bela51 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Soema']Doszła faktura na 150zł ze Szczerców. Proszę się przyznać od kogo to, bo nie ma ani karteczki ani adresata, numer lecznicy jest :)[/QUOTE] Lecznica Cztery Łapy w Szczercowie , to faktura za sterylizacje Kory, ktora przebywa w DT u Czarodziejki. Czarodziejka posłała fakture, a ja pisalam do Ciebie na PW i podałam nr konta. Niestety nie zgrałysmy tego w jednej przesyłce. Sorki. Masz zatkana skrzynke, sprawdz prosze przed oczyszczeniem, czy nie ma wiadomości ode mnie:lol: Quote
Soema Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Avilia']Wysłałam swoją "ratę".Niestety w tym miesiącu malutko.Mam bardzo chorego tymczasa...:([/QUOTE] Gdyby każdy miał takie podejście jak Ty... Z tymi "ratami" już nie przesadzaj, trzymam kciuki za tymczasa. Są rzeczy ważne i ważniejsze :) [quote name='Ammounie']Witajcie, Pani Iwonie której pomagam ogłaszać psy, które ratuje z ulicy, znów przybyło tymczasowiczów i nie daje już sobie rady finansowo. Ma obecnie 30 psów: 8 swoich, reszta tymczasowicze i psy nieadopcyjne. Wszystkie zawsze sterylizuje przed adopcją. Teraz ma 3 suki i psa do sterylizacji. Czy możecie jej pomóc? Wątek psów: [U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/183757-30-ps%C3%B3w-uratowanych%21-Prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BC-im-znale%C5%BA%C4%87-domy"]http://www.dogomania.pl/threads/183757-30-ps%C3%B3w-uratowanych!-Prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BC-im-znale%C5%BA%C4%87-domy[/URL][/U] Psy zawsze sterylizuje w Legionowie na ul. Ogrodowej u dr Jacka Banego.[/QUOTE] Jaka cena sterylki? (kastracji nie finansujemy) 75% ceny możemy pokryć, jeśli nie jest zbyt wygórowana. [quote name='kora78']Zglaszam sunie, ktora wyciagnelam ze schroniska i ktora obecnie mieszka od miesiaca w hotelu dla psow u sylwiaso, pod Lowiczem Sunia Bella, 8 lat. poronienie i pogryzienie w schronisku. szybkie zabranie na awaryjne dt, niesprawdzone, bo zaprotegowane przez pewna fundacje. koszt dt byl 100zl miesiecznie- jako zwrot za wyzywienie. wciaz ciezko bylo sie z tym dt dohaac. gdy sunie z fundacji zostaly pilnie zabrane, po sprawdzeniu waurnkow, dostalam wiadomsoc, ze jest tam zle. tez wyslalam dogomanke na kontrole i okazalo sie, ze sytuacja jest bardzo zla. w ciagu miesiaca zabralam sunie na hotel. po miesiacu pobytu w hotelu sunia nieoczekiwanie sie oszczenila!! zaszla w ciaze w dt u Blood!! maluchy uspilismy, sunia bierze teraz leki na wstrzymanie laktacji msimy ja wyciachac i szukac domu, bo mam niespelna polowe deklaracji stalych, ciułam na hotel z bazarkow... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184036-wiosna-poronienie-i-pogryzienie-w-schronie.-Latem-najgorsze-dt.-Jesien-porod-w-hotel"]www.dogomania.pl/threads/184036-wiosna-poronienie-i-pogryzienie-w-schronie.-Latem-najgorsze-dt.-Jesien-porod-w-hotel[/URL][/QUOTE] Jaka jest cena zabiegu? Po porodzie sunia musi odczekać jakiś czas... [quote name='bela51']Lecznica Cztery Łapy w Szczercowie , to faktura za sterylizacje Kory, ktora przebywa w DT u Czarodziejki. Czarodziejka posłała fakture, a ja pisalam do Ciebie na PW i podałam nr konta. Niestety nie zgrałysmy tego w jednej przesyłce. Sorki. Masz zatkana skrzynke, sprawdz prosze przed oczyszczeniem, czy nie ma wiadomości ode mnie:lol:[/QUOTE] Już sprawdzam, na fakturze jest numer konta podany. Z tyłu jest podpisane. co za sterylka. Brat nie zauważył... Quote
