Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przy moim superszybkim łączu i niezawodności dogomanii nie daję rady być tu na bieżąco :/

dzięki wszystkim za ogłaszanie Fafluna! mam nadzieję że coś dobrego z tego wyjdzie!

tu kilka jego zdjęć z dziś - w końcu udało mi się do niego wyrwać chociaż na chwilę
http://www.flickr.com/photos/never_never_land/4587360874/
http://www.flickr.com/photos/never_never_land/4586733193/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/never_never_land/4586730895/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/never_never_land/4586728739/in/photostream/

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja wkleję fotki co by je było widać od razu :D

z takimi fotkami to on lada sekunda dom znajdzie :D
tylko kto by zasponsorował pakiecik ogłoszeń dla Faflunika ? u Pauliny - niech wśród benków zostanie :D jedyne 20 zł za 58 ogłoszeń ...

ależ on jest przecudny :loveu:

Posted

Chcę zasponsorować cały pakiet ogłoszeń dla Fafluna u Pauliny - może ktoś mi linka do tego bazarku podrzucić???
Wykupię pakiet i już niech idą te ogłoszenia z nowymi fotami i Faflunowi dom przyniosą...

Posted

1 wersja-KRÓTKA...
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman]FAFLUN z MAZURSKICH LASÓW...to ok.2letni bernardyn, jeszcze dziecko!Może wszystkiego się nauczyć!Potrzebuje tylko czasu i cierpliwego,konsekwentnego,odpowiedzialnego człowieka.
[/FONT][FONT=Times New Roman]Znaleziony w lesie psiak,jest już
jest zaszczepiony, odrobaczony, wysterylizowany,zdrowy i gotowy do adopcji.
Bardzo lubi spacery...otwartą przestrzeń...bliskość CZŁOWIEKA...
Jest psem typowo stróżującym...łagodnym, przymilnym dla swego Człowieka,
ale przed obcymi broni...sygnalizuje...pilnuje...
Z psami dogaduje się,choć nie wszystkie lubi.
Wskazany jest dom z ogrodem i stałym dostępem do człowieka.
Warunkiem wydania jest wizyta przed i poadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:[/FONT]
[FONT=Times New Roman] 506 47 92 42[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [email protected][/FONT]

[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]2-GA WERSJA -do DŁUŻSZYCH ogłoszeń

[/FONT]
[FONT=Times New Roman]FAFLUN z MAZURSKICH LASÓW...to ok.2letni bernardyn,[/FONT]
[FONT=Times New Roman] który przed miesiącem zapomniał o uroku tych lasów, jezior...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] zapomniał, bo musiał w nich walczyć o życie...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] przywiązany w tej urokliwej głuszy do szlabanu...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] rozpaczliwie usiłując uwolnić się z pułapki jaką przygotował dla niego jego CZŁOWIEK...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] CZłowiek?...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] nie- "człowiek"![/FONT]

[FONT=Times New Roman] Przypadek sprawił,że CZŁOWIEK znalazł się w tym miejscu...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] CZŁOWIEK [/FONT] [FONT=Times New Roman]dla którego cenne jest każde życie...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] uwolnił, zaopiekował się...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] teraz szuka dla Fafluna bezpiecznego kochającego domu...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] DOMU NA CAŁE ŻYCIE...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] z CZŁOWIEKIEM, który da się pokochać i sam pokocha!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman] Faflun jest zaszczepiony, odrobaczony, wysterylizowany,[/FONT]
[FONT=Times New Roman] zdrowy i gotowy do adopcji.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] Bardzo lubi spacery...otwartą przestrzeń...bliskość CZŁOWIEKA...[/FONT]

[FONT=Times New Roman] Jest psem typowo stróżującym...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] łagodnym, przymilnym dla swego Człowieka,[/FONT]
[FONT=Times New Roman] ale przed obcymi broni...sygnalizuje...pilnuje...odstrasza...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] Będzie bronił do upadłego CZŁOWIEKA...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] CZŁOWIEKA też pokocha całym swoim psim sercem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] POKOCHAJ FAFLUNA ...i daj mu się pokochać!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman] Na całe życie![/FONT]

[FONT=Times New Roman] FAFLUN z mazurskich lasów...[/FONT]
[FONT=Times New Roman] pilnie potrzebuje ciepłego, bezpiecznego domu[/FONT]
[FONT=Times New Roman]i[/FONT]
[FONT=Times New Roman]kochającego, konsekwentnego i spokojnego człowieka![/FONT]
[FONT=Times New Roman]...człowieka, który wie co to wychowanie młodego gigancika![/FONT]
[FONT=Times New Roman]...człowieka, który zaprosi go do swojego domu i ogrodu[/FONT]
[FONT=Times New Roman]wspólnie z wszystkimi członkami rodziny![/FONT]
[FONT=Times New Roman]...człowieka, który pozwoli się mu pokochać!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman] ****UWAGA...nie wydamy psa na łańcuch!![SIZE=4]****[/FONT]
[FONT=Times New Roman].............................[/FONT]

[FONT=Times New Roman]KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:[/FONT]
[FONT=Times New Roman] 506 47 92 42[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [email protected][/FONT]

Dziękuję bico...niech Paulina wstawia te najnowsze fotki...są cudne!!!
Już miałam też pierwszy telefon o Faflunka z Twoich ogłoszeń...ale pan chciał zobaczyć Faflika...czekam na następne!

Dzisiaj będę mniej na dogo...mamulda przyjeżdża i trochę potrwa zorganizowanie wszystkiego...pilnujcie proszę psiaków!Podrzucajcie ...proszę:oops:

Posted

uhuuuu widzę że jak śpię to reszta zasuwa pełną parą :D dzięki wielkie dziewczyny :loveu:

zaraz przekleję wiadomości na forum benkowe :D a co :D

Posted

Bico...z Twoich ogłoszeń były dwa telefony z Lublina...jeden pan,chciał uwidzieć psa,drugi ma już niufka o dość ostrym charakterz(a może niekonsekwentnie poprowadzonego?)...ryzykiem byłoby wyadoptowanie do niego Faflunka.
Z innych ogłoszeń niema zapytań...niestety!

Na allegro Faflunka dostałam 22zł...DZIĘKI!!!...natychmiast pogrubiłam i podświetliłam aukcję(wykorzystane tu wszystkie możliwości)

Posted

Na bernardynim forum jest osoba, ktorej niedawno odszedl benek. No i zainteresowal sie Faflunem.
Jak przekonac druga jego polowe, ze czas juz zapelnic pustke i yratowac jakiegos benia? :)

Posted

Madallena napisał(a):
Na bernardynim forum jest osoba, ktorej niedawno odszedl benek. No i zainteresowal sie Faflunem.
Jak przekonac druga jego polowe, ze czas juz zapelnic pustke i yratowac jakiegos benia? :)

Zapakowac w auto- nawet pod przymusem- zawiezc i pokazac Fafluna na zywo!
(na moja 2 polowke by podzialalo przynajmniej hihi)

Posted

Wrzucam ogłoszenie Fafluna, które ukazało się 8 maja 2010 r. w lokalnej gazecie. Z tego co mówił zuzlik, nie było po tym sensownych telefonów w sprawie Fafluna, tu mianowanego na Fafela:evil_lol: