie, wycofam się z wyżej złożonej deklaracji. AlfaLS, rozumiem, że wpłaty idą na twoje konto. Mogę wysyłać kaskę zusammen dla Dylanki, Postera i Parysa? Quote
Szarotka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Parysek grzecznie prosi o najmniejszy nawet grosik dajcie ciotki troche kasy dla Paryska na wywczasy Na wyprawke i na kawke bo Parysek ma juz czkawke Od patrzenia w schronu mury, jest Parysek szaro - bury I siwieja czarne wloski Z tej ogromnej pieskiej troski, Parysek ma czasu malo byle jeszcze mu zostalo i by zdazyl do hotelu tak jak innych pieskow wielu co im ciotki juz pomogly Paryskowi tez by mogly :):) Quote
agata51 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Niebieściutkie tyskie kratki proszą o najmniejsze datki. Każdy grosik dany dzisiaj to świat cały dla Parysia. Quote
kaja555 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 [quote name='agata51']Najbardziej dramatyczny tytuł nie powiększy, niestety, zasobu mojej coraz bardziej pustej sakiewki. "Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej tam Prosiaczka nie było". Ale wyliczyłam, że jeżeli w miesiącu wypalę ca 18 papierosów mniej (czyli ca 0,6 mniej papierosa dziennie), to mogę dorzucić dyszkę do wcześniej złożonej deklaracji stałej, co niniejszym czynię. Powoduje mną miłość do psich staruszków, słabość do niebieskich krat tyskiego schroniska i sympatia do kai555. Jednocześnie uprzedzam, że jeśli ktoś wyrwie się z (durnym z założenia) pomysłem, żebym dla zdrowia i dobra sprawy zrezygnowała dodatkowo z 0,4 papierosa dziennie, wycofam się z wyżej złożonej deklaracji. AlfaLS, rozumiem, że wpłaty idą na twoje konto. Mogę wysyłać kaskę zusammen dla Dylanki, Postera i Parysa?[/QUOTE] hi hi hi :) Quote
polubek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 parysku znowu puchy u ciebie? wszyscy się gdzieś rozbiegli? Quote
UBOCZE Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='polubek']parysku znowu puchy u ciebie? wszyscy się gdzieś rozbiegli?[/QUOTE] Jesteśmy... Tylko co robić, jeśli u innych tyszaków z hoteliku Zuzi zrobiła się dziura budżetowa, a u Paryska deklaracje stanęły w martwym punkcie...:shake: W weekend, gdy będę miał więcej czasu, może powysyłam trochę zaproszeń??? Quote
UBOCZE Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Jolanta08']Kochani,ponawiam prośbę o nr konta na pw[/QUOTE] Ojej, przepraszamy za przeoczenie i Bardzo Dziękujemy w imieniu Paryska...:multi::lol::lol: Zaraz prześlę. Przepraszam Alfa, że bez Twojej zgody, ale to chyba tylko formalność...:lol: Quote
AlfaLS Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 [quote name='Jolanta08']Kochani,ponawiam prośbę o nr konta na pw[/QUOTE] Jolanto przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam ale konto moje, to które już masz;) [quote name='UBOCZE']Jesteśmy... Tylko co robić, jeśli u innych tyszaków z hoteliku Zuzi zrobiła się dziura budżetowa, a u Paryska deklaracje stanęły w martwym punkcie...:shake: W weekend, gdy będę miał więcej czasu, może powysyłam trochę zaproszeń???[/QUOTE] Byłoby super!!! Ja do niedzieli wpadam na dogo tylko na 5 minut przeczytać co nowego u tyszaków :evil_lol:. Agatko - Twoje myślenie -[B] BEZCENNE!!!!!!!!!!![/B] Ja co prawda nie palę ale dam Paryskowi jednego loda dodatkowo / a to dla mnie nie lada wyrzeczenie bo łasuch jestem okropny:diabloti:/. Czyli ode mnie dodatkowo 3 zł.;) Agatko można wszystkich tyszaków wpłacać hurtem - dam radę rozpisać:lol:. [COLOR=Blue]Kto jeszcze da Paryskowi paczkę papierosów?????? albo loda??????? albo choć mineralną???????[/COLOR] Quote
agata51 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dzień dobry, piesku [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_4_23v.gif[/IMG] Quote
Jolanta08 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='AlfaLS']Jolanto przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam ale konto moje, to które już masz; Teraz to już wiem ,ale ja chyba za wolno myślę :razz: Quote
Recommended Posts