ilon_n Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='gameta']Odi, ale o co chodzi? Kiepsko kumam o tej godzinie...kum kum kum... Ale ja nie o tym - szukam osoby, która podejmie się wystawienia bazaru na akcję sterylizację z moich fantów - ale od a do z - czyli ja wysyłam paczkę i proponuję ceny i tu moja rola się kończy - czyli osoba wystawiająca ma fanty, robi foty, bazar i go rozlicza... Ważne są ładne foty, bo to anioły z drewna, spore, dyndające - resztka po wzorcowni, w sam raz na święta. Więc kto chętny? Najchętniej jakiś "stary" dogomaniak? Linka do bazaru muszę przesłać ofiarodawcy aniołów, więc nie może być obsuwy...[/QUOTE] gameto, tu chodzi o słynne Wojtyszki, skandal sprzed około roku i legalny powrót tego człowieka do działaności po mega-aferze .. ehh .. nie ma nadziei na lepsze.. Quote
ilon_n Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Soemo, chciałabym zgłosić do standardowej sterylki sunię Mantę z tego [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195827"]wątku[/URL]. Dziewczyna jest już ogłaszana do adopcji, przed adopcją koniecznie musi przejść zabieg, ale funduszy brakuje nawet na bieżące utrzymanie. Zabieg będzie wykonywany w Toruniu, lecznica wet. ul. Legionów - dr Krawczyk. Koszt około 250pln. Quote
gameta Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='ilon_n']gameto, tu chodzi o słynne Wojtyszki, skandal sprzed około roku i legalny powrót tego człowieka do działaności po mega-aferze .. ehh .. nie ma nadziei na lepsze..[/QUOTE] Aaaaa o ja gupia, jassssne Czy może ktoś reflektuje na moją ofertę bazarową? Quote
Soema Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='gameta']Aaaaa o ja gupia, jassssne Czy może ktoś reflektuje na moją ofertę bazarową?[/QUOTE] Gametko, jak się nikt nie zgłosi, to ja wystawię, szkoda żeby taka okazja przepadła. Jakoś się wyrobię. Zresztą - wyślij do mnie, szkoda czasu, a to może być fajny prezent. DZIĘKUJĘ!! Quote
gameta Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dawaj adres na pw, w poniedziałek albo wtorek poleci :) Przepraszam, ale ja poprostu nie ogarnę sama bazaru :( Quote
rozi Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Gameta, ja bym mogła poprowadzić bazarek na zasadzie następującej: zrobisz pierwszy post, potem ja wstawię drugi, roboczy, do prowadzenia rozliczeń, dalej dasz posty z fotkami i cenami. Po zakończeniu i rozliczeniu musiałabyś porozsyłać. Jeśli taka pomoc wystarczy, to mogę się podjąć. Quote
gameta Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='rozi']Gameta, ja bym mogła poprowadzić bazarek na zasadzie następującej: zrobisz pierwszy post, potem ja wstawię drugi, roboczy, do prowadzenia rozliczeń, dalej dasz posty z fotkami i cenami. Po zakończeniu i rozliczeniu musiałabyś porozsyłać. Jeśli taka pomoc wystarczy, to mogę się podjąć.[/QUOTE] Dzięki Rozi, ale właśnie nie wystarczy - ja zaraz kończę macierzyński i wracam do pracy, a wcześniej mam kilka badań w szpitalu, więc poprostu nie podejmę się, bo zawalę jak nic :( Quote
Soema Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='gameta']Dawaj adres na pw, w poniedziałek albo wtorek poleci :) Przepraszam, ale ja poprostu nie ogarnę sama bazaru :([/QUOTE] Kotek, adres jest w pierwszym poście tego wątku :) dziękuję. Planuje jeszcze bazarek na moją połamaną Molly, to będę latała z przytula na pocztę ;) a jeśli chodzi o Wojtyszki.. Siemiński się czai na psy z gmin, które miały umowę z Dyminami.... Quote
viola005 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Soema, w poniedzialek-wtorek siostra zrobi przelew na skarpete sterylkowa, 50 zl, fajnie ze ta skarpeta dziala, pozdrawiam cioteczki pro-sterylizacyjne Quote
Soema Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='viola005']Soema, w poniedzialek-wtorek siostra zrobi przelew na skarpete sterylkowa, 50 zl, fajnie ze ta skarpeta dziala, pozdrawiam cioteczki pro-sterylizacyjne[/QUOTE] Też się cieszę, że się "kręci" i coraz więcej suk ciachamy. Dziękuję. Quote
mestudio Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Bazarek na akcję sterylazacja. Zapraszam. [url]http://www.dogomania.pl/threads/196447-Discman-Philips-ramki-do-zdjęć-akcja-sterylizacja-do-25.11-północ?p=15733993#post15733993[/url] Quote
