Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anawa,wie najlepiej...ja mam kontakt dzięki jej uprzejmości i pamięci o naszych psiakach...czekam na telefon i potwierdzenie wizyty państwa w schronisku...;)

Posted

Romka napisał(a):
W sobotę Irysek będzie miał w schronisku gości...;)

Słyszałam, słyszałam............ Irysku, weź prysznic i ubierz się ładnie bo będziesz miał randkę z dziewczyną ;)

Posted

Pani jest przesympatyczna, kocha zwierzęta i od dłuższego czasu jest ze mną w kontakcie. Irys z kolei to zrównoważony i kochany piesek. Musi być dobrze!
Aha, mam prośbę, rozmawiałyśmy również o Greju, to też "mój" podopieczny. Przedstawcie go Państwu, proszę.

Posted

Miałam relację telefoniczną z dzisiejszego spotkania z Irysem. Państwo są jak najbardziej zainteresowani, czakają na wizytę przedadopcyjną. Teraz wszystko w Waszych rękach, mam nadzieję, że nie dacie Irysowi długo czekać.....

Posted

Tak,wizyta bardzo udana...Irys zdał egzamin,ludzie wspaniali,suczka śliczna,MY ZACHWYCONE!:lol: Już działamy,wrzucę zdjęcia z wizyty wieczorem...przed chwilą wróciłam ze schroniska a wczoraj byłam do 19 00 u naszych psiaków w hoteliku u UMilki.
SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMU W WARSZAWIE!Anawa,jestem Ci bardzo,bardzo wdzięczna...:calus::calus::Rose:

Posted

anawa napisał(a):
Pani jest przesympatyczna, kocha zwierzęta i od dłuższego czasu jest ze mną w kontakcie. Irys z kolei to zrównoważony i kochany piesek. Musi być dobrze!
Aha, mam prośbę, rozmawiałyśmy również o Greju, to też "mój" podopieczny. Przedstawcie go Państwu, proszę.

Grej został przedstawiony i bardzo się Pani podobał...i już dziś Pani poinformowała telefonicznie Olivin,ze myśli jak tu znależć Grejowi dobry domek...Bardzo dziękujemy!:lol:

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
To już jutro!!! Oby się udało!!!! Z radości aż podskoczyłam i zapiałam jak kogut. W firmie uznają mnie za wariatkę jak tak dalej się będę zachowywać! Ale trzymam kciuki.

Elżbietka,wszystkie to mamy...;)

Posted

Romka napisał(a):
SZUKAMY OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMU W WARSZAWIE!Anawa,jestem Ci bardzo,bardzo wdzięczna...:calus::calus::Rose:

No to jeszcze raz spróbuję pomóc :) Skontaktujcie się z Leyla - ona mieszka blisko Państwa. Jeśli będą trudności z kontaktem, dajcie mi znać.

Romka napisał(a):
Grej został przedstawiony i bardzo się Pani podobał...i już dziś Pani poinformowała telefonicznie Olivin,ze myśli jak tu znależć Grejowi dobry domek...Bardzo dziękujemy!:lol:

Zgadza się. Pani najchętniej adoptowałaby oba ale nie da rady..... Debatowałyśmy, jak pomóc Grejowi i nawet mamy misterny plan ;) Pozostaje trzymać kciuki, żeby się udało :)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Ja krótko, świetnie, świetnie, świetnie !!!:)

Cantadorro przyznaj,że po Rufusie...jakoś nam idzie;)...liczę ,że i Leonek doczeka się...:lol: