Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]od 12 do 18 listopada
- 40zł - Cajus JB (XI,XII)
- 50zł - mysza1
- 10zł - Jadwiga Ż.
- 10zł - Olutka55
- 30zł - Amiga
- 60zł - Bamboo
- 10zł - Anonim ;-)
- 50zł - Viola005
- 10zł - Tora&Faro
- 30zł - Beam6
- 5zł - Anetta
- 1319,15 - Fundacja SOS zwrot pieniędzy
- 40zł - RIVER
[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Ania102']Soema moja faktura nadal nie dotarła?? Czyżby poczta nawaliła, zaczynam się martwić...[/QUOTE]
Nic nie mam, byłam teraz jeszcze w skrzynce sprawdzić :(

Posted

[quote name='Ania102']To trochę długo idzie jak od poniedziałku. Pozczekamy do poniedziałku/wtorku i ewentualnie poproszę o kolejną[/QUOTE]
Ostatnio polecone bardzo długo idą, zazwyczaj z bazarku miałam paczki na drugi/trzeci dzień, a teraz czekam tydzień..

Posted

[quote name='Soema']Ostatnio polecone bardzo długo idą, zazwyczaj z bazarku miałam paczki na drugi/trzeci dzień, a teraz czekam tydzień..[/QUOTE]

Być może PP obłożona jest przesyłkami wyborczymi ? ;-)

Ps. - moja wpłata jest za X, XI, XII - zgodnie z deklaracją :lol:

Posted

[quote name='Soema']Gdzie w Warszawie można zrobić aborcyjną za mniej niż 300zł?
Dziewczyny z SOS znalazły jakąś sunie, śpi w liściach, zaawansowana ciąża...[/QUOTE]

zapytajcie tutaj, mają 50% zniżki w listopadzie, może aborcyjne też się zaliczają: [URL]http://www.bolilapka.pl/[/URL]

Posted

Albo przywieźcie do Ostrołęki, tu jest taniej.
Soema, a ta sunia? Może warto pomóc Luci, ona poomaga od dawna psom pod Radomskiem, dzięki jej pomocy do mnie trafiła Pysia na dt, potem do Krakowa do domu stałego - sunia nie ma watkuu, ale o niej jest tu, w dziale "Przygarnę psa", bo sunie sama zanalzła Lucię :)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196549-Nareszcie-mog%C4%99-spe%C5%82ni%C4%87-swoje-marzenie-i-nie-tylko-swoje.Przygarn%C4%99-ma%C5%82%C4%85-suni%C4%99./page9[/url]

Posted

[quote name='malagos']Albo przywieźcie do Ostrołęki, tu jest taniej.
Soema, a ta sunia? Może warto pomóc Luci, ona poomaga od dawna psom pod Radomskiem, dzięki jej pomocy do mnie trafiła Pysia na dt, potem do Krakowa do domu stałego - sunia nie ma watkuu, ale o niej jest tu, w dziale "Przygarnę psa", bo sunie sama zanalzła Lucię :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/196549-Nareszcie-mog%C4%99-spe%C5%82ni%C4%87-swoje-marzenie-i-nie-tylko-swoje.Przygarn%C4%99-ma%C5%82%C4%85-suni%C4%99./page9[/URL][/QUOTE]
Co to za lucia? Nie mam czasu czytać całego wątku...:(

aagataa dzięki! :)

Posted

[quote name='aagataa8']Tylko powiedz mi na jakie konto wpłacać pieniądze? na to podane na pierwszej stronie?[/QUOTE]

[B][SIZE=3][COLOR=#48d1cc]Nowe konto!! Faktury na :

[/COLOR][/SIZE][/B]
[CENTER][B]Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt[/B]
[B]ul. Rynek 3[/B]
[B]27 - 600 Sandomierz[/B]

[B][FONT=&quot]NIP:[/FONT][/B][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]

Bank Spółdzielczy
[FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=darkgreen]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=darkgreen][SIZE=3]tytuł:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=darkgreen][B][SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja"[/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Soema']Co to za lucia? Nie mam czasu czytać całego wątku...:(

aagataa dzięki! :)[/QUOTE]
Chyba nieaktualne, nie potrzebie się mieszałam ...

Posted

Soema wpłaciłam deklarację za listopad i grudzień - zapomniałam i dlatego ten poslizg. To jest moja jedyna deklaracja jaka posiadam na dogo i jeszcze o niej zapomniałam - wstyd :shake:

Posted

Czy mogłabym zgłosić do standardowej sterylki naszą podopieczną Emi - [COLOR=royalblue][URL="http://www.dogomania.pl/threads/188177-Już-nie-szkielet-ale-bardzo-wyniszczona-EMI-prosi-o-wsparcie"][B]link do wątku[/B][/URL][B].[/B] [/COLOR]
[COLOR=black]Zaczynamy jej powoli szukać domu, ale najpierw konieczny jest zabieg. Sterylka już jutro, koszt 200 zł.[/COLOR]

Posted

[quote name='gameta']Soema wpłaciłam deklarację za listopad i grudzień - zapomniałam i dlatego ten poslizg. To jest moja jedyna deklaracja jaka posiadam na dogo i jeszcze o niej zapomniałam - wstyd :shake:[/QUOTE]
Ekhm.. ja swoją też muszę wpłacić...:oops:
[quote name='Tora&Faro']Czy mogłabym zgłosić do standardowej sterylki naszą podopieczną Emi - [COLOR=royalblue][URL="http://www.dogomania.pl/threads/188177-Ju%C5%BC-nie-szkielet-ale-bardzo-wyniszczona-EMI-prosi-o-wsparcie"][B]link do wątku[/B][/URL][B].[/B] [/COLOR]
[COLOR=black]Zaczynamy jej powoli szukać domu, ale najpierw konieczny jest zabieg. Sterylka już jutro, koszt 200 zł.[/COLOR][/QUOTE]
Tak, dopisuję. ;) trzymam kciuki za udany zabieg.