Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jakoś powolutku...

parkuje jakoś tak dziwnie...

coś kierowcy nie poszło...pasażer nie wysiądzie... któż ma taki talent???

tajemnica rozwiązana... to me dziecię na pierwszej lekcji jazdy...

na prawko może zdawać za dwa lata, chyba zdąży sie nauczyć????

Posted

[quote name='malawaszka']:klacz: dla kierowcy :multi:
Kierowca się zawstydził...

A w niedzielę pojechali inni kierowcy... nasi kochani rajdowcy...

trochę nas zakurzyli

Posted

Jak to co robi? DOMINUJE :diabloti: :evil_lol: Prawdziwa kobieta z niej ;)

Witaj Ewciu :multi: Dogo mi muli tak strasznie że napisanie czegokolwiek zajmuje mi pół dnia...Zawieszam moją działalność na czas aż dogo stanie się forum europejskim....:placz:

Posted

[quote name='anetta']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_0048-2.jpg :evil_lol: spoko, ja tez bym pewnie tak wjechala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo jeszcze gorzej, w tuje hahaha (bo to chyba tuja?)

Przez ten rajd to wypoczac mogliscie :evil_lol::evil_lol: Posluchac ptakow spiew...

:evil_lol:
Tak na marginesie.
Zastanawiałaś się jak tam będzie zimą?

Hej! To jałowiec. Śpiew ptaków nas wręcz ogłuszał... Zimą? Pięknie....:loveu:

[quote name='madzia i medor']Ale dziewczynka rośnie:loveu::loveu:

E tam, prawie wcale, jakaś taka malusia jest...

[quote name='Pysia']
Jak to co robi? DOMINUJE :diabloti: :evil_lol: Prawdziwa kobieta z niej ;)

Witaj Ewciu :multi: Dogo mi muli tak strasznie że napisanie czegokolwiek zajmuje mi pół dnia...Zawieszam moją działalność na czas aż dogo stanie się forum europejskim....:placz:

Witam Edytko! Standarty europejskie Ci się marzą???? A to my naleźymy do Europy????:crazyeye: Nie wiedziałam...:hmmmm: Biedna Europa....

[quote name='dealer']ufffffffff....trwalo to nieco...ale jestem:multi: i witam wszystkich ktorzy chca byc powitani:evil_lol:

Ja chcę, ja chcę!!!!:multi:

U nas jak zwykle... Dziecię me starsze obchodziło swoje szesnastolecie, zaprosiło gości, koczują w namiotach i właśnie niedawno dopiero umilkli... Jestem ciekawa, o której wstaną...
Junior wrócił wczoraj z obozu, a dziś o czwartej udali się z Tz-em na morze na dorsze.
Pod domkiem mam zaparkowane A6 quarto czipowane 3 litry na benzynie(kolegi..:placz: ), więc jestem czujna jak ważka i wszędzie widzę czających się za drzewami złodziei. Z tarasu dochodzi mnie rytmiczny grzmot... to mój najstarszy pies pilnuje Audicy i tylko tak chrapie dla zmylenia wroga.
wczoraj upewniwszy się, że kolega ma AC, wyruszyłam na przejażdzkę...
Bosze Ty Mój, ile tam kontrolek!!!! Delikatnie wycofałam między drzewkami i ruszyłam! Na kontrolki nie patrzyłam, wyświetlane komunikaty też, bo i tak nie wiedziałam o co chodzi... Stwierdzam, że do twarzy mi w tym wozie... Okoliczne wsie też chyba tak twierdzą, bo widziałam zachwyt na ich licach...
Potem poproszę me dziecię, by choć strzeliło mamuni fotkę na pamiątkę...:placz: Szkoda, że nie jechałam tym przed 15 lipca, wiedziałabym co Tz ma mi kupić na pełnoletnią rocznicę ślubu...:diabloti:

Posted

Witam cie:multi: :multi: :multi:

ja tez chce takie autko:cool1: bylismy wczoraj nawet z kolega malzonkiem ogladac...ale dotalam slinotoku, oczoplasu i szalu jakiegos w ogole...tyle pieknych audiczek:loveu: ze nie wiedzialam na ktora mam patrzec....no mnie TZ wyprowadzil za raczke bo powiedzial ze z wariatka nie bedzie sie prowadzal...a pan sprzedawca powiedzial ze dawno nie widzial takiego zachwytu w oczach kobiety ogladajacej samochody.....:evil_lol: :evil_lol: tylko on sie pomylil to nie byl zachwyt to bylo uwielbienie:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):

Witam Edytko! Standarty europejskie Ci się marzą???? A to my naleźymy do Europy????:crazyeye: Nie wiedziałam...:hmmmm: Biedna Europa....

Ja chcę, ja chcę!!!!:multi:

U nas jak zwykle... Dziecię me starsze obchodziło swoje szesnastolecie, zaprosiło gości, koczują w namiotach i właśnie niedawno dopiero umilkli... Jestem ciekawa, o której wstaną...
Junior wrócił wczoraj z obozu, a dziś o czwartej udali się z Tz-em na morze na dorsze.
Pod domkiem mam zaparkowane A6 quarto czipowane 3 litry na benzynie(kolegi..:placz: ), więc jestem czujna jak ważka i wszędzie widzę czających się za drzewami złodziei. Z tarasu dochodzi mnie rytmiczny grzmot... to mój najstarszy pies pilnuje Audicy i tylko tak chrapie dla zmylenia wroga.
wczoraj upewniwszy się, że kolega ma AC, wyruszyłam na przejażdzkę...
Bosze Ty Mój, ile tam kontrolek!!!! Delikatnie wycofałam między drzewkami i ruszyłam! Na kontrolki nie patrzyłam, wyświetlane komunikaty też, bo i tak nie wiedziałam o co chodzi... Stwierdzam, że do twarzy mi w tym wozie... Okoliczne wsie też chyba tak twierdzą, bo widziałam zachwyt na ich licach...
Potem poproszę me dziecię, by choć strzeliło mamuni fotkę na pamiątkę...:placz: Szkoda, że nie jechałam tym przed 15 lipca, wiedziałabym co Tz ma mi kupić na pełnoletnią rocznicę ślubu...:diabloti:

A ja chcę Audi Q7 :loveu: :loveu: :loveu: To jest fura.......Ech....Może za 10 lat sobie taką kupię jak już będą 10-letnie :evil_lol:

Posted

byłam...
nie muliło dogo za bardzo....:p
obejrzałam,
przeczytałam i stwierdzam:
Ballada jest niesamowita i ALbert tez:diabloti: ...juz teraz fajnie razem wygladaja bo ona extra dokazuje...
ten taki co to po tyfusie tez niezle sobie chlopak radzi...i widze ze bierze czynny udział w budzeniu dzieci szczegolnie Twoje dorosłej juz prawie córy..( sto lat sto lat dla 16 latki):loveu: , rajdowcy tez nie najgorzej kurzyli...:diabloti:
i ogołnie rzecz ujmujac ta droga jest prrzzzeeeeeeppppiiiieeeekkkkknnnnnaaaaa.......

Trzymajcie sie cieplunio i niech domek szybko rosnie:loveu: