Ivory Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dlaczego na innych stronach ten bannerek mi znika?? Przecież można mieć po 3 bannerki w podpisie???? Quote
shantara Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Dałam ogłoszenie na stronie : http://kundelpolski.pl/?strona=zwierzaki. Jak znajdę jakieś jeszcze stronki to też dam. Sunia absolutnie nie może iść do schroniska, skoro boi się nawet w domku... Poza tym wydaje mi się, że trzeba jej znaleźć naprawdę odpowiedni domek, z odpowiedzialnymi ludźmi. Kolejne porzucenie byłoby tragedią w jej przypadku... Ja również gratuluje bliźniaczków :) Wiesz już jakiej będą płci? Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 shantara dziękuje :lol: to 4 miesiąc, jakieś spekulacje co do płci są ale nie pewniaki ;) Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 :-o właśnie zakupiłam jej kaganiec :evil_lol: ciasteczek psich chyba nigdy nie widziała, nie umie jeść....serdelek też nie umie...tylko kanapki :-o i dalej nie wiem...........SCHRONISKO ??? Quote
Alaa Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Nie schronisko - Agunia - ja dorzuce troszke do hoteliku, inne Dziewczyny na pewno tez, ona w schronisku nie przezyje:shake: Quote
Kasie Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Agnieszka, plakaty z tym tekstem, który napisałaś i ze zdjęciem. Porozklejaj w okolicy. Może ktos sie zainteresuje, ruszy go serce przed Świetami? Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 ona tak bardzo chce mieć swojego człowieka..........jesooooooo...nie mam już sił........:shake: Quote
iwonamaj Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Do góry! Ona musi być na I stronie, może ktoś ją zauważy... Quote
Ivory Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 W schronisku nie przezyje :shake: ona nie potrafi walczyć o jedzenie. Tam nie będzie miała swojego człowieka.:shake: Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 patrząc na nią też to wiem...ona jest taka bezbronna...wtuli się gdzieś w kąt schroniska i zdechnie z głodu i żalu albo ją inne załatwią...a u nas w Ostródzie po 30 albo i więcej psiaków w jednym maleńkim wybiegu ...kilka bud.....ehhhhhhhh......więc co robić..........co??? Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 nie chciałabym za dzien czy dwa zmieniać tytuł na " za TM nie uratowaliśmy jej" bo za dużo już mnie to nerwów kosztowało..... Quote
Ivory Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 AGA a nie dasz rady zostawić jej przez święta?? Rozumiem oczywiście,że masz bardzo ciężką atmosferę w domku i bardzo Ci współczuje, ale pytam bo z moich obserwacji wynika że może potrwać to jeszcze parę dni :( Quote
Ivory Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Najgorsze jest to że tu jest baaaardzo dużo ludzi o dobrym i wrażliwym sercu tylko że kto może to już ma po parę bidulek w domku. Tak ciężko znaleźć odpowiedni domek, a widać po niej że to jest przytulanka kanapowa a nie pies do budy:shake: Quote
AgaiTheta Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Zmień Aga tytuł, że tymczasowy potrzebny od zaraz. Sprawa życia! Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Właśnie miałam swój debiut na antenie radia Olsztyn, niezbyt udany bo wyłam jak bóbr....załatwiła mi to Dabrowka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ....sorry jak Ci wstydu narobiłam tym beczeniem ;) :oops: Quote
wanda szostek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 To straszne jak człowiek jest bezradny i nie może pomóc. Mam juz dwa w tymczasówce + swoje a mieszkanie w bloku stawia ograniczenia. Trzymam jednak kciuki i wspieram duchowo. Quote
shantara Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Umieściłam piękność - http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php . Mała ma już taką promocję wszędzie, że może coś się ruszy. Obawiam się jednak, że rację mają osoby twierdzące, iż to potrwa kilka dni... :shake: Quote
lewkonia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aga - trzymaj sie dzielnie. Niestety czekanie na dom docelowy potrwa na pewno. Ja niestety jestem w trakcie adopcji Bajki - odbieram ją z hoteliku w sobotę i nie mogę ci pomóc :placz: :placz: :placz: . Czemu tak dużo jest psiaków a tak mało domków? Hotelik bedzie jakimś rozwiązaniem. Jak się zdecydujesz - pomogę finansowo. Domek tymczasowy megapilnie potrzebny!!! Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 tak się do mnie przytulila...trąca łapką żeby ją miziać....do jutra zostaje u mnie ....a najwyżej później hotelik ....nie schron :shake: Quote
Kasie Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Agnieszko, ułoży sie, zobaczysz. I tak Perełka miała szczęście ze na Ciebie trafiła. To już był pierwszy krok w dobrą stronę. A szczęście jak i nieszczęście parami chodzi. Teraz tylko tej pary szukamy.:roll: Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 lewkonia Bajce należy sięv dom....bidulka...tyle przeszła...kochaj ją :loveu: Quote
lewkonia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Domek tymczasowy dla Perełki potrzebny!!!! Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 myślałam, że wszyscy o nas zapomnieli :( chociaż tyle tu biedy nowej codziennie się pojawia że serce pęka...a i starej nie brakuje...co miesiącami czeka.......boziulku jak Ty na to ludziom pozwalasz.....echhhh :shake: Quote
lewkonia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Aga - pamiętam, ale na taka odległość mogę pomóc jedynie finansowo (hotelik) i duchowo. Tylko tyle :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts