Cantadorra Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Romka napisał(a):Trzymaj kciuki Cantadorro...:lol: Trzymam, trzymam, trzymam.... :) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Rany Jula!!! Co za wieści! Oby, oby!!! A skąd ten kontakt? Jacyś znajomi? Quote
Romka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Anawa,wie najlepiej...ja mam kontakt dzięki jej uprzejmości i pamięci o naszych psiakach...czekam na telefon i potwierdzenie wizyty państwa w schronisku...;) Quote
anawa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Rany Jula!!! Co za wieści! Oby, oby!!! A skąd ten kontakt? Jacyś znajomi? Z ogłoszenia...... Quote
Romka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 W sobotę Irysek będzie miał w schronisku gości...;) Quote
anawa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Romka napisał(a):W sobotę Irysek będzie miał w schronisku gości...;) Słyszałam, słyszałam............ Irysku, weź prysznic i ubierz się ładnie bo będziesz miał randkę z dziewczyną ;) Quote
Romka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 luka1 napisał(a):trzymać kciuki? Luka z całych sił,żeby randka udała się...od tego wszystko zależy... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 To już jutro!!! Oby się udało!!!! Z radości aż podskoczyłam i zapiałam jak kogut. W firmie uznają mnie za wariatkę jak tak dalej się będę zachowywać! Ale trzymam kciuki. Quote
anawa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Pani jest przesympatyczna, kocha zwierzęta i od dłuższego czasu jest ze mną w kontakcie. Irys z kolei to zrównoważony i kochany piesek. Musi być dobrze! Aha, mam prośbę, rozmawiałyśmy również o Greju, to też "mój" podopieczny. Przedstawcie go Państwu, proszę. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Czy coś już wiadomo? Jak sobotnie spotkanie z Iryskiem? Zdecydowani? Czekam na wieści!!! Quote
anawa Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Miałam relację telefoniczną z dzisiejszego spotkania z Irysem. Państwo są jak najbardziej zainteresowani, czakają na wizytę przedadopcyjną. Teraz wszystko w Waszych rękach, mam nadzieję, że nie dacie Irysowi długo czekać..... Quote
Romka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Tak,wizyta bardzo udana...Irys zdał egzamin,ludzie wspaniali,suczka śliczna,MY ZACHWYCONE!:lol: Już działamy,wrzucę zdjęcia z wizyty wieczorem...przed chwilą wróciłam ze schroniska a wczoraj byłam do 19 00 u naszych psiaków w hoteliku u UMilki. SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMU W WARSZAWIE!Anawa,jestem Ci bardzo,bardzo wdzięczna...:calus::calus::Rose: Quote
Romka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jutro poproszę,żeby p.doktor obejrzała Iryska:uszy,łapy,sierść,pazury. Quote
Romka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 anawa napisał(a):Pani jest przesympatyczna, kocha zwierzęta i od dłuższego czasu jest ze mną w kontakcie. Irys z kolei to zrównoważony i kochany piesek. Musi być dobrze! Aha, mam prośbę, rozmawiałyśmy również o Greju, to też "mój" podopieczny. Przedstawcie go Państwu, proszę. Grej został przedstawiony i bardzo się Pani podobał...i już dziś Pani poinformowała telefonicznie Olivin,ze myśli jak tu znależć Grejowi dobry domek...Bardzo dziękujemy!:lol: Quote
Romka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):To już jutro!!! Oby się udało!!!! Z radości aż podskoczyłam i zapiałam jak kogut. W firmie uznają mnie za wariatkę jak tak dalej się będę zachowywać! Ale trzymam kciuki. Elżbietka,wszystkie to mamy...;) Quote
anawa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Romka napisał(a):SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMU W WARSZAWIE!Anawa,jestem Ci bardzo,bardzo wdzięczna...:calus::calus::Rose: No to jeszcze raz spróbuję pomóc :) Skontaktujcie się z Leyla - ona mieszka blisko Państwa. Jeśli będą trudności z kontaktem, dajcie mi znać. Romka napisał(a):Grej został przedstawiony i bardzo się Pani podobał...i już dziś Pani poinformowała telefonicznie Olivin,ze myśli jak tu znależć Grejowi dobry domek...Bardzo dziękujemy!:lol: Zgadza się. Pani najchętniej adoptowałaby oba ale nie da rady..... Debatowałyśmy, jak pomóc Grejowi i nawet mamy misterny plan ;) Pozostaje trzymać kciuki, żeby się udało :) Quote
Romka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Bardzo Ci dziękuję już pisze PW ,może uda się szybko zrobić wizytę... Quote
Cantadorra Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ja krótko, świetnie, świetnie, świetnie !!!:) Quote
Romka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Cantadorra napisał(a):Ja krótko, świetnie, świetnie, świetnie !!!:) Cantadorro przyznaj,że po Rufusie...jakoś nam idzie;)...liczę ,że i Leonek doczeka się...:lol: Quote
Recommended Posts