Wunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nikus napisał(a):no jestem Wuniu:) jestem:) a i Polubka witam:) i wszystkich oczywiście dogo wariatów:) Wow, ależ natychmiastowe stawiennictwo ... nie przestajesz mnie zadziwiać Nikus :sweetCyb: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 wunia a streszczenia będą? :mad: :mad: :mad: Quote
Nikus Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 polubek napisał(a):wunia a streszczenia będą? :mad: :mad: :mad: tak tak streszczenia koniecznie:) Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 polubek napisał(a):wunia a streszczenia będą? :mad: :mad: :mad: Nikus napisał(a):tak tak streszczenia koniecznie:) tak, tak ... już ponaprawiana jestem, więc wracam do normalnego życia ;) Streszczenia będą u Gapcia, Fibi i Tolka ;) bo nie było czas jakiś ... Quote
Cajus JB Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 koosiek napisał(a):Już jestem :) Witam i dziękuję. Quote
TERESA BORCZ Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 dzięki za link Cajusie JB. Pomysł wątku świetny. wspierajmy pary!!!!! Quote
wojtuś Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wunia jestem:) Super pomysł, a muszę Wam powiedzieć że jestem na Dogo dzięki wspaniałej miłości Czarnego i Kitki- podczytywałem Dogo przez pół roku, a potem po zalogowaniu napisałem pierwszy post u nich:) Schroniskowe przyjaźnie psiaków są rozbrajające i niesamowite:) Z pozdrowieniami dla Wszystkich :) Jak tylko będę miał miejsce to wklejam banerek wspólnych par :) Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 wojtuś napisał(a):Wunia jestem:) Super pomysł, a muszę Wam powiedzieć że jestem na Dogo dzięki wspaniałej miłości Czarnego i Kitki- podczytywałem Dogo przez pół roku, a potem po zalogowaniu napisałem pierwszy post u nich:) Schroniskowe przyjaźnie psiaków są rozbrajające i niesamowite:) Z pozdrowieniami dla Wszystkich :) Jak tylko będę miał miejsce to wklejam banerek wspólnych par :) Dzięki, że przybyłeś Wojtuniu ;) Quote
Isadora7 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cajus JB napisał(a):Nie wiem czy dobrym pomysłem byłby jakieś wspólne plakaty lub na przykład wspólne allegro? Może zrobić taki jakby ogólny plakat, szablon jakby. Parę zdań o "parach" jako takich, można odniesienie do bliźniaków np. że są ze sobą bardzo zwiazani i takie tam. A na dole np miejsce na wstawianie konkretnej pary. Plakat powiedzmy jako poddruk. Allegro wspólne gdzieś z też może funkcjonować. Tak sobie głośno myślę tylko. Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Isadora7 napisał(a): Plakat powiedzmy jako poddruk... Oj Isadorka, ależ teraz żeś mądrym technicznym tekstem tu rzuciła ... cosik dla gamoniów poproszę ... domyślam się cóż to takiego tylko ... wyobraźnia mi dziś nie działa ... Quote
Cajus JB Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Myślę, że to mogłoby się sprawdzić. Isadora mogłabyś coś takiego w wolnej chwili przygotować? Quote
Isadora7 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wunia napisał(a):Oj Isadorka, ależ teraz żeś mądrym technicznym tekstem tu rzuciła ... cosik dla gamoniów poproszę ... domyślam się cóż to takiego tylko ... wyobraźnia mi dziś nie działa ... no akurat heheh gamoń się znalazł/a :):):) dobra to moze tak poddruk - gotowiec .................... czekamy na zgłoszenie innych określeń, moga się okazac dobrym hasłem Cajus JB napisał(a):Myślę, że to mogłoby się sprawdzić. Isadora mogłabyś coś takiego w wolnej chwili przygotować? długi weekendzik to wyskubie chwile na pomysła (zreszta jakis zarys mam już pod sufitem) Quote
Isadora7 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cajus JB napisał(a):Wielkie dzięki Isadora. Nie dziękuj tylko męcz i gnęb, dopominaj i przypominaj :errrr::errrr::errrr::errrr: Quote
Cajus JB Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Isadora7 napisał(a):Nie dziękuj tylko męcz i gnęb, dopominaj i przypominaj :errrr::errrr::errrr::errrr: Na pewno będziesz pamiętać. Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Isadora7 napisał(a):Nie dziękuj tylko męcz i gnęb, dopominaj i przypominaj :errrr::errrr::errrr::errrr: i ja, i ja też mogę? uwielbiam gnębić innych :evil_lol: Quote
Wunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cajus JB napisał(a):Na pewno będziesz pamiętać. jaki optymista :D:D:D:D Quote
Nikus Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 polubek napisał(a):i ja, i ja też mogę? uwielbiam gnębić innych :evil_lol: się zgadza:eviltong: Quote
Isadora7 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 polubek napisał(a):i ja, i ja też mogę? uwielbiam gnębić innych :evil_lol: A gnęb ile się da, byle nie na pw tylko na maila, GGdakacza. Stanowczo za mało na pw sie miesci i już pare razy zdarzyło mi się w szale czyszczenia "na gwałt" wyczyścic to co potzrebne Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nikus napisał(a):się zgadza:eviltong: chcesz sobie nagrabić paskudo :mad: :evilbat: dlaczego zdradzasz moją tajną broń :knuje: Quote
Nikus Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 polubek napisał(a):chcesz sobie nagrabić paskudo :mad: :evilbat: dlaczego zdradzasz moją tajną broń :knuje: jaką tajną? :crazyeye: przecie wszyscy już .....:evil_lol: Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nikus napisał(a):jaką tajną? :crazyeye: przecie wszyscy już .....:evil_lol: kituś bajtuś :bigcry: Quote
Nikus Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 polubek napisał(a):kituś bajtuś :bigcry: no dobra nie maż się już... może faktycznie nie wszyscy wiedzą...:roll: Quote
Recommended Posts