Agata. Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 przy moim superszybkim łączu i niezawodności dogomanii nie daję rady być tu na bieżąco :/ dzięki wszystkim za ogłaszanie Fafluna! mam nadzieję że coś dobrego z tego wyjdzie! tu kilka jego zdjęć z dziś - w końcu udało mi się do niego wyrwać chociaż na chwilę http://www.flickr.com/photos/never_never_land/4587360874/ http://www.flickr.com/photos/never_never_land/4586733193/in/photostream/ http://www.flickr.com/photos/never_never_land/4586730895/in/photostream/ http://www.flickr.com/photos/never_never_land/4586728739/in/photostream/ Quote
Malwi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 to ja wkleję fotki co by je było widać od razu :D z takimi fotkami to on lada sekunda dom znajdzie :D tylko kto by zasponsorował pakiecik ogłoszeń dla Faflunika ? u Pauliny - niech wśród benków zostanie :D jedyne 20 zł za 58 ogłoszeń ... ależ on jest przecudny :loveu: Quote
EVA2406 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Faflunek jest piękny i taki dostojny, a pycholek cudnie uśmiechnięty :lol:. I do szczęścia jedynie dobrego domku trzeba. Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Przeklejam zdjęcia na allegro!!! Piękny straszliwie jest!!!!...zrobione!!! Dobrej nocki!!! Quote
bico Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Chcę zasponsorować cały pakiet ogłoszeń dla Fafluna u Pauliny - może ktoś mi linka do tego bazarku podrzucić??? Wykupię pakiet i już niech idą te ogłoszenia z nowymi fotami i Faflunowi dom przyniosą... Quote
bico Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 dobra, już mam tego linka bazarkowego, zamówiłam: http://www.dogomania.pl/threads/184719-Og%C5%82oszenia-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie.-Na-d%C5%82ugi-benk%C3%B3w.-Do-12.05.-ZAPRASZAM!?p=14628306#post14628306 prośba do zuzlika - przygotuj proszę parę słów o Faflunie w ilości takiej o jakiej pisze Paulina w pierwszym poście tego bazarku, to szybciej to nam pójdzie:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 1 wersja-KRÓTKA... [FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Times New Roman]FAFLUN z MAZURSKICH LASÓW...to ok.2letni bernardyn, jeszcze dziecko!Może wszystkiego się nauczyć!Potrzebuje tylko czasu i cierpliwego,konsekwentnego,odpowiedzialnego człowieka. [/FONT][FONT=Times New Roman]Znaleziony w lesie psiak,jest już jest zaszczepiony, odrobaczony, wysterylizowany,zdrowy i gotowy do adopcji. Bardzo lubi spacery...otwartą przestrzeń...bliskość CZŁOWIEKA... Jest psem typowo stróżującym...łagodnym, przymilnym dla swego Człowieka, ale przed obcymi broni...sygnalizuje...pilnuje... Z psami dogaduje się,choć nie wszystkie lubi. Wskazany jest dom z ogrodem i stałym dostępem do człowieka. Warunkiem wydania jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej. [/FONT] [FONT=Times New Roman]KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:[/FONT] [FONT=Times New Roman] 506 47 92 42[/FONT] [FONT=Times New Roman] [email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]2-GA WERSJA -do DŁUŻSZYCH ogłoszeń [/FONT][FONT=Times New Roman]FAFLUN z MAZURSKICH LASÓW...to ok.2letni bernardyn,[/FONT] [FONT=Times New Roman] który przed miesiącem zapomniał o uroku tych lasów, jezior...[/FONT] [FONT=Times New Roman] zapomniał, bo musiał w nich walczyć o życie...[/FONT] [FONT=Times New Roman] przywiązany w tej urokliwej głuszy do szlabanu...[/FONT] [FONT=Times New Roman] rozpaczliwie usiłując uwolnić się z pułapki jaką przygotował dla niego jego CZŁOWIEK...[/FONT] [FONT=Times New Roman] CZłowiek?...[/FONT] [FONT=Times New Roman] nie- "człowiek"![/FONT] [FONT=Times New Roman] Przypadek sprawił,że CZŁOWIEK znalazł się w tym miejscu...[/FONT] [FONT=Times New Roman] CZŁOWIEK [/FONT] [FONT=Times New Roman]dla którego cenne jest każde życie...[/FONT] [FONT=Times New Roman] uwolnił, zaopiekował się...[/FONT] [FONT=Times New Roman] teraz szuka dla Fafluna bezpiecznego kochającego domu...[/FONT] [FONT=Times New Roman] DOMU NA CAŁE ŻYCIE...[/FONT] [FONT=Times New Roman] z CZŁOWIEKIEM, który da się pokochać i sam pokocha!!![/FONT] [FONT=Times New Roman] Faflun jest zaszczepiony, odrobaczony, wysterylizowany,[/FONT] [FONT=Times New Roman] zdrowy i gotowy do adopcji.[/FONT] [FONT=Times New Roman] Bardzo lubi spacery...otwartą przestrzeń...bliskość CZŁOWIEKA...[/FONT] [FONT=Times New Roman] Jest psem typowo stróżującym...[/FONT] [FONT=Times New Roman] łagodnym, przymilnym dla swego Człowieka,[/FONT] [FONT=Times New Roman] ale przed obcymi broni...sygnalizuje...pilnuje...odstrasza...