Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak został zabrany do schronu i miał jechać do mnie, ale nagle zjawiła się właścicielka z pseudohodowli i go zabrała, był w fatalnym stanie. Próbują go odebrać...

anawa napisał(a):
O co chodzi z Saturnem? Kto to? Dlaczego czekasz?
Ja Irysowi utrzymuję cały czas ogłoszenia ale tylko na tablicy i gratce. Szczerze mówiąc nie pamiętam, czy ktoś jeszcze gdzieś robi.....

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Romka tekst super, bardzo dziękuję. Prosze by mi przypominać na pw o kończących się jego ogłoszeniach.

Bardzo Ci dziękuję,będę przypominać.Irys ma kolejną dobra duszę obok siebie.:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Anawa,co byś powiedziała na nowy banerek w Twoim podpisie,np:Iryska?;)Spróbuję zamówić...;)

Nie ma sprawy...... Rufus już nie potrzebuje reklamy a Irys owszem :) Tylko ja nie umiem zrobić więc czekam, aż jakaś dobra dusza zrobi :) I tak pewnie będę miała problem, żeby wkleić ;)

Posted

Psiak został zabrany do schronu i miał jechać do mnie, ale nagle zjawiła się właścicielka z pseudohodowli i go zabrała, był w fatalnym stanie. Próbują go odebrać...

Oj, to straszne......

Posted

[quote name='Romka']Zamówiłam banerek dla Iryska u Oli 164,kto może niech wkleja:

OLU,BARDZO DZIĘKUJEMY!:loveu:
Jaki "starszy"? Przecież to młodzieniec ;) Nie możemy tego strasznego słowa zastąpić jakimś innym......... np. dojrzały, dorosły, w kwiecie wieku itp.?

Posted

Wpiszcie silny, albo w pełni zycia, wesoły, bo faktycznie- wyraz starszy niestety źle się kojarzy ...a szkoda, ja lubię starsze psiaki.

anawa napisał(a):
Jaki "starszy"? Przecież to młodzieniec ;) Nie możemy tego strasznego słowa zastąpić jakimś innym......... np. dojrzały, dorosły, w kwiecie wieku itp.?

Posted

Romka czy coś wiadomo? Ktos pytał o Iryska...

Pytał,pytał mam bardzo obiecujący kontakt,czekam na telefon po Święcie Zmarłych i prawdopodobną wizytę ludzi w schronisku u Iryska.Na razie nie zapeszajmy...;)