fizia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Szarotko - dzięki, że jesteś! No narazie pozostaje chyba tylko ogłaszanie malutkiej i nadzieja, że ktoś się w Niej zakocha. Chciałabym wyciągnąć Ją do hoteliku, ale narazie musimy poczekać, aż któryś z naszych podopiecznych - Tesia lub Łatek, znajdzie dom Quote
fizia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Szarotko - za każdą pomoc będę ogromnie wdzięczna Quote
fizia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Nawet sporo osób zagląda na ogłoszenia Szarotki, ale niestety nikt się narazie nie chce skusić na ślicznotkę Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='fizia']Szarotko - za każdą pomoc będę ogromnie wdzięczna Jestem dobra w agitacji :):) i wlasnie to robie dla Juranda. Mam nadzieje, ze Szarotka mi wybaczy. Jak ona bedzie potrzebowac to tez moge to zrobic dla niej :):) Niewidomy Jurand blaga o wsparcie, byc moze jest szansa na to, by zaczal widziec. Zbieramy deklaracje: http://www.dogomania.pl/threads/183764-Niewidomy-podhalan-Jurand-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-hotel! Zapraszamy rowniez na bazrki na Juranda. http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand http://www.dogomania.pl/threads/185063-Ksi%C4%85%C5%BCkowy-antykwariat-%28romanse-i-s%C5%82owniki%29na-podhalana-Zbyszka-Runo-do-16.05.2010 Quote
fizia Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Oczywiście zerknę do Juranda. Jest szansa, że Tesia pojedzie do Domu w tym miesiącu, oznaczałoby to, że byłaby szansa na hotelik dla Szarotki. Nie będę ukrywać, że każdy, choćby najmniejszy grosik deklaracji byłby na wagę złota... Quote
__Lara Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jestem u Szarotki. Potrzebne ogłoszenia? :cool3: Quote
Szarotka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 fizia napisał(a):Oczywiście zerknę do Juranda. Jest szansa, że Tesia pojedzie do Domu w tym miesiącu, oznaczałoby to, że byłaby szansa na hotelik dla Szarotki. Nie będę ukrywać, że każdy, choćby najmniejszy grosik deklaracji byłby na wagę złota... Jezeli mi przypomnisz to moge wyciskac deklaracje w przyszlym tygodniu :):) Quote
fizia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Lara - zawsze i w każdej ilości :) Niestety te zdjęcia w pierwszym poscie, to wszystkie, jakie mam Szarotko przypomnę - wyciskaj :) Quote
fizia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Co prawda niestety nie dla Szarotki, ale też dla uroczej suni Wiwy szukamy transportu do Krakowa z Jamrozowizny koło Częstochowy- z tego samego schroniska Jakby ktoś coś słyszał o kimś, kto jedzie na takiej trasie, to proszę o wiadomość To jest Wiwa Quote
fizia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Ja niestety nie, mieszkam w Krakowie. Ale o Szarotce wiem od Pana Mariusza, który jest pracownikiem schroniska i widuje Ją na codzień. Mówił, że to taka mała, słodka przytulanka Quote
Szarotka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Moze moglby zrobic zdjecia i cos nam wiecej o niej napisac ?? Quote
fizia Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Poproszę o więcej zdjęć Mam tez nadzieję, że uda się Szarotkę wyciągnąć do hoteliku w najbliższym czasie Quote
Szarotka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jak zaczeniesz kampanie to daj znac, musze pomoc mojej imienniczce :):) No i jestes z Krakowa :):) Quote
fizia Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Czekam na znak czy jutro ewentualny domek Tesi będzie Nią nadal zainteresowany po poznaniu się osobiście. Mam nadzieję, ze tak i że będzie można w jej miejsce wysłać Szarotkę Quote
Olga7 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Może mylę się ,ale czyżby na stronce schronu czytalam dziś ,że Szarotka zostala adoptowana ? Muszę to sprawdzic zaraz tam.Oby tak bylo i trafila do dobrego domu. Quote
fizia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Szarotki nie było nigdy na stronie, nic nie wiem o tym, żeby została adoptowana. Natomiast - jeśli się wszystko uda i Kasia się zgodzi - to mam nadzieję, że Szarotka mogłaby jechać niedługo do hoteliku u Kasi pod Bielskiem. Wspaniałe, domowe warunki, była tam nasza niepełnosprawna Molly Quote
Szarotka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 To moze zadzwon do schroniska i popytaj sie o Szarotke ........... Quote
fizia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Dowiedziałam się, że Szarotka jest w schronisku, ma się podobno dobrze - tylko Domku brak Ale jestem dobrej myśli, może już w tym tygodniu uda się Ją zabrać do hoteliku Quote
Szarotka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Super ciesze sie, ze sie los do Szarotki usmiechnal :):) Moja kotka-Szarotka pozdrawia sunie - Szarunie :):) Quote
fizia Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Każdy grosik na hotelik bardzo, bardzo się przyda Quote
Recommended Posts