Soema Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Doszła faktura od tuli :):) mniej niż miało być. ;) Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzięki za wyjaśnienie, Soema. Sterylkę planuję na najbliższy czwartek ale wszystko zależy czy uda się zorganizować transport, bo w ciągu dnia jestem w pracy. Sprawdziłam wpłaty- nie mogę znaleźć mojej. Może ślepa jestem :evil_lol: Wpłaciłam 6.05 na konto SOS Bokserom 50 zł za 5 miesięcy z góry, w tytule było mysza1-sterylizacje. Mam nadzieję, że nie pokręciłam czegoś :oops: Mogę wysłać skan na maila. Quote
Soema Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki za wyjaśnienie, Soema. Sterylkę planuję na najbliższy czwartek ale wszystko zależy czy uda się zorganizować transport, bo w ciągu dnia jestem w pracy. Sprawdziłam wpłaty- nie mogę znaleźć mojej. Może ślepa jestem :evil_lol: Wpłaciłam 6.05 na konto SOS Bokserom 50 zł za 5 miesięcy z góry, w tytule było mysza1-sterylizacje. Mam nadzieję, że nie pokręciłam czegoś :oops: Mogę wysłać skan na maila.[/QUOTE] A cenę znasz? Nie pytaj, nie było Cię...:shake: a w wyciągu jesteś. Między wpłatą Cez, a bazarkiem Basipron.. przepraszam. Sprawdzajcie mnie. Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Soema']A cenę znasz? Nie pytaj, nie było Cię...:shake: a w wyciągu jesteś. Między wpłatą Cez, a bazarkiem Basipron.. przepraszam. Sprawdzajcie mnie.[/QUOTE] Myślę, że 250 zł, bo to naprawdę duża sunia, owczarek z dłuższym włosem one są wielkie. Zwykle płacimy 200-250 w zależności od wielkości. Quote
bela51 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Soema'] Już sprawdzam, na fakturze jest numer konta podany. Z tyłu jest podpisane. co za sterylka. ...[/QUOTE] Soemo, wyslałam Ci jeszcze raz wiadomosc na pw z nr konta. Bo nie rozumiem czyj jest na fakturze? Lecznicy? To jest zaplacona faktura. Quote
Laura1108 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Chiałam zapytać czy jest szansa na wsparcie w sterylce aborcyjnej tej suni : [url]http://www.dogomania.pl/threads/191513-LILA-sterylka-aborcyjna-DT-i-nie-ma-pieni%C4%99dzy-.-PODARUJ-CHO%C4%86-10-Z%C5%81-JEDNORAZOWO-[/url]. Na 99 % suka jest w ciąży ponieważ uciekła w trakcie cieczki i tydzień czasu trwały jej poszukiwania a kiedy zostałą znaleziona to niestety miała ze sobą dwóch towarzyszy :( Quote
kora78 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='kora78']Zglaszam sunie, ktora wyciagnelam ze schroniska i ktora obecnie mieszka od miesiaca w hotelu dla psow u sylwiaso, pod Lowiczem Sunia Bella, 8 lat. poronienie i pogryzienie w schronisku. szybkie zabranie na awaryjne dt, niesprawdzone, bo zaprotegowane przez pewna fundacje. koszt dt byl 100zl miesiecznie- jako zwrot za wyzywienie. wciaz ciezko bylo sie z tym dt dohaac. gdy sunie z fundacji zostaly pilnie zabrane, po sprawdzeniu waurnkow, dostalam wiadomsoc, ze jest tam zle. tez wyslalam dogomanke na kontrole i okazalo sie, ze sytuacja jest bardzo zla. w ciagu miesiaca zabralam sunie na hotel. po miesiacu pobytu w hotelu sunia nieoczekiwanie sie oszczenila!! zaszla w ciaze w dt u Blood!! maluchy uspilismy, sunia bierze teraz leki na wstrzymanie laktacji msimy ja wyciachac i szukac domu, bo mam niespelna polowe deklaracji stalych, ciułam na hotel z bazarkow... [url]www.dogomania.pl/threads/184036-wiosna-poronienie-i-pogryzienie-w-schronie.-Latem-najgorsze-dt.-Jesien-porod-w-hotel[/url][/QUOTE] sterylka okolo 250zl ma kosztowac. bedzie robiona najwczesniej za miesiac, poltora, bo sunia musi po porodzie dojsc do siebie Quote
