Jump to content
Dogomania

*SZAROTKA* - szorstkowłose CUDO o niebieskich oczach- ma DOM w Krakowie :)

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
No juz Szarotka do hotelu :):)

Jak tylko uda się ustalić dokładnie co i jak, to napiszę, ale najważniejsze, że już niedługo :)

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fizia']Może ktoś jeszcze odwiedzi Szarotkę?

Bardzo przydałyby się choćby minimalne deklaracje...

Fiziu to trzeba by rozeslac pw. i ciotki molestowac, bo tak to raczej tylko w krytycznych sytuacjach daja.
Sama jestem taka zadeklarowana po zeby, ale postaram sie cos wyslac na Szarotke, bo jak by nie bylo, jest moim drugim obliczem :):)
Narazie mam problem z wyslaniem deklaracji bo moja prawa reka od deklaracji wlasnie wyjezdza na wakacje ........
Musze znalezc kogos innego............

Kochane dogo wspomozcie Szarotke

Posted

Będę wysyłać, ale jakoś ostatnio chyba u wszystkich jest krucho...
Sama dostaję co chwilę błagalne PW...

Wysłałam bardzo dużo PW w sprawie Lenki z tego samego schroniska, która ma zaburzenia równowagi, bardzo, bardzo potrzebuje hoetliku lub DT, nie mamy na to pieniążków...
Niestety prawie nikt nie odwiedził nawet wątku, nie mówiąc od deklaracjach

http://www.dogomania.pl/threads/185428-LENA-w-typie-AMSTAFA-błaga-o-pomoc!!-ZABURZENIA-NEUROLOGICZNE-wielka-miłość-do-ludzi

Posted

No tak tlumow nie widze. Czy jest jeszcze jakas inna ciotka co jest zainteresowana Szarotka.
Trzeba napisac dobry tekst i wysylac. W tej chwili jestem okropnie zajeta. I powinnam juz dawno zejsc z dogo i wziac sie do roboty.

Posted

Karolina - dzięki, że jesteś!!

Szarotko - myślisz o tym wątku - 25 domków czeka na kudłacze?
bo tam wrzucałam chyba Szarotkę

Tez mam taką nadzieję, ze jakies domowe zdjęcia i slicznotka wyfrunie do swojego domu.

Jeszcze kilka dni musi poczekac

Posted

Jestem i u Szarotki;)
Sunia jest naprawdę przecudna! Niestety finansowo na razie nie mogę pomóc, ale mam nadzieję, że szybko znajdzie się jakiś dom, w którym będzie mogła być w pełni szczęśliwa:)

Posted

Będą napewno fajne zdjęcia do ogłoszeń, jak już będzie w hoteliku - jak znowu pogoda nie pokrzyżuje planów, to już w tym tygodniu