Jump to content
Dogomania

*SZAROTKA* - szorstkowłose CUDO o niebieskich oczach- ma DOM w Krakowie :)

Recommended Posts

Posted

Podnoszę Szarotkę w ten pierwszy od dawna, słoneczny dzień!

Już niedługo ślicznotka będzie mogła wreszcie cieszyć się wolnością.

Ja myslę, że z takimi domowymi zdjęciami na trawce, szybko znajdzie dom

Do hoteliku - jeśli wszystko się uda - ma jechac z Jagusią.
Jagusia spędzi w hoteliku czas tylko do końca roku szkolnego, bo potem jedzie do swojego nowego, świetnego Domu, do Krakowa - do mojej rodziny :)
http://www.dogomania.pl/threads/184398-Taka-zwyczajna-urocza-*JAGUSIA*-też-chce-kogoś-pokochać...

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie tak...

Ale Doda nie ma klimatyzacji i uznała - mysle, że słusznie - że i dla Niej i dla sun taka podróż to byłby koszmar

Jest naprawdę potwornie gorąco - do tego po tym zimnym okresie nikt nie jest przyzwyczajony do takiego gorąca i wszyscy ledwo żyją...

Doda chciałaby wyjechać nad ranem, żeby było w miarę chłodno

W schronisku mam nadzieję, ze psy jaoś to znosza, bo mają zacienione, osłonięte boksy

Posted

No ja tez mam taka nadzieję, ale niestety w ten weekend Doda nie mogła pojechać :(

Myślę, że czas zacząć szukanie nowego transportu, bo Doda ma teraz na głowie masę spraw i mimo dobrych chęci, ermin wyjazdu już od paru tygodni jest przekładany.

A hotelik czeka, psiaki siedzą w schronisku.

Im szybciej, tym lepiej.

Miałam nadzieję, że już nowy tydzień Szarotka zacznie na wolności, no ale miejmy nadzieję, że już naprawdę niedługo