Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :crazyeye: a co to bylo???????? wyzwolenie Litwy czy jak?????? jakie slicznosciiiiii Quote
doddy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Kiedyś się pytałaś, czemu zdjęć nie wklejam. Otóż tak się kończy nasza sesja zdjęciowa :evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ale on tak zawsze przypalikowany????:crazyeye: Ty dawaj wszystkie zdjecia bo ja zaczynam dopiero na takiej sesji dostrzegac co w tym Dropcu aniolku siedzi:diabloti: Jezuuuuuu potfora adoptowalam.:evil_lol: Quote
doddy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Potffffóóórrrr to mało powiedziane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak chcesz mieć jego na zdjęciu to trza go uwiązać na smyczy. Inaczej możesz sobie flore fotografować :eviltong: Bo i tak tylko tło Ci zostanie :lol: Quote
Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale wreszcie widze sumiechnietego psa:evil_lol: Quote
ipsi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 przepiekny psiur:loveu: i odrazu po nim widac ze w miejscu to on nie usiedzi:lol: :lol: Quote
tanitka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Potffffóóórrrr to mało powiedziane :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja myślę że to zły wpływ opiekunki:siara: bo to był aniołeczek:diabloti: ale widac ze DROP się poprawił na boczkach:lol: - cudny!!:loveu: kiedy ma być odjajcenie??:p Quote
doddy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Klejnociku jeszcze trszku. Najpierw serologia. Tanitka on był taki grzczniutki że pieski chciał zjadać. A teraz nie znajda :lol: Ale to fakt, energia go rozpiera. Ale musi bo w końcu dostaje karmę wysokoenegretyczną na tycie. I jak to Kasia mówiła: "Niech se rakiety buduje". No więc buduje :evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :diabloti: a co mi przeszkadza ze pies bedzie rakiety budowal pod cioteczki opieka? cioteczka nie lubi sierotek i spokojnych...wiec teraz ma psa wynalazce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie powiem ze Tanitka niedawno pytala czy nie chce Rufusa....:cool3: Quote
doddy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :evil_lol: Ale tak serio to ten Drp to bardzo grzeczny w domu psiak. Na dworze mały tajfun w niego wstępuje ale przez to aż miło na niego patrzeć. Quote
Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :lol: czyli co Doddy dajesz mi do zrozumienia ze analizujac moj charakter...drugi do pary by sie przydal? Bo dwa psy nie dadza mi rady ale we trzech moze uda im sie przezyc????? Jak mi znajdziecie sponsora :diabloti: to siem zgadzam:cool3: Quote
doddy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 No 3 to już taka ładna gromadka :evil_lol: Zresztą ciotka, kwiatki sie zawsze daje nieparzyście to i psy powinno się mieć nieparzyście ;) :diabloti: Quote
Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ciotka problem w tym...ze z Rufusem to juz by byla DIABELSKA 6!!!!!!!!!! i jej wielokrotnosc..... az takich ukladow nie mam:diabloti: :diabloti: :diabloti: Tobie brakuje jednego psa...z tej wyliczanki obronnie wychodzi tez Tanitka..... Quote
tanitka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 oj Katcherine piętrzysz trudności!!:diabloti: :diabloti: a że DROP jest szalony na dworzu to i dobrze bo potem jest grzeczny w domu:p a ze nie zjada juz innych czworonogów to super:lol: Quote
doddy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Katcherine ja już mam 3 ;) Lexusia tylko on jeszcze w Wawie. :evil_lol: Quote
Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Wytlumczacie to samo Rufusowi..... i znajdzcie mi sponsora. Wtedy pogadamy :P no ewentualnie trzymac kciuki za moja prace- zebym nagle awansowala czy cus lacznie z zarobkami:angryy: Quote
Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Lexux sie nie liczy:eviltong: on nie dosc ze rodowodowy to jeszcze nie po przejsciach. poza tym to kieszonkowy pieseczek..... No jakbys Antosia wziela...to bym sie zgodzila...a tak- jestes oburzajaco doddy niedopsiona. Quote
doddy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Kochana jak tylko wygram w totka to wezmę Antolina. W końcu jak on bez Breny przeżyje... Ale musze mieć duuużo kasy na comiesięczny remont :evil_lol: A swoją drogą to nie goopi pomysł. Ja lubie zmiany. Tak zmieniać wnętrza fajnie by było.... :cool3: Quote
Katcherine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 :mad: a kto ci karze psuc taka ciezka prace psa dekoratora????????????? NO KTO????????:crazyeye: Quote
Katcherine Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ogonek w nieustannym rozmazaniu:) poprosze jeszcze.... Quote
doddy Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Tak, na głowę :evil_lol: Takie pozy on non stop odstawia :diabloti: Quote
Katcherine Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 :cool3: ondaje znaki dymne ciotce ze nalezaloby zaczac glaskac...po brzuszku Quote
Recommended Posts