Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tula']wiem że u p.Ali Orzechowskiej jest teraz jedna sunia do sterylki ale nie znam dokładnie wagi i nie wiem czy znalazła by transport, oczywiście mogę sie dowiedzieć:)
Soema czy doszła do Ciebie faktura z Pankracego? bo już dawno powinna być.[/QUOTE]

Cięzko byloby znalezc transport na dzisiaj ;) Sunia wyrwana z Kielc (ma DT w Warszawie) skorzysta ze sterylki :)

Posted

A ja chciałam zapytać jak obecnie z finansowaniem sprawa wygląda, mianowicie mamy sunie malutką, waga nie wiem w tej chwili, którą chcemy do hoteliku zabrać, ale jak zwykle z kasą cienko, sfinansowanie sterylki byłoby dużym ułatwieniem.... Dokładnych szczegółów nie potrafię podać kiedy, gdzie, bo wszystko w sferze planów i zbierania kasy. Chodzi mi o to czy dostanę "coś" Jestem stałą deklarowiczką (5zł/mies.)

Posted

[quote name='obraczus87']Cięzko byloby znalezc transport na dzisiaj ;) Sunia wyrwana z Kielc (ma DT w Warszawie) skorzysta ze sterylki :)[/QUOTE]
to super:)

Posted

[quote name='tula']wiem że u p.Ali Orzechowskiej jest teraz jedna sunia do sterylki ale nie znam dokładnie wagi i nie wiem czy znalazła by transport, oczywiście mogę sie dowiedzieć:)
Soema czy doszła do Ciebie faktura z Pankracego? bo już dawno powinna być.[/QUOTE]
Pisałam:
[quote name='Soema']Doszła faktura od tuli :):) mniej niż miało być. ;)[/QUOTE]

[quote name='agada']A ja chciałam zapytać jak obecnie z finansowaniem sprawa wygląda, mianowicie mamy sunie malutką, waga nie wiem w tej chwili, którą chcemy do hoteliku zabrać, ale jak zwykle z kasą cienko, sfinansowanie sterylki byłoby dużym ułatwieniem.... Dokładnych szczegółów nie potrafię podać kiedy, gdzie, bo wszystko w sferze planów i zbierania kasy. Chodzi mi o to czy dostanę "coś" Jestem stałą deklarowiczką (5zł/mies.)[/QUOTE]
Tak - 100 % ;) ale znajdźcie jakąś ludzką lecznicę. ;)

Posted

[quote name='Soema']
Tak - 100 % ;) ale znajdźcie jakąś ludzką lecznicę. ;)[/QUOTE]
Wspaniale!!! Ona juz u Evanki, więc to Ona będzie się zajmowała resztą, min. szukaniem ludzkiego weta....

Posted

Wpłaty 17 - 24.09

- 15zł - Avilia
- 10zł - moana
- 20zł - nicky71
- 820zł - Bamboo
- 5zł - anetta
- 10zł - agusiazet
- 20zł - Ewa i Flatki
- 60zł - ostatniaszansa
- 5zł - Livka
- 38zł - zwrot 25% bela51

wydatki:
- 129,52zł - sterylka od tuli
- 150zł - sterylka od beli51

Posted

Chciałam prosić o mozliwość opłacenia sterylizacji bezdomnej suni Lori, która do mnie wczoraj przyjechała z Kielc. Suczka jeszcze karmi szczeniaczka, więc zabieg byłby potrzebny dopiero za 1-1,5 mies. koszt ok 220-250 zł w sprawdzonej lecznicy. Sunia jeszcze nie ma wątku, jak załozą go dziewczyny z Kielc, to wstawię. Tam tyle bezdomnych bied, że nie ma kasy na leczenie, a co dopiero sterylizacje.

Posted

[quote name='Jaaga']Chciałam prosić o mozliwość opłacenia sterylizacji bezdomnej suni Lori, która do mnie wczoraj przyjechała z Kielc. Suczka jeszcze karmi szczeniaczka, więc zabieg byłby potrzebny dopiero za 1-1,5 mies. koszt ok 220-250 zł w sprawdzonej lecznicy. Sunia jeszcze nie ma wątku, jak załozą go dziewczyny z Kielc, to wstawię. Tam tyle bezdomnych bied, że nie ma kasy na leczenie, a co dopiero sterylizacje.[/QUOTE]
Jaaga,jak będzie wątek to ją dopiszę :)
pieniądze są.