Bamboo ® Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Uprzejmie donoszę;) że przed momentem wpłaciłam na skarbonkę 820 zł. Wyszczególnienie: [B]moje zaległe:oops: deklaracje:[/B] kwiecień – czerwiec 2010 --> 100 zł/m-c --> [B]300 zł[/B] lipiec – wrzesień 2010 --> 30 zł/m-c --> [B]90 zł [/B] [B] bazarki:[/B] [COLOR=Black]-[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190828-ZAKO%C5%83CZONY%21%21%21-G%C3%B3ra-nowych-kosmetyk%C3%B3w-fajne-kosmetyczki%21-na-sterylki-do-22.08"]kosmetyki[/URL]: [/COLOR][COLOR=Black][B]285,5 zł[/B] (wpłacono [/COLOR][COLOR=Black][B]289,8 zł[/B], zaokrąglam do [/COLOR][COLOR=Black][B]290 zł:evil_lol:[/B]) -[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190829-Konie-zwierz%C4%99ta-%E2%80%93-ksi%C4%85%C5%BCki-barwne-ilustracje-%E2%80%93-na-skarbonk%C4%99-sterylkow%C4%85-do-22.08?p=15181231#post15181231"]książki[/URL]: [/COLOR][COLOR=Black][B]89 zł[/B] (wpłacono [/COLOR][COLOR=Black][B]90 zł[/B]) -[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190827-ZAKO%C5%83CZONY%21-Kawa-i-s%C5%82odycze-szybki-bazarek-na-skarbonk%C4%99-sterylkow%C4%85-do15.08"]słodycze[/URL]: [/COLOR][COLOR=Black][B]37 zł[/B][/COLOR] od justynavege (transakcja spoza bazark[COLOR=Black]u): [/COLOR][COLOR=Black][B]10,50 zł[/B][/COLOR] moje deklaracje: [B]390 zł[/B] bazarki: 290 + 90 + 37 = [B]417 zł[/B] justynavege: [B]10,50 zł[/B] [B]summa summarum: [SIZE=2][COLOR=Blue]817,5 zł[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=Blue] [/COLOR]--> zaokrąglam do [/SIZE][SIZE=2][COLOR=Blue]820 zł[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Lulka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Ammounie']Witajcie, Pani Iwonie której pomagam ogłaszać psy, które ratuje z ulicy, znów przybyło tymczasowiczów i nie daje już sobie rady finansowo. Ma obecnie 30 psów: 8 swoich, reszta tymczasowicze i psy nieadopcyjne. Wszystkie zawsze sterylizuje przed adopcją. Teraz ma 3 suki i psa do sterylizacji. Czy możecie jej pomóc? Wątek psów: [U][url]http://www.dogomania.pl/threads/183757-30-ps%C3%B3w-uratowanych!-Prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BC-im-znale%C5%BA%C4%87-domy[/url][/U] Psy zawsze sterylizuje w Legionowie na ul. Ogrodowej u dr Jacka Banego.[/QUOTE] właśnie chciałam zgłosić najnowszą sunię Iwonki ale Ammounie była szybsza;-) tu wątek małej: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193039-kolejna-sunia-z-ulicy-Modlinskiej-potrzebuje-sterylki-og%C5%82osze%C5%84-karmy?p=15405251#post15405251[/url] Quote
Soema Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='bela51']Soemo, wyslałam Ci jeszcze raz wiadomosc na pw z nr konta. Bo nie rozumiem czyj jest na fakturze? Lecznicy? To jest zaplacona faktura.[/QUOTE] Tak lecznicy jest., ale mam Twój numer konta i już wszystko jasne. [quote name='Laura1108']Chiałam zapytać czy jest szansa na wsparcie w sterylce aborcyjnej tej suni : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191513-LILA-sterylka-aborcyjna-DT-i-nie-ma-pieni%C4%99dzy-.-PODARUJ-CHO%C4%86-10-Z%C5%81-JEDNORAZOWO-[/URL]. Na 99 % suka jest w ciąży ponieważ uciekła w trakcie cieczki i tydzień czasu trwały jej poszukiwania a kiedy zostałą znaleziona to niestety miała ze sobą dwóch towarzyszy :([/QUOTE] Tak dopisuję. [quote name='Lulka']właśnie chciałam zgłosić najnowszą sunię Iwonki ale Ammounie była szybsza;-) tu wątek małej: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193039-kolejna-sunia-z-ulicy-Modlinskiej-potrzebuje-sterylki-og%C5%82osze%C5%84-karmy?p=15405251#post15405251[/URL][/QUOTE] Cena!!:mad: Bamboo :mdleje: Quote
Lulka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 oj dokładnie nie wiem, ale ta lecznica niestety dużo liczy, myślę, że jakieś 250 zł Quote
obraczus87 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 INFORMACJA: mam kupon na darmową sterylkę suni do 10 kg, w tym kilkudniowa hospitalizacja. Termin: najbliższy piątek Godzina: 11 Miejsce: Gabinet w Ząbkach (pod Warszawą) Termin sterylek był ciągle przesuwany... suki podmieniane, bo każda dostawała cieczki.. aż w końcu termin został, ale suki brakuje :roll: Jesli znajdzie się jakaś sunia, któa mogłaby skorzystać z tej sterylki - proszę o informację na PW. Szkoda, by darmowa sterylka się zmarnowała :roll: Quote
