Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Raduniu[/B], rachunek za wystawione aukcje dostaniesz w ostatnim dniu kazdego miesiaca wraz z danymi do wplaty. Czy te aukcje, ktore wystawilas sa wyroznione? Zawsze mozesz sprawdzic ile bedziesz miec do zaplaty w zakladce "moje konto".

Zeby dzialal link do strony trzeba dac nastepujaca formule : <a href="www.mielec.bezdomne.com">STRONA SCHRONISKA</a>
Zeby linkowalo adres mailowy nie wiem jak zrobic :???:

[B][I]Super ta aukcja Karola[/I][/B] :klacz:

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radunia allegro śliczne, trzymam kciuki za domek dla Karolka
Aga myślisz, że będą wiedzieć w schronie który to Karol?? Może by im maila skrobnąć z fotką?? Szkoda, żeby były niewykorzystane telefony.

Posted

bardzo się cieszę, że wreszcie mogę bardziej aktywnie pomóc :)
co prawda w aukcji wyraźnie napisałam, że chętna osoba ma pytać o szortkowłosego psiaka z boksu 55, ale rzeczywiście lepiej, żeby w schronisku wiedzieli, który to Karol.
Allegro wyróżniłam.
Ulka - dziękuję za odpowiedź :)

Posted

A tu by latal po kamieniach i ostach jak ja!Ja w durnowatych japonkach,a on bida bylby calkiem boso...I pada!Karol,tu tyle lepiej ,ze przestrzeni ogrom i piekne widoki!

Posted

Jak odwiedzę schronisko,zrobie rozrabiace "wizytówkę"i zawieszę na boksie.Ja sama z siebie walę szyderę,bo mam 3 rzeczy na krzyz/na szelkach oczywiście,japonki,a tu w górach akurat nie ma upału/był,ale "wyszedł",pada,czego nie przewidziałam,sobie wzięłam minimum,reszta wieziona była dla dziecka...

Posted

wystawiłam mu znowu allegro - podświetlone, pogrubione, wyróżnione...
Następnym razem zmienię szablon...
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1044833287[/url]

Posted

Ciotki i wujowie Tarnobrzeg prosi o pomoc w ratowaniu z powodzi podkarpackich zwierzaków:
[URL="http://www.dogomania.186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC"]http://www.dogomania.pl/threads/186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC[/URL]

Posted

cudnie by było :) Ale kontakt to nie wiem, czy się da na Majuskę...

Allegro się skończyło - 237 wyświetleń i jeden obserwator, który do mnie się nie odezwał... mam nadzieję, że odezwie się na podany w ogłoszeniu kontakt...

Posted

[quote name='Ra_dunia']cudnie by było :) Ale kontakt to nie wiem, czy się da na Majuskę...[/QUOTE]
Może się uda, a jak nie to trudno, najwyżej ktoś przygotuje pracowników że będzie w metrze i ok. :)