[/FONT] [FONT=Times New Roman] Będzie bronił do upadłego CZŁOWIEKA...[/FONT] [FONT=Times New Roman] CZŁOWIEKA też pokocha całym swoim psim sercem.[/FONT] [FONT=Times New Roman] POKOCHAJ FAFLUNA ...i daj mu się pokochać!!![/FONT] [FONT=Times New Roman] Na całe życie![/FONT] [FONT=Times New Roman] FAFLUN z mazurskich lasów...[/FONT] [FONT=Times New Roman] pilnie potrzebuje ciepłego, bezpiecznego domu[/FONT] [FONT=Times New Roman]i[/FONT] [FONT=Times New Roman]kochającego, konsekwentnego i spokojnego człowieka![/FONT] [FONT=Times New Roman]...człowieka, który wie co to wychowanie młodego gigancika![/FONT] [FONT=Times New Roman]...człowieka, który zaprosi go do swojego domu i ogrodu[/FONT] [FONT=Times New Roman]wspólnie z wszystkimi członkami rodziny![/FONT] [FONT=Times New Roman]...człowieka, który pozwoli się mu pokochać!!![/FONT] [FONT=Times New Roman] ****UWAGA...nie wydamy psa na łańcuch!![SIZE=4]****[/FONT] [FONT=Times New Roman].............................[/FONT] [FONT=Times New Roman]KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:[/FONT] [FONT=Times New Roman] 506 47 92 42[/FONT] [FONT=Times New Roman] [email protected][/FONT] Dziękuję bico...niech Paulina wstawia te najnowsze fotki...są cudne!!! Już miałam też pierwszy telefon o Faflunka z Twoich ogłoszeń...ale pan chciał zobaczyć Faflika...czekam na następne! Dzisiaj będę mniej na dogo...mamulda przyjeżdża i trochę potrwa zorganizowanie wszystkiego...pilnujcie proszę psiaków!Podrzucajcie ...proszę:oops: Quote
Malwi Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 uhuuuu widzę że jak śpię to reszta zasuwa pełną parą :D dzięki wielkie dziewczyny :loveu: zaraz przekleję wiadomości na forum benkowe :D a co :D Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 No i pokażmy się chłopiku...i spokojnej nocki! Quote
zuzlikowa Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Chłopiku...niedzielne popołudnie...wieczór to dobry moment na odwiedziny...zachowuj się i gości przyjmuj!!! Quote
EVA2406 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Fafliku, śpisz już? To dobrej nocki i niech ci się śni super domek. Quote
bico Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 z powodu kłopotów osobistych Paulina_mickey akcja ogłoszeniowa Fafluna zamówiona przez mnie na bazarku, musi poczekać do końca tygodnia; post nr 74 http://www.dogomania.pl/threads/184719-Og%C5%82oszenia-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie.-Na-d%C5%82ugi-benk%C3%B3w.-Do-12.05.-ZAPRASZAM!?p=14646399#post14646399 Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Z moim Bercikiem jest źle...pomóżcie pokazywać Fafluna i inne psiaki...bardzo proszę-niech mogę spokojnie zajmować się |Bercikiem.. Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Bico...z Twoich ogłoszeń były dwa telefony z Lublina...jeden pan,chciał uwidzieć psa,drugi ma już niufka o dość ostrym charakterz(a może niekonsekwentnie poprowadzonego?)...ryzykiem byłoby wyadoptowanie do niego Faflunka. Z innych ogłoszeń niema zapytań...niestety! Na allegro Faflunka dostałam 22zł...DZIĘKI!!!...natychmiast pogrubiłam i podświetliłam aukcję(wykorzystane tu wszystkie możliwości) Quote
bico Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 prosimy o pomoc dla Faflunka i ciepłe myśli dla zuzlikowego Bercika.... Quote
Madallena Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Na bernardynim forum jest osoba, ktorej niedawno odszedl benek. No i zainteresowal sie Faflunem. Jak przekonac druga jego polowe, ze czas juz zapelnic pustke i yratowac jakiegos benia? :) Quote
furciaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Madallena napisał(a):Na bernardynim forum jest osoba, ktorej niedawno odszedl benek. No i zainteresowal sie Faflunem. Jak przekonac druga jego polowe, ze czas juz zapelnic pustke i yratowac jakiegos benia? :) Zapakowac w auto- nawet pod przymusem- zawiezc i pokazac Fafluna na zywo! (na moja 2 polowke by podzialalo przynajmniej hihi) Quote
bico Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 zuzlik w tarapatach z Bercikiem, to już do Fafluna nikt nie zagląda:( Quote
zuzlikowa Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 bico napisał(a):zuzlik w tarapatach z Bercikiem, to już do Fafluna nikt nie zagląda:( Zaglądam...zaglądam.Faflunisko,trzymaj się!Będziemy szukać. Quote
bico Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Wrzucam ogłoszenie Fafluna, które ukazało się 8 maja 2010 r. w lokalnej gazecie. Z tego co mówił zuzlik, nie było po tym sensownych telefonów w sprawie Fafluna, tu mianowanego na Fafela:evil_lol: Quote
Recommended Posts