ulvhedinn Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Hej! Wczoraj mnie i cioci nie było dużo dłużej niż przewidywałyśmy (samochód nawalił na zad..iu:angryy: ) i po powrocie Misia dosłownie rzuciła się do nas z kwikiem szczęścia!!! Boże, jak to psię potrafi się cieszyć... powinnyście to zobaczyć- taniec radości do wtóru pisków, miauków i pokwikiwań:evil_lol: ale na człowieka nawet nie skacze bez zaproszenia, za to wywala potem brzucho do miziania i opowiada, jak to było smutno samemu... No więc ja nie rozumiem- dlaczego nikt nie chce mieć takiego kochanego skarbu??? Wszyscy wolą młode i piękne(albo szczeniaki) a takie Kasie-Misie marnują się w schroniskach:-( Quote
makulka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dizewczyny ponawiam moją prosbe o zmontowanie ogłoszenia ze zdjeciem to wazne , trzeba działac Kasia jesli sie za bardzo przyzwyczai do Cioci Ulv to pozniej peknie jej serduszko... Od poniedziałku bede miała wiecej czasu to moge porozwieszac w róznej czesci miasta Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 właśnie.........KTO POTRAFI ZROBIĆ PLAKAT?????? :mad: ;) pomóżcie Kasieńce. :modla: Quote
MagYa^^ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Aga_Mazury']właśnie.........KTO POTRAFI ZROBIĆ PLAKAT?????? :mad: ;) pomóżcie Kasieńce. :modla: Przyslijcie mi zdjecia klusi i teks ogloszenia z wszystkimi namiarami, dla mnie to chwila moment. [email protected] Pozdrawiam :) Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Kto napisze krótki aczkolwiek ujmujący tekst...(ja jestem dziś wypalona kompletnie)...zdjęcie weźmiemy narazie z dotychczasowych (tych co robiła makulka) ...i podam numer do ulv... halooooooo.....kto napisze coś...co powali pół Wrocławia na kolana ? Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 akucha napisał(a):Aga, spróbuję. Skrobnę coś i wyślę Ci na prv akucha ok :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jesoooooo...podeślijcie mi tą fotkę Kluski...(tą najładniejszą) bo za cholerę nie mogę znaleźć :angryy: Quote
pixie Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Aga_Mazury']jesoooooo...podeślijcie mi tą fotkę Kluski...(tą najładniejszą) bo za cholerę nie mogę znaleźć :angryy: Ja zas prosze o fotke KASIA-MISIA NA TRAWIE, POD PARASOLEM!!! ...no... moze byc pod drzewem ;) ;) niczym dama ze Sniadania na trawie... [SIZE=5]bardzo prosze...:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Aga_Mazury Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 :mad: ....halooooooooooooooo.....no znowu ciszaaaaaa.......:mad: Quote
makulka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Aga zdjecia sa na str 52 i 60 tepota ze mnie nie umiem przekopiowac Quote
makulka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Witam Mam na imię Kasia – ale nazwali mnie Klusia. Nie wiesz dlaczego – to spójrz na moje zdjęcie. Jestem 9-letnią sunią ze skłonnością do tycia – no, może nawet juz nieco grubiutką. Ale czy z tego powodu nie zasługuje już na nic, niczego od życia otrzymać nie powinnam. Czy przez te kilka kg – nie dosięgnie mnie już przyjazna dłoń kochającego mnie człowieka. Czy już nigdy nie przekroczę progu mojego własnego domu i nie położę się, zmęczona spacerem, na własnym legowisku. 4 lata życia spędziłam w schronisku – co było przedtem – nawet już nie pamiętam i nie chcę pamiętać. Czasem gdzie z zakamarkach pojawia się jakiś wątek i wtedy mam wrażenie, że znów jestem gdzież w domu, przy boku kogoś bliskiego. Nawet leżę na kanapie. Przecież jestem maleńkim psiakiem, nie zajmuję dużo miejsca. W schronisku tęskniłam za domem, ale nie traciłam nadziei na to, że jednak ktoś kiedyś jeszcze mnie pokocha – właśnie mnie: małą, grubiutka kluseczkę. Tymczasem usłyszałam wyrok, okrutny i bezlitosny. Zostałam przeznaczona do uśpienia, jako pies nie rokujący nadziei na adopcję i z uwagi na guzek który u mnie wykryto. Cos we mnie zamarło, chciałam głośno wołać: RATUNKU, POMÓŻCIE MI, CHCĘ ŻYĆ! Nie byłam w stanie – wiedziałam, że to koniec – a słońce tak pięknie zaczęło właśnie świecić. Wtedy zdarzył się cud – wspaniali ludzie przejęci moim losem postanowili mnie uratować – i dopięli swego. Zabrana ze schroniska, poddana zabiegowi medycznemu, po operacji, powoli dochodzę do zdrowia w hoteliku pod Wrocławiem. Jednak mój strach nie minął. Wiem, że mój pobyt w hoteliku nie jest tani. A co będzie, gdy tym wspaniałym ludziom zabraknie pieniędzy na moje utrzymanie. Czy wrócę do schroniska – jeśli tak to jak myślisz, jak długo będe tam żyła. Jeśli mnie przygarniesz i pokochasz – obiecuje, że wszystko wybaczę i zapomnę, że kiedyś ktoś wyrządził mi krzywdę. Odpłacę miłością od czubka nosa do końca ogona. Nawet schudnę. Tylko tak pięknie proszę – nie daj mi zginąć. Już tyle dla mnie zrobiono, ale DOM – to jest jedyne, czego w tej chwili potrzebuję pilnie. MALEŃKA, STARSZA JUŻ SUNIA, CZYLI JA – KASIA – KLUSIA BŁAGA O KAWAŁEK MIEJSCA W DOMKU I MAŁY KĄCIK W SERCU! CZY TO NAPRAWDĘ ZBYT WIELE! URATUJ MOJE ŻYCIE – PODARUJ MI DOM! PROSZĘ! Wasza, nie tracąca nadziei Kasia – Klusia Wolontariusze skupieni wokol portalu dogomania.pl zdecydowali o leczeniu suni oraz o jej umieszczeniu w hoteliku. SUNIA MA SZANSE NA ZYCIE!!! Poniewaz, z racji duzej ilosci psow w potrzebie, nasze fundusze sa bardzo ograniczone - jesli mozesz pomoc, chociaz złotowka - na hotelik oraz leczenie suni - podaje numer konta - 31 1140 2017 0000 4902 0527 0923, BRE-Bank (W tytule podaj: dla Kasi-Klusi). A tutaj znalazłam Supergogi tekst moze ktos zrobi z tego plakat ?????? Quote
Aga_Mazury Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 makulka...Ty masz chyba te zdjęcia Kasi ...te ładne? czy już pokręciłam...?...jeszcze telefon do ulv...i jest komplet do plakatu....tylko wyciąć en kawałek z kontem bo to zbyteczne na plakatach.... Quote
Aga_Mazury Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 makulka ok.....dopiero przeczytałam poprzednią Twoją wypowiedź ;)...już poszukam ...dzięki Quote
Aga_Mazury Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 wysłałam do Magia....tekst ...i fotkę czekamy na plakat Quote
shantara Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ja nie wiem jak to zdjęcie mogło źle wyglądać w gazecie skoro tutaj wygląda tak ślicznie... :confused: Może jak jest bez kolorów to wygląda gorzej... A plakaty jakie będą? Kolorowe czy czarno - białe? Quote
MagYa^^ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 plakat bedzie kolorowy, przy wydruku cz-b tez bedzie nie glupio wygladal z odcieniami szarosci. A pytanko mam jeszcze.. ma to byc format a4? czy taki aby na a4 zmiescic 2 ogloszenia? cz taki i taki? ;) plakacisko jest juz w robocie jak sie cos niespodoba to poprawie. Quote
Aga_Mazury Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Mamy plakat teraz tylko pobierać...powiększać ...drukować...i wieszać....a ULv odbierać telefony ...;) jak ktos nie umie pobrać, powiększyć...itd... przeslę duzy na mail... Quote
joannal Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 To zdjęcie jest śliczne, i w plakaciku też wygląda b. ładnie, a w gazecie uwierzcie, bardziej niz śrenio. Quote
Aga_Mazury Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 MagYa^^ napisał(a):plakat bedzie kolorowy, przy wydruku cz-b tez bedzie nie glupio wygladal z odcieniami szarosci. A pytanko mam jeszcze.. ma to byc format a4? czy taki aby na a4 zmiescic 2 ogloszenia? cz taki i taki? ;) plakacisko jest juz w robocie jak sie cos niespodoba to poprawie. dziękujemy :Rose: i Kasia dziękuje :Rose: Quote
shantara Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Plakat przecudny. Chyba najładniejszy jaki do tej pory widziałam odnośnie piesków do adopcji. Dziękujemy MagYa^^ :loveu: Quote
MagYa^^ Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cioteczki, nie ma sprawy ;) To przyjemnosc ;) A jesli moglabym o cos prosic, to czy moge wlozyc tutaj link do plakaciku boksi rowniez z wroclawskiego schronu? Przy okazji 'wieszania' Kasienki, mozna gdzieś dopiąć boksiastą bidę? Prosze o odp ;) Pozdrawiam. Quote
Magea Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Plakacik cudeńko. Na pewno ktoś go zauważy ... w jakich rejonach bedziecie wieszac ?? Quote
Aga_Mazury Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ....niech każdy kto może bierze plakacik, drukuje i wiesza gdzie się da....oczywiście we Wrocławiu....Klusia prosi :modla: Magia oczywiście, że możesz dać link... Quote
Recommended Posts