Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wasabi81 napisał(a):
Jezeli na poprawe nastroju, to zdecydowanie zjesc!! :-) Chyba ze myslisz o nowym bazarku;-)

Już zjadłam........... za póóóóóóźno! :mad::mad::mad:O bazarku nie pomyślałam :oops::shake:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
E tam..... trzeba ja bylo polozyc na biurku i .....popatrzeć chociaż ....pare chwilek..:):)

ona leżała od wczoraj od południa, taka sierota naprawdę nawet nieapetycznie wyglądająca.... :roll: a że serka na śniadanie nie wzięłam.... :lying: i byłam już głodna :sabber: to ją skonsumowałam :facelick: i muszę Wam powiedzieć, że wstyd byłoby ją wstawić na bazarek! :shake:
Dosyć, że niezbyt wyglądająca to jeszcze niesmaczna, normalnie nic takiego :no-no-no:
i to za 5 zł!!!!

Delph napisał(a):
Podobno poszedł przelew od mojej koleżanki na Totika (tak jak wcześniej obiecywałam ;) )

Bardzo dziękujemy koleżance :buzi::buzi::iloveyou:A koleżanka się nie ujawni nam? Chcemy poznać co to za dobra duszyczka wsparła ślepaczka Totika :loveu: i Finansowo i Szkatułkowo! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Dzisiaj Germaine ma mi przesłać wpłaty więc w czwartym poście wszystko uzupełnię! :smile:

Posted

Delph napisał(a):
Jak jej się uda, to może się ujawni, ale ona ma problemy z obsługą dogo, szczególnie odkąd się wszystko pozmieniało :roll:

Jak ja sobie radę dałam, to i ona sobie da! :-P:-P:-P trochę na początku było tak dziwnie, ale szybko człowiek się przestawia i oswaja pewne rzeczy i później idzie jak z płatka :multi::multi::multi:Niech przychodzi do nas, zapraszamy serdecznie!!! Będzie bardzo nam miło :smile::smile::smile:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Totik, a ty nie wiesz, że cioteczki chcą na ciebie bigos gotować;)

Marudko, ja Cię gonię i nadążyć za Tobą nie mogę :lol: Ja mogę gotować bigos, i kwaszone ogórki kisić a Marudka pierogi będzie lepić! Kto chętny jeszcze? :roflt::roflt::roflt:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Kapsel pisze, że robi świetny, a teraz jeszcze wymyśliła smalczyk, sadystka jedna;)

Ejjjjjjjjjj na klawiature slina kapie... zlitujcie sie no...... i ogorek kiszony do smalczyku...

Posted

Przecudowny :D:D:D Czekam jeszcze na jedną wpłatę i przesyłam pieniążki z bazarku, rozumiem że na pierwszej stronie jest jakiś numer konta? Jeśli nie to poproszę na Pw :)

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Przecudowny :D:D:D Czekam jeszcze na jedną wpłatę i przesyłam pieniążki z bazarku, rozumiem że na pierwszej stronie jest jakiś numer konta? Jeśli nie to poproszę na Pw :)

Prawda że przecudowny? Taki Nynuś Mamusi :loveu::loveu::loveu:
Evelynko, czy Twój narzeczony go widział??? :razz: Nie pasowałby do jego suni??? :razz:

Numer konta jest w pierwszym poście.
Za ten bazarek to nie wiem normalnie jak Ci dziękować!!!!! :calus::buzi:

Posted

Witaj Totiku, cioci Myszy padł wczoraj komputer domowy dzisiaj zaglądam i co widzę.
Cudny , śliczny same zachwyty, a na wieczorne sikanko to Cię nikt nie wyprowadził biedaku. Burzy się Cioteczki przestarszyły :lol::lol::lol::lol:

Posted

Alicja napisał(a):
Totiś świeży smalcuszek dostanie ;) ??

Kto wie, kto wie. :-)
Jak będzie trzeba to będziemy piec, gotować, grillować, marynaty i przetwory robić i przyjęcia organizować! :bigok:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Witaj Totiku, cioci Myszy padł wczoraj komputer domowy dzisiaj zaglądam i co widzę.
Cudny , śliczny same zachwyty, a na wieczorne sikanko to Cię nikt nie wyprowadził biedaku. Burzy się Cioteczki przestarszyły :lol::lol::lol::lol:

O! naprawiony czy służbowy na spacerek z Totikiem wzięty:lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Prawda że przecudowny? Taki Nynuś Mamusi :loveu::loveu::loveu:
Evelynko, czy Twój narzeczony go widział??? :razz: Nie pasowałby do jego suni??? :razz:

Numer konta jest w pierwszym poście.
Za ten bazarek to nie wiem normalnie jak Ci dziękować!!!!! :calus::buzi:

Hehe nie mój narzeczony go nie widział, bo mój narzeczony ma sceptyczne podejście do całej dogomani i go trafia jak tu siedzę. Twierdzi że za dużo czasu tu przesiaduję - ma rację :D
A do Sabci, no tak Sabcia jest umaszczenia pręgowanego ale pewnie tworzyli by świetny duet, ale tam drugiego psa bym już nie dawała :P