Betbet Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Mój bazarek też jest na sterylkę, może któraś z ciotek coś wypatrzy. Koniecznie musimy ciachnąć sunię w typie rodezjanki!!! A czasu mało, w każdej chwili ktoś może sobie ją upatrzyć:( Nie wiem czy starczy, potrzeba nam 200 zł! Quote
kora78 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 czy doszla faktura naszej Belli, z Łowicza?? 250zl Quote
emilia2280 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='mestudio']Bazarek na akcję sterylazacja. Zapraszam. [url]http://www.dogomania.pl/threads/196447-Discman-Philips-ramki-do-zdjęć-akcja-sterylizacja-do-25.11-północ?p=15733993#post15733993[/url][/QUOTE] Dziéki mestudio. Bardzo szlachetny cel. Soema potem wpadnie to odpowie na reszté pytan. Quote
Soema Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='kora78']czy doszla faktura naszej Belli, z Łowicza?? 250zl[/QUOTE] Tak, dzisiaj :) Quote
gameta Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ludzie ruszta tyłki na krakvet - czas głosować na Sandomierz - jakaś Łódź bruździ! [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756&start=30[/URL] Quote
tripti Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='gameta']Ludzie ruszta tyłki na krakvet - czas głosować na Sandomierz - jakaś Łódź bruździ! [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756&start=30[/URL][/QUOTE] Łódź ma też swój wątek na dogo, piękne i biedne psiaki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189770-Wyjątkowe-Psie-Serca-z-Fundacji-AZYL-Potrzebne-domy-i-pomoc-w-ogłoszeniach[/URL]. Quote
gameta Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='tripti']Łódź ma też swój wątek na dogo, piękne i biedne psiaki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/189770-Wyjątkowe-Psie-Serca-z-Fundacji-AZYL-Potrzebne-domy-i-pomoc-w-ogłoszeniach[/URL].[/QUOTE] To mogli się zgłosić do ankiety wewnętrznej dogo - w tym miesiącu było tylko 2 kandydatów! To co teraz Łódź robi na krakvecie, jest nie fair - poprostu! Quote
erka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Potwierdzam przelew 240 zł na kielecką suczkę zgłaszaną przez mag.dę. Dziekujemy!:) Quote
Ania102 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Soema aagata8 wysłała fakturę w poniedziałek jednak, doszła?? Pozdrawiam Quote
tripti Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='gameta']To mogli się zgłosić do ankiety wewnętrznej dogo - w tym miesiącu było tylko 2 kandydatów! To co teraz Łódź robi na krakvecie, jest nie fair - poprostu![/QUOTE] nie wiedzieli może... ja też pierwszy raz o tym słyszę. Znam ich stąd, że mają pod opieką bliźniaczo podobnego psa do mojego. Quote
gameta Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='tripti']nie wiedzieli może... ja też pierwszy raz o tym słyszę. Znam ich stąd, że mają pod opieką bliźniaczo podobnego psa do mojego.[/QUOTE] Nie załamuj mnie, wspólnego kandydata dogo i miał wybieramy TRZECI rok, jakoś dziwnym trafem ciągle ci, którzy chcą być cwańsi i głosują po swojemu "nie wiedzą o ankiecie". Ja mam cofkę, a takie działania to zwykłe draństwo! Więc proszę Państwa, głosujmy: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756&start=30[/URL] Quote
Soema Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='Ania102']Soema aagata8 wysłała fakturę w poniedziałek jednak, doszła?? Pozdrawiam[/QUOTE] Nie doszła żadna taka póki co... A to co się dzieje na Krakvecie jest przykre. Nie mam czasu siedzieć i agitować ludzi. To będzie chyba drugi raz, kiedy kandydat dogo nie wygra. Zrobiłam zbiorcze rozliczenia, są nowe wpłaty jeszcze, muszę pouaktualniać. Jakoś dni są ostatnio za krótkie :shake: Czaję się na sukę w ciąży.. facet alkoholik.. my już mamy jest 5 córek 5miesięcznych w przytulisku.. Suka puszczana jest na miasto, znów jest w ciąży.. nie daje się złapać, będzie interwencja, żeby uśpić ślepy miot.. Dom wariatów, co tu się dzieje teraz.. po powodzi i po zamknięciu schroniska w Dyminach, jest tragicznie.. Się wyżalę trochę :( Quote
kora78 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 a kiedy bedzie przelew do mnie?dla Belli z lowicza Quote
Recommended Posts