fizia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Szarotka napisał(a):No juz Szarotka do hotelu :):) Jak tylko uda się ustalić dokładnie co i jak, to napiszę, ale najważniejsze, że już niedługo :) Quote
rita60 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Szarotka napisał(a):Odwiedzam Szarotke. Ja tez. Na gore malenka Quote
fizia Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Trzymajcie kciuki, może już w najbliższą sobotę się uda :) Quote
fizia Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Tu troszkę zdjęć uśmiechniętej Misi, która niedawno przyjechała do tego hoteliku u Kasi http://www.dogomania.pl/threads/182115-Porzucona-niepełnosprawna-sunia.-Już-w-DT-brak-65zll/page41 Quote
fizia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Może ktoś jeszcze odwiedzi Szarotkę? Bardzo przydałyby się choćby minimalne deklaracje... Quote
Szarotka Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='fizia']Może ktoś jeszcze odwiedzi Szarotkę? Bardzo przydałyby się choćby minimalne deklaracje... Fiziu to trzeba by rozeslac pw. i ciotki molestowac, bo tak to raczej tylko w krytycznych sytuacjach daja. Sama jestem taka zadeklarowana po zeby, ale postaram sie cos wyslac na Szarotke, bo jak by nie bylo, jest moim drugim obliczem :):) Narazie mam problem z wyslaniem deklaracji bo moja prawa reka od deklaracji wlasnie wyjezdza na wakacje ........ Musze znalezc kogos innego............ Kochane dogo wspomozcie Szarotke Quote
fizia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Będę wysyłać, ale jakoś ostatnio chyba u wszystkich jest krucho... Sama dostaję co chwilę błagalne PW... Wysłałam bardzo dużo PW w sprawie Lenki z tego samego schroniska, która ma zaburzenia równowagi, bardzo, bardzo potrzebuje hoetliku lub DT, nie mamy na to pieniążków... Niestety prawie nikt nie odwiedził nawet wątku, nie mówiąc od deklaracjach http://www.dogomania.pl/threads/185428-LENA-w-typie-AMSTAFA-błaga-o-pomoc!!-ZABURZENIA-NEUROLOGICZNE-wielka-miłość-do-ludzi Quote
Szarotka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 No coz trzeba wyslac ogromna ilosc. Na Faxa i Kamelka wyslalasmy z Pati chyba ok. 200. Quote
fizia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Masz rację, trzeba pójść w ilośc :) Już dzisiaj trochę powysyłałam Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 I jak idzie wysylanie. Ja to musze zrobic dla Henia bo kasa sie konczy. Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No tak tlumow nie widze. Czy jest jeszcze jakas inna ciotka co jest zainteresowana Szarotka. Trzeba napisac dobry tekst i wysylac. W tej chwili jestem okropnie zajeta. I powinnam juz dawno zejsc z dogo i wziac sie do roboty. Quote
karolina_g_k Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 To ja sobie zapiszę wątek :) Taka slicznotka to tylko do podrasowania i ludzie powinni się o nia zabijać. Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Hm ona jest kudlata a Elinka niedawno miala pelno domkow dla kudlatej suni. Popytam Elinke czy sa jeszcze jakies namiary. Quote
fizia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Karolina - dzięki, że jesteś!! Szarotko - myślisz o tym wątku - 25 domków czeka na kudłacze? bo tam wrzucałam chyba Szarotkę Tez mam taką nadzieję, ze jakies domowe zdjęcia i slicznotka wyfrunie do swojego domu. Jeszcze kilka dni musi poczekac Quote
Evelka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jestem i u Szarotki;) Sunia jest naprawdę przecudna! Niestety finansowo na razie nie mogę pomóc, ale mam nadzieję, że szybko znajdzie się jakiś dom, w którym będzie mogła być w pełni szczęśliwa:) Quote
Doda_ Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 __Lara napisał(a):Podniosę psinkę! Juz pisze priva do fizi w sprawie transportu a przy okazji - szarotko hop na pierwsza strone! Quote
Szarotka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Czy jest jakies nowe zdjecie Szarotki ?????????????????/ Quote
fizia Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Będą napewno fajne zdjęcia do ogłoszeń, jak już będzie w hoteliku - jak znowu pogoda nie pokrzyżuje planów, to już w tym tygodniu Quote
Recommended Posts