Kasie Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Nie mam Ci jak pomóc z Krakowa. Zdjęcia mogę wstawić, przeslij mi na mail: [email protected] Może jacyś sąsiedzi by wzięli sunie na trochę? Znajomi? Wiem jak to jest... Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 kASIE....JESTEŚ WIELKA,,,,ZARAZ WYSYŁAM TYLKO ZRZUCĘ Z TEL. :) Quote
lewkonia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 No kurcze pieczone - to horror jest! Czy nikt na Mazurach nie kocha psów oprócz Agi - pomocy! Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 lewkonia napisał(a):No kurcze pieczone - to horror jest! Czy nikt na Mazurach nie kocha psów oprócz Agi - pomocy! ....mnie to poprostu przeraża...przecież to nie może być prawda.....że zupełnie nikogo z Mazur czy Warmii nie obchodzą zwierzaki.....nieeeeeee......... Quote
katarzyna kuczewska Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 LUDZIE POMÓŻCIE DZIEWCZYNIE I SUNI HALO CO JEST ??????????????????????? :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Ivory Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Może zmień tytuł - mam pół godziny proszę o pomoc. Nie mam Ci jak pomóc.Ale domyślam się co przeżywasz. Trzymam kciuki. Spróbuj wynegocjować więcej czasu, spróbuj. Quote
lewkonia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Sprawdziłaś czy nie jest szczenna? Teraz przecież rekolekcje i "sprzątanie w domach":angryy: :angryy: :angryy: . Jak niektórzy mogą to pogodzić:shake: :shake: :shake: Mazury pomocy!!!! Quote
Ivory Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dodajcie w tytule że są fotki i na której stronie, może to bardziej przemówi do ludzi z okolic.Aga nie poddawaj się może ktoś ze znajomych wziął by ją a tu szukało by się domku docelowego? Quote
lewkonia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Chce się wyć!!! Idą święta i obawiam się, że szanse znalezienia domku tymczasowego są niewielkie.:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Mazury domek tymczasowy błagam!! Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 lewkonia wet sprawdzał bo też tak pomyślałam...narazie nic na to nie wskazuje a USG ma zepsute więc sprawdzić wczesnej ciąży nie mógł..... dziękuję Wam, że jesteście ze mną choć wirtualnie...naprawdę dużo mi to daje ...... Quote
Kasie Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 I jeszcze jedno zdjęcie naszej dziewczyny: " class="ipsImage" alt=""> Quote
wiolaaa Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Jedź jak najszybciej moze kazda minuta sie liczy jak tylko mozesz to zrobić!!! Aga_Mazury napisał(a):cholera sama nie wiem co robić....chyba najlepiej będzie jak jutro tam pojadę...i jeśli jeszcze tam będzie czekał to znaczy, że napewno wyrzucony z samochodu....i zabiorę go do schroniska do Ostródy....tylko z mamą pojadę bo sama to nie dam rady...raz że z brzuchem jestem ;) a dwa on taki wariat radosny...szaleniec ;) o jesoooo...żeby on miał dom a poprostu na spacer się wybrał.....za daleko...i już wrócił....echhhhhh Quote
katarzyna kuczewska Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 jak piękna mordka:loveu::loveu::loveu::loveu: NAPRAWDE NIKT SIĘ NIE ZNAJDZIE????? Quote
lupe Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Kobitki nie pytajcie :) po to są. Brać brać bo pilne. Quote
oczko Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 do góry!!!!!!!!ważne!!!!!!!!!!!!potrzebna pomoc! Quote
Aga_Mazury Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 lewkonia dzięki za mail-a :loveu: ja jednak bym chciała, żeby ona miała się do kogo przytulić....bo nie odstępuje człowieka na krok :( nie wiem co to za chwilę będzie w domu jak wszyscy wrócą z pracy....mąż przyszedł i zadowolony to raczej nie jest....oooo...jest i ojciec...fju fju....zaraz mnie spakują i w........z domu....razem z psami DZIEWCZYNY JESTEŚCIE SUPER :loveu: lupe Kochana dziękuję za banerek w trybie alarmowym :loveu: tylko co dalej........................:shake: Quote
lewkonia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Aga_Mazury napisał(a):.... nie wiem co to za chwilę będzie w domu jak wszyscy wrócą z pracy....mąż przyszedł i zadowolony to raczej nie jest....oooo...jest i ojciec...fju fju....zaraz mnie spakują i w........z domu....razem z psami :shake: No nie wiem:roll: :roll: ! W razie czego zagroź, że kobiecie w ciąży się nie odmawia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . A próbowałaś dzwonić? Quote
lewkonia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Pomocy!!! Dla suni i Agi z Mazur! Domek tymczasowy potrzebny od zaraz! Quote
shirrrapeira Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ja niestety nie moge pomoc bom z Warszawy, ale podbijam Quote
Recommended Posts