obraczus87 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='tula']wiem że u p.Ali Orzechowskiej jest teraz jedna sunia do sterylki ale nie znam dokładnie wagi i nie wiem czy znalazła by transport, oczywiście mogę sie dowiedzieć:) Soema czy doszła do Ciebie faktura z Pankracego? bo już dawno powinna być.[/QUOTE] Cięzko byloby znalezc transport na dzisiaj ;) Sunia wyrwana z Kielc (ma DT w Warszawie) skorzysta ze sterylki :) Quote
agada Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 A ja chciałam zapytać jak obecnie z finansowaniem sprawa wygląda, mianowicie mamy sunie malutką, waga nie wiem w tej chwili, którą chcemy do hoteliku zabrać, ale jak zwykle z kasą cienko, sfinansowanie sterylki byłoby dużym ułatwieniem.... Dokładnych szczegółów nie potrafię podać kiedy, gdzie, bo wszystko w sferze planów i zbierania kasy. Chodzi mi o to czy dostanę "coś" Jestem stałą deklarowiczką (5zł/mies.) Quote
tula Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='obraczus87']Cięzko byloby znalezc transport na dzisiaj ;) Sunia wyrwana z Kielc (ma DT w Warszawie) skorzysta ze sterylki :)[/QUOTE] to super:) Quote
Soema Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='tula']wiem że u p.Ali Orzechowskiej jest teraz jedna sunia do sterylki ale nie znam dokładnie wagi i nie wiem czy znalazła by transport, oczywiście mogę sie dowiedzieć:) Soema czy doszła do Ciebie faktura z Pankracego? bo już dawno powinna być.[/QUOTE] Pisałam: [quote name='Soema']Doszła faktura od tuli :):) mniej niż miało być. ;)[/QUOTE] [quote name='agada']A ja chciałam zapytać jak obecnie z finansowaniem sprawa wygląda, mianowicie mamy sunie malutką, waga nie wiem w tej chwili, którą chcemy do hoteliku zabrać, ale jak zwykle z kasą cienko, sfinansowanie sterylki byłoby dużym ułatwieniem.... Dokładnych szczegółów nie potrafię podać kiedy, gdzie, bo wszystko w sferze planów i zbierania kasy. Chodzi mi o to czy dostanę "coś" Jestem stałą deklarowiczką (5zł/mies.)[/QUOTE] Tak - 100 % ;) ale znajdźcie jakąś ludzką lecznicę. ;) Quote
tula Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dzięki Soema bo ja ślepota szukałam czy pisałaś o tym i nie znalazłam:) Quote
Soema Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='tula']dzięki Soema bo ja ślepota szukałam czy pisałaś o tym i nie znalazłam:)[/QUOTE] Ona razem z tą beli51 była opłacana :) Quote
kora78 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dzieki za wrzucenie naszej suni Belli hotelowanej u sylwiaso, po szczniakach :) :) nie zauwazylam, ze sie dostala!!! super!! Quote
agada Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [quote name='Soema'] Tak - 100 % ;) ale znajdźcie jakąś ludzką lecznicę. ;)[/QUOTE] Wspaniale!!! Ona juz u Evanki, więc to Ona będzie się zajmowała resztą, min. szukaniem ludzkiego weta.... Quote
kasia14 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Pod koniec miesiąca wpłacę moją deklarację wrzesien-grudzien (20zł) przepraszam za opóźnienie ;) Quote
Soema Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wpłaty 17 - 24.09 - 15zł - Avilia - 10zł - moana - 20zł - nicky71 - 820zł - Bamboo - 5zł - anetta - 10zł - agusiazet - 20zł - Ewa i Flatki - 60zł - ostatniaszansa - 5zł - Livka - 38zł - zwrot 25% bela51 wydatki: - 129,52zł - sterylka od tuli - 150zł - sterylka od beli51 Quote
furciaczek Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Robie przelewik za wrzesien i pazdziernik. Lipiec oplacony mialam?? Quote
Soema Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='furciaczek']Robie przelewik za wrzesien i pazdziernik. Lipiec oplacony mialam??[/QUOTE] Tak proszę Pani :) Quote
Jaaga Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Chciałam prosić o mozliwość opłacenia sterylizacji bezdomnej suni Lori, która do mnie wczoraj przyjechała z Kielc. Suczka jeszcze karmi szczeniaczka, więc zabieg byłby potrzebny dopiero za 1-1,5 mies. koszt ok 220-250 zł w sprawdzonej lecznicy. Sunia jeszcze nie ma wątku, jak załozą go dziewczyny z Kielc, to wstawię. Tam tyle bezdomnych bied, że nie ma kasy na leczenie, a co dopiero sterylizacje. Quote
Soema Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='Jaaga']Chciałam prosić o mozliwość opłacenia sterylizacji bezdomnej suni Lori, która do mnie wczoraj przyjechała z Kielc. Suczka jeszcze karmi szczeniaczka, więc zabieg byłby potrzebny dopiero za 1-1,5 mies. koszt ok 220-250 zł w sprawdzonej lecznicy. Sunia jeszcze nie ma wątku, jak załozą go dziewczyny z Kielc, to wstawię. Tam tyle bezdomnych bied, że nie ma kasy na leczenie, a co dopiero sterylizacje.[/QUOTE] Jaaga,jak będzie wątek to ją dopiszę :) pieniądze są. Quote
