Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='OlaLola']Haliza dziekuję :loveu::loveu::loveu::loveu:Obie pary będą miały allegro :loveu::loveu::loveu::loveu:
W takim razie potrzebujemy osobę która to allegro jeszcze zrobi:eviltong:[/QUOTE]

Ja mogę na swoim koncie zrobic allegro parom, koncze juz szablony. Oczywscie zwykłe jak ktoś bedzie chiał wyróznienia to kwestia uzgodnien

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to trzymamy kciuki i czekamy na relację :)
Ponowie też mój apel Misio i Norma szukają domu na CITO. Z Miśkiem na razie ok, ale wiecie jak jest ta jego jedna nerka może przestać funkcjonować w każdej chwili. Dom jest im bardzo potrzebny

Posted

Już mamy obie pary przyjaciół w cudownym hoteliku w Przebieczanach.

Chłopaki wiedzieli, że zmienia się na lepsze i bardzo dzielnie znieśli podróż. Chyba czuli się jak królowie, bo w orszaku odprowadzającym było aż 5 wolontariuszek!

Dołączyli do drugiej pary naszych przyjaciół Dina i Kajtka, którzy już na trawie wylegują się parę miesięcy...

Dinuś z wolontariouszką, która przez kilka lat wyprowadzała go na spacery w Zabrzu

I kajtuś też z Martą

Posted

Piękne zdjęcia, Kajtek taki uśmiechnięty:) Super zdjęcia, strasznie się cieszę, że psiaki nie są już w schroniskowym boksie. :) Na pewno czuli że coś się zmienia, zmienia na lepsze, oczywiście edytuje pierwszą stronę, powiedzcie mi tylko czy kontakt w sprawie adopcji się zmienił?

Posted

Powiedzcie mi na jakim etapie, jest allegro dla wszystkich par? I allegro dla Sabinki i Kory i Misia z Normą?:cool3:
psiara_gg witamy ;)
polubek pilnuj wątku :evil_lol:
Cajus dziękujemy :loveu:

Posted

Wreszcie będę miała więcej czasu dla naszych par, szczeniaki wyadoptowane ;) Jutro zrobię nk dla Miśka i Normy, no i muszę pomyśleć nad ogłoszeniami :)