Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 halo...halo....co tu tak pusto....gdzie sa włsciciele???:cool3: przybywam... Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dzien dobry puk puk czy tutaj ktos jeszcze mieszka?:roll: Quote
AlKil Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Helloł !!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jestem, żyję, wpadłam na chwilę....:placz: Czy ktoś ma nadmiar wolnego czasu i może mi go podrzucić???? W telegraficznym skrócie: robiłam grilla dla niemieckich dzieci i trenerów, dzisiaj wyprawiam córę do Francji, wiecznie latam i szukam po działkach Killera ( włączył mu się na stałe szwędacz), Albercik jest ok, a Ballada............:roll::eviltong: Ostatnio miała przymusową 24 głodówkę, bo nażarła się po kryjomu i o mało nie pękła... Istna wariatka, moje myśli idą głownie w kierunku, " co ona jeszcze nabroi"... Grandzi ile wlezie... Zdjęcia dam... jak znajdę wolną sekundę... Tęsknię za Wami szalenie...........:loveu: Quote
Anja33 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='AlKil']Helloł !!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jestem, żyję, wpadłam na chwilę....:placz: Czy ktoś ma nadmiar wolnego czasu i może mi go podrzucić???? W telegraficznym skrócie: robiłam grilla dla niemieckich dzieci i trenerów, dzisiaj wyprawiam córę do Francji, wiecznie latam i szukam po działkach Killera ( włączył mu się na stałe szwędacz), Albercik jest ok, a Ballada............:roll::eviltong: Ostatnio miała przymusową 24 głodówkę, bo nażarła się po kryjomu i o mało nie pękła... Istna wariatka, moje myśli idą głownie w kierunku, " co ona jeszcze nabroi"... Grandzi ile wlezie... Zdjęcia dam... jak znajdę wolną sekundę... Tęsknię za Wami szalenie...........:loveu: Helołłłł Po długiej nieobecności w końcu jakieś wieści:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 AlKil napisał(a):Helloł !!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jestem, żyję, wpadłam na chwilę....:placz: Czy ktoś ma nadmiar wolnego czasu i może mi go podrzucić???? W telegraficznym skrócie: robiłam grilla dla niemieckich dzieci i trenerów, dzisiaj wyprawiam córę do Francji, wiecznie latam i szukam po działkach Killera ( włączył mu się na stałe szwędacz), Albercik jest ok, a Ballada............:roll::eviltong: Ostatnio miała przymusową 24 głodówkę, bo nażarła się po kryjomu i o mało nie pękła... Istna wariatka, moje myśli idą głownie w kierunku, " co ona jeszcze nabroi"... Grandzi ile wlezie... Zdjęcia dam... jak znajdę wolną sekundę... Tęsknię za Wami szalenie...........:loveu: Hura :multi: :multi: :multi: Jesteś :loveu: A już miałam dzwonić do Cię z zapytaniem czy Cię Ballada nie zżarła :diabloti: Quote
Pegaza Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Hej to widze że duzo zmian u was czekamy niecierpliwie na fotorelacje:p Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: ciekawe po kim Ballada ma tę żarłoczność :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
anetta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 I ja się cieszkam żeś juz jest :p :multi: Quote
AlKil Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Anka12']Helołłłł Po długiej nieobecności w końcu jakieś wieści:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Skromne bo skromne , ale zawsze coś... [quote name='Pysia']Hura :multi: :multi: :multi: Jesteś :loveu: A już miałam dzwonić do Cię z zapytaniem czy Cię Ballada nie zżarła :diabloti: Trzeba było... Ostatnio musiałam prać obicie kanapy, bo se diablica tam bufet zrobiła, gdy pojechałam zawieźć dzieci do szkoły. Dzisiaj uparciucha chce byc na dworzu, bo pada.... [quote name='Pegaza']Hej to widze że duzo zmian u was czekamy niecierpliwie na fotorelacje:p hihihi.................. [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ciekawe po kim Ballada ma tę żarłoczność :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ja wiem, ja wiem!!!!!!!!!!:diabloti: Po babuni...........:eviltong: [quote name='anetta']I ja się cieszkam żeś juz jest :p :multi: Jak fajnie.....:loveu: Quote
AlKil Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 To dla PYSI........ dla innych tez Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nie wierzę, żeby ten janiołek mógł rozrabiać:diabloti::diabloti::diabloti: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0056.jpg Fajnie, ze jesteście... chociaż na chwilę;) Quote
Paula Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Super fotki :multi: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0018-4.jpg :grin: Świetna jest :loveu: Quote
Pysia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Buahahahahahahahahahahahahahahahaha:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Siedzę i płaczę ze śmiechu :eek2: :mdleje: :shock: :roflt: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0018-4.jpg Ogłaszam wszem i wobec że to nie jest dziecko Zmorki :flaming: :stupid: :scared: To jest dziecko Zmorki http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0043-8.jpg :iloveyou: Tamto pierwsze to nie wiem czyje :stupid: :candle: :niewiem: :siara: Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 buuuahahahahah subtelna i słodka jak prawdziwa Ballada :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cze:p jej oczy mówią wszystko za siebie:loveu: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0056.jpg brudasek koffany :eviltong: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0018-4.jpg pozdrowionka:p Quote
Kasia_zg Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Witaj Ewo :) Jak słodko zobaczyć te kochane mordeczki Ballada jest piekna a zarazem niesamowita te jej oczka sa urocze :) Dzielny Kilerek świetnie radzi sobie z tymi czarnymi niedziwdziami :) Pozdrawiamy ciepło Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 heloł:loveu: :crazyeye: podmienili ci Balladynke??? ło bozie jaka ona wielka:loveu: i Kilerka przerosła:grin: Quote
Recommended Posts