Posted

Soema
mam pytanie czy zmieniło sie może cos odnosnie sterylizacji suczek pod opieka Fundacji?
u Biiafry jest wysyp kundelków w tym suń
dług za sam hotel sięga juz prawie 2 tys
więc kazda pomoc jest na wage zlota

kiedyś juz pytalam
ale może coś się zmieniło ?
albo mozliwy jest jakiś wyjatek?

Posted

U Biafry sytuacja jest bardzo ciężka, dlatego bardzo prosimy o pomoc w sterylizacji choć jednej suni, ostatnio została wysterylizowana bezdomna sunia z ropomaciczem a dług został:(

Posted

[quote name='3 x']Soema
mam pytanie czy zmieniło sie może cos odnosnie sterylizacji suczek pod opieka Fundacji?
u Biiafry jest wysyp kundelków w tym suń
dług za sam hotel sięga juz prawie 2 tys
więc kazda pomoc jest na wage zlota

kiedyś juz pytalam
ale może coś się zmieniło ?
albo mozliwy jest jakiś wyjatek?[/QUOTE]

[quote name='tula']U Biafry sytuacja jest bardzo ciężka, dlatego bardzo prosimy o pomoc w sterylizacji choć jednej suni, ostatnio została wysterylizowana bezdomna sunia z ropomaciczem a dług został:([/QUOTE]
Niestety, sunie pod opieką Fundacji nie mogą póki co uczestniczyć w akcji.
Znam Izę i znam jej sytuację..

Posted

[quote name='Soema']Niestety, sunie pod opieką Fundacji nie mogą póki co uczestniczyć w akcji.
Znam Izę i znam jej sytuację..[/QUOTE]
dzięki za odpowiedź Soema, wiem że zasady to zasady, ale tak bardzo szkoda mi Biafry...bo fundacja to przecież właśnie ona.

Posted

Chciałbym poprosić o dofinansowanie sterylki Elzy

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193455-FS-Wyciagamy-kolejnego-psa-z-mordowni-milutka-ELZA-juz-w-hoteliku-u-Gabi[/URL]

Zorientuję się w kosztach i podam szczegóły jak dostanę je z hoteliku:)
a na razie proszę o zapisanie suni w kolejce:)

Posted

To wątek Lori, którą chciałam zapisać w kolejce.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/193480-Wymodlili%C5%9Bmy-lesze-%C5%BCycie-spod-palet-u-ksi%C4%99dza-z-g%C5%82odu-i-ch%C5%82odu.Pom%C3%B3%C5%BC-nam..?p=15443636#post15443636[/url]

Posted

[quote name='Jaaga']To wątek Lori, którą chciałam zapisać w kolejce.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193480-Wymodlili%C5%9Bmy-lesze-%C5%BCycie-spod-palet-u-ksi%C4%99dza-z-g%C5%82odu-i-ch%C5%82odu.Pom%C3%B3%C5%BC-nam..?p=15443636#post15443636[/URL][/QUOTE]
Dopisuję watek, teraz tylko cena zabiegu :)

Nikus, Was też dopisałam.

Posted

to ja zgłaszam Nikę ze schroniska w Szczytnie. Jest u mnie w bezpłatnym domu tymczasowym.
Cena zabiegu to 150 zł.
Juz jutro mamy termin. Co przedstawic, jak się zakwalifikujemy? Skan faktury, rachunek czy co?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/192977-Czarno-bia%C5%82a-malutka-m%C5%82oda-sunia-Nika-biedulka-spod-Szczytna-zbieramy-na-sterylk%C4%99"]http://www.dogomania.pl/threads/192977-Czarno-biała-malutka-młoda-sunia-Nika-biedulka-spod-Szczytna-zbieramy-na-sterylkę[/URL]

Strerylizacja odbędzie się w lecznicy "Aga" w Ostrołęće, ul. Steyera, u dra Lecha Ślusarza.

Posted

[quote name='malagos']to ja zgłaszam Nikę ze schroniska w Szczytnie. Jest u mnie w bezpłatnym domu tymczasowym.
Cena zabiegu to 150 zł.
Juz jutro mamy termin. Co przedstawic, jak się zakwalifikujemy? Skan faktury, rachunek czy co?

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192977-Czarno-biała-malutka-młoda-sunia-Nika-biedulka-spod-Szczytna-zbieramy-na-sterylkę[/URL][/QUOTE]
Gosia weź fakturę na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. Oryginał faktury wyślij na mój adres - post pierwszy.