Soema Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='obraczus87']INFORMACJA: mam kupon na darmową sterylkę suni do 10 kg, w tym kilkudniowa hospitalizacja. Termin: najbliższy piątek Godzina: 11 Miejsce: Gabinet w Ząbkach (pod Warszawą) Termin sterylek był ciągle przesuwany... suki podmieniane, bo każda dostawała cieczki.. aż w końcu termin został, ale suki brakuje :roll: Jesli znajdzie się jakaś sunia, któa mogłaby skorzystać z tej sterylki - proszę o informację na PW. Szkoda, by darmowa sterylka się zmarnowała :roll:[/QUOTE] Super sprawa! Może ktoś ma taką do ciachnięcia? Fajnie by było, jakbyśmy wykorzystali szansę.. może w przyszłości nadal będą takie bony tworzone z myślą o dogomaniakach np.? Ma ktoś jakąś kandydatkę? Quote
Laura1108 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Sterylizacja Lilki około 200 zł uwzględniając zniżkę na bezdomniaka i w przypadku aborcyjnej . Quote
Javena Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ewanka pisała na watku Lenki ,ze Dosię ma do sterylki,tylko nie wie,czy to nie za wcześnie. Quote
tripti Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='Javena']Ewanka pisała na watku Lenki ,ze Dosię ma do sterylki,tylko nie wie,czy to nie za wcześnie.[/QUOTE] Marta prosiła o pw w sprawie suczki, u Dosi na wątku obraczus87 jest, Dosia waży powyżej 10 kg, poza tym nie wierzę w to, że uda się na piątek zorganizować transport spod Sochaczewa do Ząbek. Quote
Agnezia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Soema ja swoją deklarację wpłacę w przyszłym tygodniu :) Quote
Ewa i flatki Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dziś zrobiłam przelew za sierpień i wrzesień, w sumie 20 PLN Quote
ostatniaszansa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Melduje , że i ja wpłaciłam . Nie pamiętam ile deklarowałam , ale zawsze coś wpłacę . Ewa Quote
Ellig Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 "INFORMACJA: mam kupon na darmową sterylkę suni do 10 kg, w tym kilkudniowa hospitalizacja. Termin: najbliższy piątek Godzina: 11 Miejsce: Gabinet w Ząbkach (pod Warszawą) Termin sterylek był ciągle przesuwany... suki podmieniane, bo każda dostawała cieczki.. aż w końcu termin został, ale suki brakuje [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] Jesli znajdzie się jakaś sunia, któa mogłaby skorzystać z tej sterylki - proszę o informację na PW. Szkoda, by darmowa sterylka się zmarnowała" [B]obraczus87[/B] Quote
bela51 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Wpłynęła dzisiaj wpłata za fakture za sterylizację Kory. Bardzo serdecznie dziekujemy ! Juz robie przelew ze zwrotem 25 %. Quote
Soema Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='bela51']Wpłynęła dzisiaj wpłata za fakture za sterylizację Kory. Bardzo serdecznie dziekujemy ! Juz robie przelew ze zwrotem 25 %.[/QUOTE] Dziękuję bardzo :) doszła faktura za Kokę, od Ani@ ;) Quote
tula Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='obraczus87']INFORMACJA: mam kupon na darmową sterylkę suni do 10 kg, w tym kilkudniowa hospitalizacja. Termin: najbliższy piątek Godzina: 11 Miejsce: Gabinet w Ząbkach (pod Warszawą) Termin sterylek był ciągle przesuwany... suki podmieniane, bo każda dostawała cieczki.. aż w końcu termin został, ale suki brakuje :roll: Jesli znajdzie się jakaś sunia, któa mogłaby skorzystać z tej sterylki - proszę o informację na PW. Szkoda, by darmowa sterylka się zmarnowała :roll:[/QUOTE] wiem że u p.Ali Orzechowskiej jest teraz jedna sunia do sterylki ale nie znam dokładnie wagi i nie wiem czy znalazła by transport, oczywiście mogę sie dowiedzieć:) Soema czy doszła do Ciebie faktura z Pankracego? bo już dawno powinna być. Quote
Recommended Posts