Tymonka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='__Lara'][B]Poproszę o dane do kontaktu!!! Allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1032299509[/url] [/B][/QUOTE] Allegro piękne , bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Dane kontaktowe: [email][email protected][/email] , 798-211-667 Quote
Ellig Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Czesc , dobrze ,ze juz sa osoby z Tomaszowa, bedzie latwiej pomagac .Bez wizyty u weta nic nie bedzie wiadomo oprocz tego ,ze wyniszczenie, moga tez byc klopoty z miesniami, stawami....ile jeszcze tego nieszczescia.... Quote
Dora Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 a czy mozemy liczyc na pomoc weterynaryjna ze strony TOZu ? Quote
ilon_n Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Jasperku!! zjadłeś dziś śniadanko?? rety, jak można było tak torturować??!! Quote
Ellig Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Dora']a czy mozemy liczyc na pomoc weterynaryjna ze strony TOZu ?[/QUOTE] Bardzo dobre pytanie... Quote
Robaczekk Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 co za ludzie bez uczuc!!! Jak mozna tak zwierze traktowac ! Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Anja2201']Allegro piękne , bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Dane kontaktowe: [email][email protected][/email] , 798-211-667[/QUOTE] Dzięki, już dopiszę :) Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [B]Słuchajcie, jedna bardzo konkretna osoba napisała do mnie maila w sprawie Jaspera, chce go adoptować!!![/B] Przekierowuję maila do Anja2201. Mogę napisać, że zna rasę, chce zapewnić psu spacery po lesie, do tego kojec w towarzystwie innego psa. Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Dora']a mozesz powiedziec skad jest ta osoba[/QUOTE] Okolice Legnicy. Quote
Dora Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Fajnie ze sie ktos nim zainteresowal, ale najpierw musimy sprawdzic stan jego zdrowia, ale domek mozna sprawdzic . Jak cos to mozemy sprawdzic dom, bo powinien jechac ktos kto zna rase Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Dora']Fajnie ze sie ktos nim zainteresowal, ale najpierw musimy sprawdzic stan jego zdrowia, ale domek mozna sprawdzic . Jak cos to mozemy sprawdzic dom, bo powinien jechac ktos kto zna rase[/QUOTE] Jasne, to na pewno. Quote
ocelot Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ania wraca z Nadarzyna, z Majką psiaka zawoziła. Właściwie to jak ludzie chcą go oddać to i na wizytę u weta się powinni zgodzić. Natomiast Anka nie ma jak pokryć kosztów wizyty. Ma za dużo psiaków na utrzymaniu. Quote
ilon_n Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='__Lara'][B]Słuchajcie, jedna bardzo konkretna osoba napisała do mnie maila w sprawie Jaspera, chce go adoptować!!![/B] Przekierowuję maila do Anja2201. Mogę napisać, że zna rasę, chce zapewnić psu spacery po lesie, do tego kojec w towarzystwie innego psa.[/QUOTE] rewelacja!!! psiak miałby normalność!! Quote
kaskadaffik Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Co za ku....wa , psu tylko zdjąć kaganiec i jej na ryj ząłożyć :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: nie obrażając świń oczywiście z tym ryjem.. Jeśli sie domek uda wyklarowac to rewelacja, biedaku ile Ty już tak cierpisz :placz::placz::placz: Jeśli piesek jednak będzie gdzieś płatnie to chociaż bazarkami postaram się wspomóc :roll: Quote
obraczus87 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='ilon_n']rewelacja!!! psiak miałby normalność!![/QUOTE] Oby to byla powazna deklaracja!!!!!! Quote
__Lara Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='obraczus87']Oby to byla powazna deklaracja!!!!!![/QUOTE] Wydaje mi się, że jest poważna, Pani w dosyć obszernym mailu opisała mi swoją sytuację. Widać, że zależy jej na psie. I zna rasę. Pisała, że musi dobrze uszczelnić kojec, który buduje właśnie, bo haszczaki są sprytne, w tym chce go zadaszyć. Quote
ocelot Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To trzeba domek sprawdzać i Jaspera zabierać czym prędzej. Quote
Ellig Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='ocelot']To trzeba domek sprawdzać i Jaspera zabierać czym prędzej.[/QUOTE] Koniecznie..... Quote
markofix1 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a jaki byłby - mniej więcej - koszt wizyty u weta? może mogłabym trochę wspomóc finansowo... Quote
Tymonka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ciotki Jasper wczoraj został odebrany właścicielce i został umieszczony w naszym schronie , podobno było fatalnie , od kagańca zaczęły mu się rany na pyszczku robić , ja się dzisiaj wszystkiego w schronie dowiem , a w poniedziałek będzie wet i obejrzy psa Quote
ocelot Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='Anja2201']Ciotki Jasper wczoraj został odebrany właścicielce i został umieszczony w naszym schronie , podobno było fatalnie , od kagańca zaczęły mu się rany na pyszczku robić , ja się dzisiaj wszystkiego w schronie dowiem , a w poniedziałek będzie wet i obejrzy psa[/QUOTE] Czyli koszt wizyty u weta nam odpada, ale teraz trzeba będzie go ze schronu wykupić. Quote
Tymonka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Aniu rozmawiałam z panią prezes i spróbujemy to normalnie bez kręcenia załatwić , najważniejsze ,że pies został odebrany więc nie trzeba robić kwarantanny , można odrazu ciachać i do domku wysyłać. Quote
Recommended Posts