3 x Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Soema mam pytanie czy zmieniło sie może cos odnosnie sterylizacji suczek pod opieka Fundacji? u Biiafry jest wysyp kundelków w tym suń dług za sam hotel sięga juz prawie 2 tys więc kazda pomoc jest na wage zlota kiedyś juz pytalam ale może coś się zmieniło ? albo mozliwy jest jakiś wyjatek? Quote
tula Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 U Biafry sytuacja jest bardzo ciężka, dlatego bardzo prosimy o pomoc w sterylizacji choć jednej suni, ostatnio została wysterylizowana bezdomna sunia z ropomaciczem a dług został:( Quote
Soema Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='3 x']Soema mam pytanie czy zmieniło sie może cos odnosnie sterylizacji suczek pod opieka Fundacji? u Biiafry jest wysyp kundelków w tym suń dług za sam hotel sięga juz prawie 2 tys więc kazda pomoc jest na wage zlota kiedyś juz pytalam ale może coś się zmieniło ? albo mozliwy jest jakiś wyjatek?[/QUOTE] [quote name='tula']U Biafry sytuacja jest bardzo ciężka, dlatego bardzo prosimy o pomoc w sterylizacji choć jednej suni, ostatnio została wysterylizowana bezdomna sunia z ropomaciczem a dług został:([/QUOTE] Niestety, sunie pod opieką Fundacji nie mogą póki co uczestniczyć w akcji. Znam Izę i znam jej sytuację.. Quote
tula Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 [quote name='Soema']Niestety, sunie pod opieką Fundacji nie mogą póki co uczestniczyć w akcji. Znam Izę i znam jej sytuację..[/QUOTE] dzięki za odpowiedź Soema, wiem że zasady to zasady, ale tak bardzo szkoda mi Biafry...bo fundacja to przecież właśnie ona. Quote
gameta Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 a ja pewnie niedoczytałam, a może nie ma faktycznie - jest lista tanich wetów? Czy ten pomysł padł ? Quote
Nikus Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Chciałbym poprosić o dofinansowanie sterylki Elzy [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193455-FS-Wyciagamy-kolejnego-psa-z-mordowni-milutka-ELZA-juz-w-hoteliku-u-Gabi[/URL] Zorientuję się w kosztach i podam szczegóły jak dostanę je z hoteliku:) a na razie proszę o zapisanie suni w kolejce:) Quote
Jaaga Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 To wątek Lori, którą chciałam zapisać w kolejce. [url]http://www.dogomania.pl/threads/193480-Wymodlili%C5%9Bmy-lesze-%C5%BCycie-spod-palet-u-ksi%C4%99dza-z-g%C5%82odu-i-ch%C5%82odu.Pom%C3%B3%C5%BC-nam..?p=15443636#post15443636[/url] Quote
Soema Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='Jaaga']To wątek Lori, którą chciałam zapisać w kolejce. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193480-Wymodlili%C5%9Bmy-lesze-%C5%BCycie-spod-palet-u-ksi%C4%99dza-z-g%C5%82odu-i-ch%C5%82odu.Pom%C3%B3%C5%BC-nam..?p=15443636#post15443636[/URL][/QUOTE] Dopisuję watek, teraz tylko cena zabiegu :) Nikus, Was też dopisałam. Quote
Jaaga Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Tak, jak już wczesniej pisałam ok. 220-250 zł. Dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć. Przychodnia w Mikołowie u dr. Lewickiej. Quote
malagos Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 to ja zgłaszam Nikę ze schroniska w Szczytnie. Jest u mnie w bezpłatnym domu tymczasowym. Cena zabiegu to 150 zł. Juz jutro mamy termin. Co przedstawic, jak się zakwalifikujemy? Skan faktury, rachunek czy co? [URL="http://www.dogomania.pl/threads/192977-Czarno-bia%C5%82a-malutka-m%C5%82oda-sunia-Nika-biedulka-spod-Szczytna-zbieramy-na-sterylk%C4%99"]http://www.dogomania.pl/threads/192977-Czarno-biała-malutka-młoda-sunia-Nika-biedulka-spod-Szczytna-zbieramy-na-sterylkę[/URL] Strerylizacja odbędzie się w lecznicy "Aga" w Ostrołęće, ul. Steyera, u dra Lecha Ślusarza. Quote
Soema Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='malagos']to ja zgłaszam Nikę ze schroniska w Szczytnie. Jest u mnie w bezpłatnym domu tymczasowym. Cena zabiegu to 150 zł. Juz jutro mamy termin. Co przedstawic, jak się zakwalifikujemy? Skan faktury, rachunek czy co? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192977-Czarno-biała-malutka-młoda-sunia-Nika-biedulka-spod-Szczytna-zbieramy-na-sterylkę[/URL][/QUOTE] Gosia weź fakturę na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. Oryginał faktury wyślij na mój adres - post pierwszy. Quote
Recommended Posts