Aimez_moi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ale na razie mozemy sie jeszcze pokazac.....:) Quote
mari23 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Maruda666']No to pomalutku znowu kciuki zaciskamy:)[/QUOTE] pomalutku, ale mocnoooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
marysia55 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 zaglądam nieśmiało, ale widzę że dalej cisza.... Quote
polubek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 noooooooooo i ciooooooooooo? zmieniamy tytuł czy jeszcze niet? przenosimy do szczęśliwe zakończenia czy jeszcze niet? Quote
Malwi Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Basia1244']zuzilkowa wyczyść skrzynkę plisss[/QUOTE] zuzlik chyba albo nie ma neta albo komp jej padł... Quote
marysia55 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='Malwi']zuzlik chyba albo nie ma neta [B]albo komp jej padł..[/B].[/QUOTE] stawiam na to drugie. Ostatnio ciągle jej sprzęt strajkuje. Jakby nie wiedział, że jest jej niezbędny :-) Quote
xmartix Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 najpierw z tego co zrozumiałam ma być spotkanie potencjalnego ds z Negrem i dopiero wizyta będzie jak dobrze to spotkanie wypadnie Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='xmartix']wizytę zrobić zgodziła się Basia1244 za co jej pięknie dziękujemy !:)[/QUOTE] [B]Ludzie, nareszcie net działa!!!!![/B]Wyobraźcie sobie,że nawet telefony komórkowe przestały działać...chyba coś z nadajnikiem...TO STRASZNE UCZUCIE BYĆ ODCIĘTYM OD WSZYSTKICH! TAK PASKUDNIE DAWNO SIĘ NIE CZUŁAM!!!! Basiu,dzięki wielkie...skrzynka wyczyszczona...wysyłam, do Ciebie pw!!!Podaję Ci te namiary,które mam...tj nr telefonu do p.Małgorzaty. Czekam na szybkie wieści odnośnie wizyty...dziś już będę mogła zadzwonić do hoteliku...jak brakowało mi tego kontaktu!!!! Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Malwi']zuzlik chyba albo nie ma neta albo komp jej padł...[/QUOTE] Obawiałam się tego,że coś z kompem się dzieje(poodwracałam nawet systemy!),jednak teraz podejrzewam,że to coś z przekaźnikami musiało nawalic...zupełnie zaniknął zasięg w telefonach...ani odbierać,ani wysyłac, zupełnie nie mogłam się z netem połączyć...wcześniej połączenia się rwały,ale od przedwczoraj już nic...absolutne ZERO...teraz już jest ok(tfu,tfu...żeby nie zapeszyć!!!!Pogoda u nas dalej niestabilna-wiadra wody lecą z sekundy na sekundę,potem na moment spokój i od nowa...noc,straszliwa burza z ścianą deszczu do rana...rzeka znowu wyszła z koryta,choć spuszczano cały wczorajszy dzień wodę z zapory).Wykorzystuję i piszę natychmiast!!! [B]Jeślibym ZNIKŁA...może to być znowu coś z przekaźnikiem...jedyny telefon to stacjonarny(33 8450975...można nawet wysyłać smsy-głosowo mi przekaże!).[/B] Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='xmartix']najpierw z tego co zrozumiałam ma być spotkanie potencjalnego ds z Negrem i dopiero wizyta będzie jak dobrze to spotkanie wypadnie[/QUOTE] Tak sobie to wyobrażałam...najpierw spotkanie,a potem wizyta...niestety Negruś jest silnym,baaaardzo silnym psiakiem,a w domu jest małe dziecko...najpierw,chcę wiedzieć jaka jest reakcja obydwojga( p.Małgorzaty i synka) na szarpidrucika(i to z obiektywnej opinii Stefana),a potem mozemy już konsekwentnie dogadywać i szybko przeprowadzać wizytę.Wiem,że ktoś powie,po co dwa razy ma p.Małgorzata jeździć do Negro...jak wizyta wypadnie dobrze, mogłaby zabrać go natychmiast,ale..NIE,chcę najpierw na spokojnie efekty wizyty obgadać ze Stefanem...i choć Negro jest spokojnym i łagodnym psem,to jednak o jego sile,jeszcze dziewiczości w umiejętnościach oraz małym dziecku musimy pamiętać i mieć pewność,że Negro będzie bezpieczny! Jeśli po wizycie w hoteliku, po wizycie przed adopcyjnej( tu też będzie można wiele już konkretnych wątpliwości,ew.pytań zadać)...decyzje będą na tak...z ogromną radością uwidzę Negrusia jadącego do p.Małgorzty...do bezpiecznego,umiejącego wszystkiego nauczyć psiaka, gwarantującego,że on i otoczenie jego będzie bezpieczne...do domu właśnie dla NEGRO! Moniko, czy masz jakieś informacje kiedy p.Małgorzata jedzie do hoteliku? Quote
