Kapsel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 wasabi81 napisał(a):Jezeli na poprawe nastroju, to zdecydowanie zjesc!! :-) Chyba ze myslisz o nowym bazarku;-) Już zjadłam........... za póóóóóóźno! :mad::mad::mad:O bazarku nie pomyślałam :oops::shake: Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 E tam..... trzeba ja bylo polozyc na biurku i .....popatrzec chociaz ....pare chwilek..:):) Quote
Delph Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Podobno poszedł przelew od mojej koleżanki na Totika (tak jak wcześniej obiecywałam ;) ) Quote
Kapsel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):E tam..... trzeba ja bylo polozyc na biurku i .....popatrzeć chociaż ....pare chwilek..:):) ona leżała od wczoraj od południa, taka sierota naprawdę nawet nieapetycznie wyglądająca.... :roll: a że serka na śniadanie nie wzięłam.... :lying: i byłam już głodna :sabber: to ją skonsumowałam :facelick: i muszę Wam powiedzieć, że wstyd byłoby ją wstawić na bazarek! :shake: Dosyć, że niezbyt wyglądająca to jeszcze niesmaczna, normalnie nic takiego :no-no-no: i to za 5 zł!!!! Delph napisał(a):Podobno poszedł przelew od mojej koleżanki na Totika (tak jak wcześniej obiecywałam ;) ) Bardzo dziękujemy koleżance :buzi::buzi::iloveyou:A koleżanka się nie ujawni nam? Chcemy poznać co to za dobra duszyczka wsparła ślepaczka Totika :loveu: i Finansowo i Szkatułkowo! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Dzisiaj Germaine ma mi przesłać wpłaty więc w czwartym poście wszystko uzupełnię! :smile: Quote
Delph Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jak jej się uda, to może się ujawni, ale ona ma problemy z obsługą dogo, szczególnie odkąd się wszystko pozmieniało :roll: Quote
Kapsel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Delph napisał(a):Jak jej się uda, to może się ujawni, ale ona ma problemy z obsługą dogo, szczególnie odkąd się wszystko pozmieniało :roll: Jak ja sobie radę dałam, to i ona sobie da! :-P:-P:-P trochę na początku było tak dziwnie, ale szybko człowiek się przestawia i oswaja pewne rzeczy i później idzie jak z płatka :multi::multi::multi:Niech przychodzi do nas, zapraszamy serdecznie!!! Będzie bardzo nam miło :smile::smile::smile: Quote
Maruda666 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Totik, a ty nie wiesz, że cioteczki chcą na ciebie bigos gotować;) Quote
ageralion Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Maruda666 napisał(a):Totik, a ty nie wiesz, że cioteczki chcą na ciebie bigos gotować;) Bigos na Totika?? I co, bazarek bedzie?? :evil_lol: Quote
Maruda666 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Kapsel pisze, że robi świetny, a teraz jeszcze wymyśliła smalczyk, sadystka jedna;) Quote
Kapsel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Maruda666 napisał(a):Totik, a ty nie wiesz, że cioteczki chcą na ciebie bigos gotować;) Marudko, ja Cię gonię i nadążyć za Tobą nie mogę :lol: Ja mogę gotować bigos, i kwaszone ogórki kisić a Marudka pierogi będzie lepić! Kto chętny jeszcze? :roflt::roflt::roflt: Quote
ageralion Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Maruda666 napisał(a):Kapsel pisze, że robi świetny, a teraz jeszcze wymyśliła smalczyk, sadystka jedna;) Ejjjjjjjjjj na klawiature slina kapie... zlitujcie sie no...... i ogorek kiszony do smalczyku... Quote
Kapsel Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Agnezia']To ja Wam podrzucę zdjęcia Totika ZOBACZCIE!!!! Czy on nie jest ŚLICZNY??? Przecież to dzieciaczek jeszcze z niego :shake: Quote
Evelynkaa Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Przecudowny :D:D:D Czekam jeszcze na jedną wpłatę i przesyłam pieniążki z bazarku, rozumiem że na pierwszej stronie jest jakiś numer konta? Jeśli nie to poproszę na Pw :) Quote
Kapsel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Evelynkaa napisał(a):Przecudowny :D:D:D Czekam jeszcze na jedną wpłatę i przesyłam pieniążki z bazarku, rozumiem że na pierwszej stronie jest jakiś numer konta? Jeśli nie to poproszę na Pw :) Prawda że przecudowny? Taki Nynuś Mamusi :loveu::loveu::loveu: Evelynko, czy Twój narzeczony go widział??? :razz: Nie pasowałby do jego suni??? :razz: Numer konta jest w pierwszym poście. Za ten bazarek to nie wiem normalnie jak Ci dziękować!!!!! :calus::buzi: Quote
Mysza2 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Witaj Totiku, cioci Myszy padł wczoraj komputer domowy dzisiaj zaglądam i co widzę. Cudny , śliczny same zachwyty, a na wieczorne sikanko to Cię nikt nie wyprowadził biedaku. Burzy się Cioteczki przestarszyły :lol::lol::lol::lol: Quote
Kapsel Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Alicja napisał(a):Totiś świeży smalcuszek dostanie ;) ?? Kto wie, kto wie. :-) Jak będzie trzeba to będziemy piec, gotować, grillować, marynaty i przetwory robić i przyjęcia organizować! :bigok: Quote
andegawenka Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Mysza2 napisał(a):Witaj Totiku, cioci Myszy padł wczoraj komputer domowy dzisiaj zaglądam i co widzę. Cudny , śliczny same zachwyty, a na wieczorne sikanko to Cię nikt nie wyprowadził biedaku. Burzy się Cioteczki przestarszyły :lol::lol::lol::lol: O! naprawiony czy służbowy na spacerek z Totikiem wzięty:lol: Quote
Evelynkaa Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Kapsel napisał(a):Prawda że przecudowny? Taki Nynuś Mamusi :loveu::loveu::loveu: Evelynko, czy Twój narzeczony go widział??? :razz: Nie pasowałby do jego suni??? :razz: Numer konta jest w pierwszym poście. Za ten bazarek to nie wiem normalnie jak Ci dziękować!!!!! :calus::buzi: Hehe nie mój narzeczony go nie widział, bo mój narzeczony ma sceptyczne podejście do całej dogomani i go trafia jak tu siedzę. Twierdzi że za dużo czasu tu przesiaduję - ma rację :D A do Sabci, no tak Sabcia jest umaszczenia pręgowanego ale pewnie tworzyli by świetny duet, ale tam drugiego psa bym już nie dawała :P Quote
Miła od Gucia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/186006-quot-Utopiec-quot-z-krakowskiego-schronu.-Ma%C5%82y-rudy-przylepek-szuka-domu-sta%C5%82ego.?p=14715431#post14715431 Quote
Recommended Posts