Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lewkonia napisał(a):
No kurcze pieczone - to horror jest!

Czy nikt na Mazurach nie kocha psów oprócz Agi - pomocy!

....mnie to poprostu przeraża...przecież to nie może być prawda.....że zupełnie nikogo z Mazur czy Warmii nie obchodzą zwierzaki.....nieeeeeee.........

Posted

Może zmień tytuł - mam pół godziny proszę o pomoc.
Nie mam Ci jak pomóc.Ale domyślam się co przeżywasz.
Trzymam kciuki.
Spróbuj wynegocjować więcej czasu, spróbuj.

Posted

Sprawdziłaś czy nie jest szczenna? Teraz przecież rekolekcje i "sprzątanie w domach":angryy: :angryy: :angryy: . Jak niektórzy mogą to pogodzić:shake: :shake: :shake:

Mazury pomocy!!!!

Posted

Dodajcie w tytule że są fotki i na której stronie, może to bardziej przemówi do ludzi z okolic.Aga nie poddawaj się może ktoś ze znajomych wziął by ją a tu szukało by się domku docelowego?

Posted

Chce się wyć!!! Idą święta i obawiam się, że szanse znalezienia domku tymczasowego są niewielkie.:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Mazury domek tymczasowy błagam!!

Posted

lewkonia wet sprawdzał bo też tak pomyślałam...narazie nic na to nie wskazuje a USG ma zepsute więc sprawdzić wczesnej ciąży nie mógł.....

dziękuję Wam, że jesteście ze mną choć wirtualnie...naprawdę dużo mi to daje ......

Posted

Jedź jak najszybciej moze kazda minuta sie liczy jak tylko mozesz to zrobić!!!

Aga_Mazury napisał(a):
cholera sama nie wiem co robić....chyba najlepiej będzie jak jutro tam pojadę...i jeśli jeszcze tam będzie czekał to znaczy, że napewno wyrzucony z samochodu....i zabiorę go do schroniska do Ostródy....tylko z mamą pojadę bo sama to nie dam rady...raz że z brzuchem jestem ;) a dwa on taki wariat radosny...szaleniec ;) o jesoooo...żeby on miał dom a poprostu na spacer się wybrał.....za daleko...i już wrócił....echhhhhh

Posted

lewkonia dzięki za mail-a :loveu: ja jednak bym chciała, żeby ona miała się do kogo przytulić....bo nie odstępuje człowieka na krok :( nie wiem co to za chwilę będzie w domu jak wszyscy wrócą z pracy....mąż przyszedł i zadowolony to raczej nie jest....oooo...jest i ojciec...fju fju....zaraz mnie spakują i w........z domu....razem z psami

DZIEWCZYNY JESTEŚCIE SUPER :loveu:

lupe Kochana dziękuję za banerek w trybie alarmowym :loveu:

tylko co dalej........................:shake:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
.... nie wiem co to za chwilę będzie w domu jak wszyscy wrócą z pracy....mąż przyszedł i zadowolony to raczej nie jest....oooo...jest i ojciec...fju fju....zaraz mnie spakują i w........z domu....razem z psami
:shake:

No nie wiem:roll: :roll: ! W razie czego zagroź, że kobiecie w ciąży się nie odmawia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

A próbowałaś dzwonić?