monika083 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Moniko, czy masz jakieś informacje kiedy p.Małgorzata jedzie do hoteliku?[/QUOTE] wiem :) ....w poniedzialek. Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='monika083']Moniko, czy masz jakieś informacje kiedy p.Małgorzata jedzie do hoteliku?[/QUOTE] wiem :) ....w poniedzialek.[/QUOTE] Dzięki...!!!! Ojej, myslałam,że wcześniej...co zrobić-życie,jest życie!!! Basiu...jeśliby udało się zrobić wizytę po poniedziałku?...tak żebym jeszcze ze Stefanem obgadała wizytę? Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Szarpidruciku...Negrem Czarnym Ludem zwany...pokaż się!!! Quote
czerda Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 odwiedziłąm z mari psiaki----Negro w kojcu z dziewczyną -oboje z Dbc , ona już od lutego, ale piękny psiak , coraz piękniejszy i ....dał sie dominować małej... do głaskania , daje dziób , bardzo jest przecudny , ma duużo lepszą sierść Quote
mari23 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='czerda']odwiedziłąm z mari psiaki----Negro w kojcu z dziewczyną -oboje z Dbc , ona już od lutego, ale piękny psiak , coraz piękniejszy i ....dał sie dominować małej... do głaskania , daje dziób , bardzo jest przecudny , ma duużo lepszą sierść[/QUOTE] a w kojcu ma prześliczną Miszę :) dwa takie kochaniutkie psiaczki, słodkie przytulanki Quote
monika083 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 oj ja juz sie poniedzialku doczekac nie moge...Negrusiu ,ty taki misiu kochany jestes..musi byc dobrze!!! Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='monika083']oj ja juz sie poniedzialku doczekac nie moge...Negrusiu ,ty taki misiu kochany jestes..musi byc dobrze!!![/QUOTE] Ja też nie mogę...i tak trzymam kciuki, tak mocno! Chciałabym by miał szybko najcieplejszy i najbardziej odpowiedzialny dom!!! Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='czerda']odwiedziłąm z mari psiaki----Negro w kojcu z dziewczyną -oboje z Dbc , ona już od lutego, ale piękny psiak , coraz piękniejszy i ....dał sie dominować małej... do głaskania , daje dziób , bardzo jest przecudny , ma duużo lepszą sierść[/QUOTE] Szkoda,że nie zrobiłyscie fotek...coś mnie olewaja panowie...a tu jak na złość nawet telefony zamilkły i nie było zasiegu!!!Nawet pomarudzić nie mogłam! Cieszę się,że moja chłopina tak cudnie się zmienia...i taki przytulach z niego! Tak się cieszę!!! Quote
monika083 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='zuzlikowa']Szkoda,że nie zrobiłyscie fotek...coś mnie olewaja panowie...a tu jak na złość nawet telefony zamilkły i nie było zasiegu!!!Nawet pomarudzić nie mogłam! Cieszę się,że moja chłopina tak cudnie się zmienia...i taki przytulach z niego! Tak się cieszę!!![/QUOTE] spoko Zuzi...poczekajmy do tego poniedzialku ,moze juz TEN domek na niego czeka,a Ty panikujesz:evil_lol::loveu: Quote
Basia1244 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Jak już pani Małgosia w poniedziałek odwiedzi Negro w hoteliku, to zdajcie relację i ja się zaraz, natychmiast do pani Małgosi na wizytę umawiam!! Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='monika083']spoko Zuzi...poczekajmy do tego poniedzialku ,moze juz TEN domek na niego czeka,a Ty panikujesz:evil_lol::loveu:[/QUOTE] hihihi...wygląda na to,że na drugie mam ...PANIKA! A nichby się okazało,że to TEN DOMEK!!!...mogłabym imienia się pozbyć.:evil_lol: To twardo czekamy do poniedziałku...Basiu- przekażę! Quote
marysia55 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='zuzlikowa']hihihi...wygląda na to,że na drugie mam ...PANIKA! A nichby się okazało,że to TEN DOMEK!!!...mogłabym imienia się pozbyć.:evil_lol: [B]To twardo czekamy do poniedziałku..[/B].Basiu- przekażę![/QUOTE] w takim razie .... czekamy, czekamy .... my cierpliwe kobiety jesteśmy (chyba :-) ) Quote
bico Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 hehehe...zuzliku, jeśli chodzi o "panikę", ja Ci tylko przypomnę "nasz" kultowy już teraz, tekst do Ciebie pewnej dogomaniaczki - tzw. "Zuzliku, nie panikuj!":evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D:D:D pamiętasz?:cool3::D Quote
Recommended Posts