Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witaj Ewcia :multi: Wczoraj już wszystko wyoglądałam ale sił na więcej nie miałam....
Ballada od urodzenia biega :crazyeye: Mówiłam Ci przecież :evil_lol: I skacze :evil_lol: To pomiot szatana :diabloti:

Posted

Witaj Ewo :)
Ballada jest fantastyczna...z fotek usmiałam sie do łez Ty to nie nażekasz na nude wesolutko masz z tymi psiakami :)
Miziaczeko dla moich ulubieńców :loveu:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:witaj tak samo wredna żono jak ja ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Alu!
Wczoraj małżonek zaproponował wyjazd w styczniu w góry...hihi. Michał jedzie do Zakopca na obóz sportowy, więc zaproponowałam, żeby Tz pojechał z córeczką, a ja chetnie zostanę sama... Jeny, aż mi się gęba śmieje na samą myśl o tygodniu ciszy, czytaniu książek, oglądania tvf, dogo itp., itd. :evil_lol:

[quote name='Pysia']Witaj Ewcia :multi: Wczoraj już wszystko wyoglądałam ale sił na więcej nie miałam....
Ballada od urodzenia biega :crazyeye: Mówiłam Ci przecież :evil_lol: I skacze :evil_lol: To pomiot szatana :diabloti:

Witaj Edytko!
Wiem, wiem, codziennie próbuję spiować te różki, ale ciężko idzie... TEn wulkan energii codziennie jest w erupcji...:cool3:

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Ewo :)

Ballada jest fantastyczna...z fotek usmiałam sie do łez Ty to nie nażekasz na nude wesolutko masz z tymi psiakami :)
Miziaczeko dla moich ulubieńców :loveu:

Pozdrawiam

Witaj Kasiu!
Nawet nie wiem co to znaczy nuda. Energią Ballady można obdzielić z tuzin psów. Pomysły ma wciąż nowe. Ostatnio zjada wystrój tarasu...:roll:

Wczoraj znowu integrowała się z Killerem. Oczywiście na kanapie, pod stołem i krzesłami. Zajęta byłam głównie trzymaniem sprzętów, trochę pstrykaniem fotek. później coś wstawię, bo zaraz muszę jechać po Juniora do szkoły. Potem może jeszcze uda się pójśc na spacer i zrobić parę fotek przy pomocy dzieciątka. Sama nie dam rady, bo brakuje mi trzeciej ręki. Ballada na spacerze dostaje kopa jak po red bullu, lata, skacze, szarpie odzież i smycz, nie wiem kiedy zacznie się zachowywać jak spokojny niuf...

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ty jeszcze wciąż na to liczysz :hmmmm:

Jestem niereformowalną optymistką w tym względzie. Liczę na to tak samo, jak na to, że mój dom w końcu powstanie.:roflt:Nawet przedwczoraj kupiłam sobie stół i osiem krzeseł...:bigcool:W końcu moja mama ma dużą piwnicę, zmieści się...:evil_lol:

Posted

No to zaczynamy nasz spacerek...

Ballada, tylko nie ciągnij...

Mówiłem przecież...

Znajdź szczegół...

ten Szczegół...

Ballada nadal wcale nie ciągnie...

Posted

Najgrzeczniejsze psy świata

wcale się nie oddalają...

Dotarła do nich pogoń

Początek wielkiej ucieczki - psy nagle ogłuchły...

Uciekinier powrócił uprzednio zażywszy kapieli w bagienku...

Posted

Vectra napisał(a):
Byłam , widziałam bezdomne psy :diabloti:

O Ciotuchna zajrzała !!! I nic nie skrytykowała??? faktycznie ta druga odsłona jakaś pokorniejsza...:eviltong:

Posted

evaxon napisał(a):
:grin: a mala nadal afro na głowie nosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Codziennie na wieczór zawijamy papiloty, a rano tapirujemy...:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
O Ciotuchna zajrzała !!! I nic nie skrytykowała??? faktycznie ta druga odsłona jakaś pokorniejsza...:eviltong:

i bądz tu człowieku dobry :diabloti: nie da się :shake: :diabloti:
ogoliła byś tego yorka , zarośnięty taki jakiś , nie widać go wcale z pot tej jego fryzury :evilbat:

Posted

Vectra napisał(a):
i bądz tu człowieku dobry :diabloti: nie da się :shake: :diabloti:
ogoliła byś tego yorka , zarośnięty taki jakiś , nie widać go wcale z pot tej jego fryzury :evilbat:

Uff, to jednak ta sama Cioteczka!!:multi:

Posted

Tak, w ramach tej normalności nauczył sie przeskakiwać przez płot i ruszać w teren. dobrze, że pusto na działkach, to nikt w panikę nie wpada...:angryy:

Posted

AlKil napisał(a):
Tak, w ramach tej normalności nauczył sie przeskakiwać przez płot i ruszać w teren. dobrze, że pusto na działkach, to nikt w panikę nie wpada...:angryy:

buahahahah mały zdolniacha:loveu::loveu::loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
we własnej osobie :grins::grins::vamp:

ale serio Kiler ma fajną tą bluze :cool3:

Michaś mu ją kupił za własną kaskę. Bo ma czachę na plecach, ostatnio ulubiony wzór Juniora.:lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Michaś mu ją kupił za własną kaskę. Bo ma czachę na plecach, ostatnio ulubiony wzór Juniora.:lol:

chyba se strzele kiedy miniaturę jakąś , bo fajne gadżety są dla takich maleństw :p ale nie wiem czy czasem jork by mi moich pitbullii nie zjadł :evilbat: ;)