Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sobie odpoczywamy

Młody szkoleniowiec wydał polecenie - siad

potem - zostań

nastepne było - do mnie

a potem była już konsumpcja za dobrze wykonanie zadanie

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ballada odpoczywająca przy akompaniamencie ryku silników

rajdowcy troszkę trenowali, mała miała to w nosie

teraz lajcik, w niedzielę prawdziwe ściganie

trochę kurzyli

moja droga!!!!!

Posted

Pamiętacie ten kanał wenecki? To tu on był...

Tz na własnych kamieniach...

Prawda jaka piękna ta droga???? Jeszcze nigdy się tak nie zachwycałam jakąś piaszczystą drogą, zwłaszcza gdy wiem ile kasy w nią wpompowałam...:eek2: :bigcry:

na koniec Ballada śpiąca....

jak się znam na medycynie pewnie śni o jedzeniu....

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czytałam z zapartym tchem ...............nie wiem czy trzeba komentować;)...czyli u was wszystko w normie....i tak trzymać Ewuniu ...pogoda ducha to jest TO:multi::multi::multi:

Cześć Alu! Tak, pogoda ducha.... czy wiadomo gdzie ja można kupić? Nabyłabym tira z przyczepą tej pogody ducha....:evil_lol:

Magda_Miki napisał(a):
Prawda! Czyli po staremu.
Znajdzie się chwilka na wstawienie zdjęć?:razz::loveu:

Znalazła się.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:1szy zakapior...
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0006-4.jpg

Tu są same zakapiory....

Hugo-Kochaś napisał(a):
Czekam na reszte;)

To juz cała reszta....Witaj!

Posted

nadrobilam nieco...:oops: ciesze sie ze pogoda i ducha dopisuja:diabloti: i chcialam zapytac czym karmisz Ballade?? ja tez chce troche tego dla chudego mego psa:p :evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
nadrobilam nieco...:oops: ciesze sie ze pogoda i ducha dopisuja:diabloti: i chcialam zapytac czym karmisz Ballade?? ja tez chce troche tego dla chudego mego psa:p :evil_lol:

Witaj! nie wiesz czym?
- skarpetami
- jagodami
- szyszkami
- patyczkami do czyszczenia uszu
- wodą utlenioną
- żurkiem w proszku
- moskitierą
- segregatorem z napisem BUDOWA
- kaloszem
- sznurówkami
- gabką z materacyka
Do tego niewielki dodatek royala giant...

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj! nie wiesz czym?
- skarpetami
- jagodami
- szyszkami
- patyczkami do czyszczenia uszu
- wodą utlenioną
- żurkiem w proszku
- moskitierą
- segregatorem z napisem BUDOWA
- kaloszem
- sznurówkami
- gabką z materacyka
Do tego niewielki dodatek royala giant...

buahahahahha no to Pysia nam ducha wyzionie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

foteczki suuupeeerrrrrr :laola: :loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):

Witanko, szybki on jest, szybki, Ty też bys była, gdyby Cie dwa czarne goniły...

evaxon napisał(a):
witanko niedzwiedzia rodzino:multi:

Witanko!

paula_z napisał(a):

prawda jak ona piekna- moja "droga" droga

malawaszka napisał(a):
buahahahahha no to Pysia nam ducha wyzionie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

foteczki suuupeeerrrrrr :laola: :loveu:

Cicho Waszeczko, może nie zajrzy....

anetta napisał(a):
Ale macie wesolo :lol::lol:

Nie dziwne ze tak szybko rosnie jak dostaje takie pozywne amciu amciu :razz:

Witaj! Wesoło, wesoło, tylko coraz gorzej u nas ze skarpetkami, jakoś mniej ich i mniej...

