Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Helloł !!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jestem, żyję, wpadłam na chwilę....:placz:
Czy ktoś ma nadmiar wolnego czasu i może mi go podrzucić????

W telegraficznym skrócie: robiłam grilla dla niemieckich dzieci i trenerów, dzisiaj wyprawiam córę do Francji, wiecznie latam i szukam po działkach Killera ( włączył mu się na stałe szwędacz), Albercik jest ok, a Ballada............:roll::eviltong:
Ostatnio miała przymusową 24 głodówkę, bo nażarła się po kryjomu i o mało nie pękła... Istna wariatka, moje myśli idą głownie w kierunku, " co ona jeszcze nabroi"... Grandzi ile wlezie... Zdjęcia dam... jak znajdę wolną sekundę...
Tęsknię za Wami szalenie...........:loveu:

Posted

[quote name='AlKil']Helloł !!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jestem, żyję, wpadłam na chwilę....:placz:

W telegraficznym skrócie: robiłam grilla dla niemieckich dzieci i trenerów, dzisiaj wyprawiam córę do Francji, wiecznie latam i szukam po działkach Killera ( włączył mu się na stałe szwędacz), Albercik jest ok, a Ballada............:roll::eviltong:
Ostatnio miała przymusową 24 głodówkę, bo nażarła się po kryjomu i o mało nie pękła... Istna wariatka, moje myśli idą głownie w kierunku, " co ona jeszcze nabroi"... Grandzi ile wlezie... Zdjęcia dam... jak znajdę wolną sekundę...

Helołłłł
Po długiej nieobecności w końcu jakieś wieści:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
Helloł !!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jestem, żyję, wpadłam na chwilę....:placz:

Hura :multi: :multi: :multi: Jesteś :loveu: A już miałam dzwonić do Cię z zapytaniem czy Cię Ballada nie zżarła :diabloti:

Posted

[quote name='Anka12']Helołłłł
Po długiej nieobecności w końcu jakieś wieści:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Skromne bo skromne , ale zawsze coś...

[quote name='Pysia']Hura :multi: :multi: :multi: Jesteś :loveu: A już miałam dzwonić do Cię z zapytaniem czy Cię Ballada nie zżarła :diabloti:
Trzeba było... Ostatnio musiałam prać obicie kanapy, bo se diablica tam bufet zrobiła, gdy pojechałam zawieźć dzieci do szkoły.
Dzisiaj uparciucha chce byc na dworzu, bo pada....

[quote name='Pegaza']Hej to widze że duzo zmian u was czekamy niecierpliwie na fotorelacje:p
hihihi..................
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ciekawe po kim Ballada ma tę żarłoczność :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Ja wiem, ja wiem!!!!!!!!!!:diabloti: Po babuni...........:eviltong:

[quote name='anetta']I ja się cieszkam żeś juz jest :p :multi:

Jak fajnie.....:loveu:

Posted

Buahahahahahahahahahahahahahahahaha:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Siedzę i płaczę ze śmiechu :eek2: :mdleje: :shock: :roflt:
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0018-4.jpg
Ogłaszam wszem i wobec że to nie jest dziecko Zmorki :flaming: :stupid: :scared:
To jest dziecko Zmorki
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0043-8.jpg
:iloveyou:
Tamto pierwsze to nie wiem czyje :stupid: :candle: :niewiem: :siara:

Posted

Witaj Ewo :)
Jak słodko zobaczyć te kochane mordeczki Ballada jest piekna a zarazem niesamowita te jej oczka sa urocze :)
Dzielny Kilerek świetnie radzi sobie z tymi czarnymi niedziwdziami :)
Pozdrawiamy ciepło