Posted

Witaj Ewo :loveu: :multi:
Chciałaś dla odmiany zakapióra - to masz :evil_lol:
Ballada wygląda na przeszczęśliwa :loveu: :multi: Albertowi chyba koleżanka też pasuje ;)
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0002-5.jpg
Powiedz mi czy ona też mlaska przez sen? :evil_lol: Ale tak naprawdę to nie jest do Zmorki kompletnie podobna :p Wdała sie chyba w ojca :evil_lol:
Skarpet nie konsumuję ale wampirzę - owaszem :diabloti: Wysysam nieustannie wszystkie pieniadze z TZta :evil_lol:
Ewo - jak tam prace budowlane domu? Wiem że teraz brak Ci sił i czasu. Ale będziesz mieć pięknie :multi: :loveu: :multi: :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Ewo :loveu: :multi:
Chciałaś dla odmiany zakapióra - to masz :evil_lol:
Ballada wygląda na przeszczęśliwa :loveu: :multi: Albertowi chyba koleżanka też pasuje ;)
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0002-5.jpg
Powiedz mi czy ona też mlaska przez sen? :evil_lol: Ale tak naprawdę to nie jest do Zmorki kompletnie podobna :p Wdała sie chyba w ojca :evil_lol:
Skarpet nie konsumuję ale wampirzę - owaszem :diabloti: Wysysam nieustannie wszystkie pieniadze z TZta :evil_lol:
Ewo - jak tam prace budowlane domu? Wiem że teraz brak Ci sił i czasu. Ale będziesz mieć pięknie :multi: :loveu: :multi: :loveu:

Witaj Pysiu!
Musiałabyś Balladę zapytać jak się u nas czuje... Ona przede wszystkim chrapie jak śpi, mlaska i czasem poszczekuje. Ale mam kupiony Datong dla Jarka, więc jak będzie za głośno mała chrapała, to jej też zaaplikuję.

:multi:obejrzałam wsio....od piesów , przez przygotowania do Rajdu po piaszczysta drogę;)
poczytałam wsio:p
i jeszcze Młody szkoleniowiec mi sie bardzo podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0124-1.jpg

cześć Alu!
Ale z Ciebie oglądaczka i czytaczka... Młody szkoleniowiec na razie wyjechał i kwęka, że na obozie nudno. Muszę dryndnąć do trenera, że widocznie mają za dużo czasu....:evil_lol:

Zaraz dam parę zdjątek.

Posted

jeszcze nie pojechali:crazyeye: no ja wiem...gosc nie swinia swoje prawa ma..ale zeby z tego powodu tysiace spragnionych ujrzenia fot,dogomaniakow musialo usychac....:diabloti:

Posted

Witaj Ewuniu :)
Zaległości nadrobione foteczki oglądniete i stwierdzam że Ballada jest niesamowita...ale sie u Was dzieje wesolutko bardzo :)
Tulaski dla czarnych niedzwiadków i małego Kilerka Pozdrowionka dla Ciebie gorace :)

Posted

dealer napisał(a):
jeszcze nie pojechali:crazyeye: no ja wiem...gosc nie swinia swoje prawa ma..ale zeby z tego powodu tysiace spragnionych ujrzenia fot,dogomaniakow musialo usychac....:diabloti:

Zgadzam sie!!

Posted

Pegaza napisał(a):
Witaj:p
fotki obejrzane:p
macie wesoło z tą Balladą:evil_lol:
pozdrowienia:p

dzień dobry!

a_ga.isk napisał(a):
Kurczaki, Ballada to taki śliczny misiek :loveu:
Pozostała dwójka też ;)

Witaj!

Hugo-Kochaś napisał(a):
poczekam,aż se pojadą;)

hihihi

dealer napisał(a):

Goście się zadomowili na dłużej...

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewuniu :)
Zaległości nadrobione foteczki oglądniete i stwierdzam że Ballada jest niesamowita...ale sie u Was dzieje wesolutko bardzo :)
Tulaski dla czarnych niedzwiadków i małego Kilerka Pozdrowionka dla Ciebie gorace :)

Witaj kochana!

madziasto4 napisał(a):
Zgadzam sie!!

JA TEŻ!!!!!

Stwierdzam, że tak ożywionego życia towarzyskiego nie miałam przez całe 38 i pół roku mojego życia, jak w tej chwili. Goście walą drzwiami i oknami, nawet tacy daaawno nie widziani... Widocznie każdy chce ujrzeć czubków którzy zamienili swoje 70 m mieszkanie w centrum na drewnianą chatkę w lesie...
Zaraz powstawiam te zalegości...